Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Na stronieNa lewiznę to wygląda od razu jak się przejdzie na stronę.![]()
Alle Produkte aus dem Angebot von mysoftware.de sind auf Viren geprüft und Originalware. Wir vertreiben ausschließlich legale Produkte, direkt von denZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!oder Distributoren.
jakie przesłanki wskazują na lewiznę?Na lewiznę to wygląda od razu jak się przejdzie na stronę.![]()
Napisać to mogą wszystko. Bestcena też pisała że sprzedają legalne rzeczy bardzo tanioNa stronieZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!piszą:
Dla mnie jedyną przesłanką jest cena. Skoro soft kosztuje ponad 400zł a tu jest 200 to ja dziękuje. Ale skoro to jest legalne to lepiej wejść na G2A i kupić jeszcze taniejjakie przesłanki wskazują na lewiznę?
no to powiedzmy, że ktoś kupi, zainstaluje i tu rodzi się pytanie... zarejestruje z sukcesem czy nie zarejestruje?Dla mnie jedyną przesłanką jest cena. Skoro soft kosztuje ponad 400zł a tu jest 200 to ja dziękuje. Ale skoro to jest legalne to lepiej wejść na G2A i kupić jeszcze taniej![]()
no to powiedzmy, że ktoś kupi, zainstaluje i tu rodzi się pytanie... zarejestruje z sukcesem czy nie zarejestruje?
Microsoft bada legalność czy nie? wyjdzie Szydło z worka, czy nie?
a oto wypowiedź jednego z internautów, cyt.Pewnie zarejestruje. Czy to będzie legalne to nie wiem. Gdybym miał pewność że to jest lewe to bym temat skasował a ja tylko luźno dyskutuję
Ja osobiście w firmie bym z tego nie skorzystał ale już w domu, gdybym nie zważał za bardzo na kwestie legalności, może i tak.
co kto woli, oczywiście, ale nie ma tu szukania czegokolwiek na siłę... prawo jest prawem, casus casusem, biznes biznesem...Nie wiem, takie trochę na siłę szukanie paragrafu żeby w razie czego się usprawiedliwić. Czy to warte tego żeby nie dopłacić kasy i mieć spokojne sumienieCo kto woli
![]()
---Nie wiem, takie trochę na siłę szukanie paragrafu żeby w razie czego się usprawiedliwić...