MacX HD Video Converter Pro za darmo

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
MacX HD Video Converter Pro for Windows v5.5.2 przez 21 dni
converter-for-win-box.png

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pobieramy

Kod licencyjny

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
MacX HD Video Converter Pro przez 4 dni

Pobieramy i kod licencyjny jak wyżej.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
Mirko napisał:
Kamelka napisał:
klon promo na
MacX HD Video Converter Pro for Windows

To jest tylko info które prowadzi do
Mirko napisał:
MacX HD Video Converter Pro for Windows przez 3 dni

Mirek oczywiście.
a) jest napisane klon;
b) i to tak jak większość programów z comss i dsg, które też sam podajesz.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Kamelka napisał:
Mirko napisał:
Kamelka napisał:
klon promo na
MacX HD Video Converter Pro for Windows

To jest tylko info które prowadzi do
Mirko napisał:
MacX HD Video Converter Pro for Windows przez 3 dni

Mirek oczywiście.
a) jest napisane klon;
b) i to tak jak większość programów z comss i dsg, które też sam podajesz.
Widzę że brniesz za daleko jako doświadczony user, co innego jako taka promocja z danymi powiedzmy programu
a samo info które prowadzi do wyżej wymienionej promocji. W takim przypadku to jest zwykła informacja która prowadzi do promocji a nie klon. I mój profil Mirko a nie Mirek. :hi

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
Mirko napisał:
Kamelka napisał:
Widzę że brniesz za daleko jako doświadczony user, co innego jako taka promocja z danymi powiedzmy programu
a samo info które prowadzi do wyżej wymienionej promocji. W takim przypadku to jest zwykła informacja która prowadzi do promocji a nie klon. I mój profil Mirko a nie Mirek. :hi

Rozumiem co chcesz mi przekazać, ale w przyrodzie, każda forma przedruku, powielenia promo z tych kilku stron gdzie są udostępniane na inne to nic innego jak tylko klon, kopia, przekierowanie(?), kradzież(?), etc. I nie ważne czy do promo z comss czy dsg wstawisz więcej kropkę czy przecinek czy link, jest to to samo - kopia wstawionego wcześniej. Moja przybrał formę informacji, że też jest o tym na danej stronie.
Robisz, dokładnie to samo, i tłumaczysz się, że nie, że jesteś lepszy i mądrzejszy... Mirek, to ja brnę za daleko?

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Kamelka napisał:
Rozumiem co chcesz mi przekazać, ale w przyrodzie, każda forma przedruku, powielenia promo z tych kilku stron gdzie są udostępniane na inne to nic innego jak tylko klon, kopia, przekierowanie(?), kradzież(?), etc. I nie ważne czy do promo z comss czy dsg wstawisz więcej kropkę czy przecinek czy link, jest to to samo - kopia wstawionego wcześniej. Moja przybrał formę informacji, że też jest o tym na danej stronie.
Robisz, dokładnie to samo, i tłumaczysz się, że nie, że jesteś lepszy i mądrzejszy... Mirek, to ja brnę za daleko?
Niby rozumiesz a dalej brniesz, przecież to Ty zacząłeś tą zabawę w info.
I powtarzam Mirko. :ok

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
longinus napisał:
Ja to proponuję ograniczać się z tymi klonikami ,bo robi sie "wariatkowo" :wariat
Kloniki przeważnie pochodzą od jednej konkretnej promocji i niczym się też nie róznią ,bo wszystkie prowadzą do tego samego żródła.
A w tematach robi sie chaos i zmieszanie.
W końcu ciężko doszukać sie oryginału :scratch
Jeżeli na klonikowych stronach pojawia sie coś czego nie ma na innych stronach to :ok
Ale w 5 wariantach ten sam program to chyba przesada
Potem tylko rodzą sie niesnaski między userami ,którzy zapodają
Tylko żeby to było takie proste, ale niestety nie będzie ponieważ nie jest nas tylko dwóch. Nie ja czy On to ktoś inny
zapoda np. teraz jest promocja na DSG AusLogics BoostSpeed 6.5 Software która już była dziś i założę się że ktoś ją wrzuci :england

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
Mirko napisał:
Kamelka napisał:
Niby rozumiesz a dalej brniesz, przecież to Ty zacząłeś tą zabawę w info.
I powtarzam Mirko. :ok

Mirek skończę temat za moją żonę bo musiała gonić do pracy.
Tak prosto, zrozumiale, na pierwszym z brzegu przykładzie:
Mamy dwa posty, mój: programy-z-promocji-freebies-f6/auslogics-boostspeed-za-darmo-t20118-20.html#p133598
l8YcwBR.jpg

i Twój: programy-z-promocji-freebies-f6/auslogics-boostspeed-za-darmo-t20118-20.html#p133599
Bikesoz.jpg

a)Twoje tematy pojawiły się po promo z GAOTD
b)comss i mostiwant podają klucz z promo z linku mojego, który każdy może sobie wygenerować, taki sam dla wszystkich
c)mostiwant i yasal podają link do strony rejestracji podanej w moim poście

Czyli teraz mam zachować się jak... Mirko i napisać pod tym i innymi tematami
WwijwCX.jpg

d)nie wniosłeś nic nowego

e)robisz dokładnie to samo i nie rozumiem Twojej uwagi
Zrobiłeś dokładne to samo 4 godziny wcześniej i już nie pamiętasz? Bilobil się kłania.

Spytam się raz jeszcze: Mirek, to ja brnę?

f) jeżeli tak Ci zależy na pochwałach to tylko powiedz, będziesz miał ich tyle, że w tydzień Longiego prześcigniesz :p

Pozdrawiam

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
Mirko napisał:
longinus napisał:
Ja to proponuję ograniczać się z tymi klonikami ,bo robi sie "wariatkowo" :wariat
Kloniki przeważnie pochodzą od jednej konkretnej promocji i niczym się też nie róznią ,bo wszystkie prowadzą do tego samego żródła.
A w tematach robi sie chaos i zmieszanie.
W końcu ciężko doszukać sie oryginału :scratch
Jeżeli na klonikowych stronach pojawia sie coś czego nie ma na innych stronach to :ok
Ale w 5 wariantach ten sam program to chyba przesada
Potem tylko rodzą sie niesnaski między userami ,którzy zapodają
Tylko żeby to było takie proste, ale niestety nie będzie ponieważ nie jest nas tylko dwóch. Nie ja czy On to ktoś inny
zapoda np. teraz jest promocja na DSG AusLogics BoostSpeed 6.5 Software która już była dziś i założę się że ktoś ją wrzuci :england

Mirek, wrzucaj, nikt Ci nie broni. Tylko nie wypominaj nic innym, że to to samo co... jak zrobiłeś na górze tej strony, tyle.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Kamelka napisał:
Mirek skończę temat za moją żonę bo musiała gonić do pracy.
Tak prosto, zrozumiale, na pierwszym z brzegu przykładzie:
Mamy dwa posty, mój: programy-z-promocji-freebies-f6/auslogics-boostspeed-za-darmo-t20118-20.html#p133598
l8YcwBR.jpg

i Twój: programy-z-promocji-freebies-f6/auslogics-boostspeed-za-darmo-t20118-20.html#p133599
Bikesoz.jpg

a)Twoje tematy pojawiły się po promo z GAOTD
b)comss i mostiwant podają klucz z promo z linku mojego, który każdy może sobie wygenerować, taki sam dla wszystkich
c)mostiwant i yasal podają link do strony rejestracji podanej w moim poście

Czyli teraz mam zachować się jak... Mirko i napisać pod tym i innymi tematami
WwijwCX.jpg

d)nie wniosłeś nic nowego

e)robisz dokładnie to samo i nie rozumiem Twojej uwagi
Zrobiłeś dokładne to samo 4 godziny wcześniej i już nie pamiętasz? Bilobil się kłania.

Spytam się raz jeszcze: Mirek, to ja brnę?

f) jeżeli tak Ci zależy na pochwałach to tylko powiedz, będziesz miał ich tyle, że w tydzień Longiego prześcigniesz :p

Pozdrawiam
I jednak dalej swoje Ja pokazujesz. W takie przykłady to moglibyśmy się bawić do us..... śmierci,Ty mnie ja Tobie.
Ja natomiast odnoszę wrażenie że Tobie tego wszystkiego mało :p Kto pod kim itd. sam w nie wpada.
I to już naprawdę wszystko z Mej strony a Ty jak uważasz. :hi

Do góry