MagicRAR za darmo

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
MagicRAR jest nowej generacji kompresja danych narzędzie, które eliminuje potrzebę instalowania koktajl WinZip, WinRAR i 7Zip - obsługa wszystkich formatów bezpośrednio przez przyszłościowej architektury wtyczki. MagicRAR zawiera 11 unikalnych korzyści, takie jak pełne dysku kompresji prasy (które potraja wbudowaną kompresję NTFS), Outlook Archiwum Zapowiedzi / kompresja przywiązanie i żyć Benchmarking wszystkich algorytmów kompresji na prawdziwych wyboru plików i folderów (gwarantując najmniejszych możliwych rozmiarów archiwum).
We współpracy z Simon King z magicrar.com oferujemy MagicRAR całkowicie bezpłatny dla wszystkich naszych czytelników bloga w ciągu najbliższych 7 dni. Zostaw komentarz i swój adres email poniżej. Otrzymacie licencji wraz z linkiem do pobrania raz giveaway się zakończył.
Data prezentów: 21 stycznia - 28 stycznia 2013 roku.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
belial11 napisał:
SUPER MOŻE BĘDZIE LEPSZY OD WINRARA
Żeby wziąć udział w tej promocji, musisz dać komentarz na stronie z promocją :)

A

Anonymous

Tam komentarze są zatwierdzane przez moderatora, więc nie pojawiają się od razu.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Mi się udało i w miarę szybko wskoczył mój komentarz. Swoją drogą zastanawia mnie bardzo ten program. Zainstalowałem go na próbę i przeraziła mnie wielkość po instalacji ~160MB :eek: Toż to tylko archiwizer! Fakt mocno rozbudowany, ale wciąż archiwizer. Mnogości funkcji jeszcze nie wykorzystywałem i nawet nie analizowałem. Ciekawe, czy to się przebije przez obecne popularne alternatywy, utrzyma się w sieci i znajdzie rzeszę zwolenników :papież

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
artoor napisał:
Mi się udało i w miarę szybko wskoczył mój komentarz. Swoją drogą zastanawia mnie bardzo ten program. Zainstalowałem go na próbę i przeraziła mnie wielkość instalacji ~160MB :eek: Toż to tylko archiwizer! Fakt mocno rozbudowany, ale wciąż archiwizer. Mnogości funkcji jeszcze nie wykorzystywałem i nawet nie analizowałem. Ciekawe, czy to się przebije przez obecne popularne alternatywy, utrzyma się w sieci i znajdzie rzeszę zwolenników :papież
Pobrałem ze strony producenta, program ma niecałe 15MB.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
tom14 napisał:
Pobrałem ze strony producenta, program ma niecałe 15MB.
Miałem na myśli, że po zainstalowaniu zajmuje ok 160 MB, przepraszam, że nie sprecyzowałem :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30610
Miasto
Trololololo
a MagicRaR "pakejszyn" do formatu "rarejszyn" ??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30610
Miasto
Trololololo
:eek: e to git, wcześniej pakowanie do RAR było chyba tylko dostępne w winrarze.Chyba udostępnili im to za kaskę.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Z tego co wiem Power Archiver 2012 również może utworzyć archiwum w formacie RAR...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30610
Miasto
Trololololo
może ale potrzebuje do tego zainstalowanego winrara, korzysta z niego podczas pakowania do RAR.

Do góry