Narzędzia Macrorit Data Wiper Pro za darmo

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3626
w sumie mam to gdzieś ... ale przyglądając się z boku dubli można znaleźć o wiele więcej pod adresem innych wstawiających i jakoś to nikomu nie przeszkadza ... moim zdaniem od przybytku głowa nie boli i w tym miejscu śmiem twierdzić, że jakoś w wyjątkowy sposób od dłuższego czasu @al toczy podchody do danego usera co w mym przekonaniu nie godzi się adminowi tworzyć prowokacji pod adresem userów :hi

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12358
Miasto
Somewhere over the rainbow.
w sumie mam to gdzieś ... ale przyglądając się z boku dubli można znaleźć o wiele więcej pod adresem innych wstawiających i jakoś to nikomu nie przeszkadza ... moim zdaniem od przybytku głowa nie boli i w tym miejscu śmiem twierdzić, że jakoś w wyjątkowy sposób od dłuższego czasu @al toczy podchody do danego usera co w mym przekonaniu nie godzi się adminowi tworzyć prowokacji pod adresem userów :hi

Masz prawo mieć swoje zdanie na ten temat i je szanuję. Natomiast nie pozwolę na to żeby jeden user ubliżał drugiemu a on zrobił to już nie pierwszy raz chociaż za każdym razem go upominałem. W dodatku sam zwraca uwagę i raportuje posty innych jeśli wstawiają duble a robi to samo.
Co by się nie stało to nie jest to jego pierwsze konto na tym forum i pewnie nie ostatnie. :winked

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Dobrze ze mi przeszło "wbijanie postów"... może dlatego że w poprzednim "życiu" natłukłem ich kilka kilo :D

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3626
W paczce oprócz instalki są dwie wersje portable

Do góry