Mietka zdanie o PZD

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Natrafiłem przypadkiem na pewnym forum na opinie o naszej społeczności wyrażaną przez urzyszkodnika naszego Mietka :sarkazm :
file.php

member4550.html

Oto ona:
Widze ze same pedaly z programow za darmo tu zagladaja jak milo ha ha ha ;P #cenzura# jakich malo -oczywiscie nie wszyscy tylko mala garsc ,wystarczy poczytac pewne wypociny niektorych moderatorow kluchy jakich malo ha ha ha .Do waclawa i mietka -pomimo ze macie malo lat bijecie na glowe intelektem "tych" kolesi i nie zniżajcie sie do ich poziomu .

Po kliknięciu w tego ludzika na SB można zobaczyć IP użytkownika tego forum, mietek chyba o tym nie wie :szydera

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Myślę że warto o tym wiedzieć, przed np. robieniem interesów z tym użytnikiem,interesów które zresztą już nie raz okazały się trefne :yhy

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30035
Miasto
Trololololo
Cóż pozostaje mi napisać, Mietek mistrz parkietu :yhy

A

Anonymous

Zawsze w końcu wyjdzie czyjeś prawdziwe oblicze... Teraz już wiemy jaki jest Mietek i powinniśmy mieć to na uwadze np przy jakimś przydzielaniu rang czy też innych rzeczach ;))

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12402
Miasto
Somewhere over the rainbow.
waldemar1965 napisał:
Rozdwojenie jaźni :szydera i to na własnym podwórku :p :p :p
Lecz się chłopie :dziwak

Sam sobie sterem, żeglarzem i okrętem :sarkazm

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Lekarz zaleca zapobiegawczy kop w zadek lub solidnie wpierdududu..w ostateczności leśniczy za pól litra odstrzeli ociekające wścieklizną bydle :)

A

Anonymous

Securitas napisał:
Lekarz zaleca zapobiegawczy kop w zadek lub solidnie wpierdududu..w ostateczności leśniczy za pól litra odstrzeli ociekające wścieklizną bydle :)

Brawo za tą długą i wyczerpującą wypowiedź na ten temat.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
Zabłysnął... Dobrze to wiedzieć, ale też nie ma kim czy czym se czterech liter zawracać :nea

A

Anonymous

W każdej historii jest dużo prawdy i w tej też.Przynajmniej tak mi się wydaje z własnych doświadczeń na tym forum gdzie nie raz byłem obrażany i wyśmiewany z powodu mojego wieku :mad: .

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Jestem pełen podziwu nad karierami jakie robi teraz bardzo "młoda" młodzież. 13 lat i już administrator - nawet jeśli to forum jednoosobowe, a w porywach może dwuosobowe. Co do Mietka, to ponoć miał być nieśmiały. Czuję się oszukany. :dziwak

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Cóż... brawo Mietek! Brawo! Gratuluję rozsądku.

BaAibjE.gif

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114

Status
Zamknięty.
Do góry