MP3 Toolkit za darmo

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
MP3 Toolkit is a powerful Windows app that includes MP3 converter, CD ripper, tag editor, MP3 cutter, MP3 merger and MP3 recorder for users who want to handle MP3 files easier. Besides standard MP3 format, MP3 Toolkit supports most of popular audio and video formats like WMA, WMV, MP4, WAV, OGG, FLV, MOV, M4P, M4A and more, also supports high quality audio like FLAC and APE.
MP3 Toolkit – to prosta w obsłudze aplikacja pozwalająca między innymi na konwertowanie plików w formacie mp3, dzielenie, łączenie, zgrywanie płyt z muzyką, edycję tagów, konwertowanie do wielu popularnych formatów, tworzenie dzwonków i wiele więcej.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
hasło:

mpt.jpg

Na jakiej zasadzie są te instalki Emmersa z dropboxa podawane na forum jak przykładowo ta z MP3 Toolkit. Tam trzeba podać hasło, które on daje do dropboxa, ale nie ma żadnej łączności tego programu z producentem. Nie ma klucza i rejestracji. To jest legalne??

Informuję, że instalki powstają z oryginalnie zainstalowanych przez instalator GOTD plików programu plus zintegrowany wpis w rejestrze informujący o licencji i kluczu aktywacyjnym lub plus wpis dop liku INI bądź innego , z informacją o aktywacji; zależnie od tego co podczas aktywacji zostaje dodane lub zmienione. Jeśli nic nie zostaje zmienione nic nie jest dodawane. Instalka jest niemal wierną kopią oryginału, który niestety jest pobierany podczas instalacji z GOTD do pamięci operacyjnej ( jako wirtualny plik) i po instalacji niszczony bezpowrotnie. A jest odtworzony prze ze mnie dla tych, którzy mają chęć skorzystać z programu w innym terminie niż dzień promocji luv skorzystać z programu ponownie po reinstalacji systemu i chcą instalator zachować w archiwum.
Hasło nie jest hasłem dostępu do mojego dysku internetowego, a jest jedynie grzecznościowym ukłonem w stronę użytkowników naszego forum, tylko oni bowiem (zarejestrowani) mają możliwość zobaczenia jakie to jest hasło.
Malkontentom i niedowiarkom radzę korzystać bezpośrednio z instalek GOTD i rozważać czy są czy nie są zgodne z etyką i prawem.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Tylko instalator zrobiłem po polsku, sam program nie ma tłumaczenia, chyba ze ktoś je posiada to chętnie zintegruję z programem...

Do góry