Krytyka islamu zakazana?

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Nie tylko tyczy to Zachodu u nas tez się pojawiają symptomy islamskie:
Strona faustyna.pl, na której można m.in. czytać "Dzienniczek" Apostołki Miłosierdzia, została 18 września zaatakowana przez hakerów, którzy podpisali się jako islamscy ekstremiści - poinformowała s. Elżbieta Siepak, rzecznik prasowy Zgromadzenia Sióstr Matki Bożej Miłosierdzia. Stronę udało się ponownie udostępnić dopiero następnego dnia rano.

Atak hakerów nastąpił z chwilą rozpoczęcia transmisji modlitwy w Godzinie Miłosierdzia (godz. 15:00) i Koronki do Miłosierdzia Bożego z Sanktuarium w Krakowie-Łagiewnikach. Po dwóch godzinach strona Zgromadzenia Sióstr Matki Bożej Miłosierdzia została całkowicie zablokowana. Pod atakiem podpisali się islamscy ekstremiści, którzy korzystali serwera zarejestrowanego w Belgii.

Rano 19 września strona została udostępniona, ale jeszcze nie wszystkie jej elementy są dostępne. Codziennie odwiedza ją kilka tysięcy internatów w siedmiu obszarach językowych, by m.in. korzystać z "Dzienniczka", Korkondancji oraz bogatych w treści opracowań dotyczących życia, duchowości i misji św. siostry Faustyny, a także aktualnych wiadomości, codziennie transmitowanej modlitwy do Miłosierdzia Bożego czy Nieustannej Koronki.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako miłująca pokój mniejszość. W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność: W zakresie 2% do 3% muzułmanie zaczynają odróżniać się od innych mniejszości. Zaczynają być widoczni jako członkowie gangów ulicznych i w więzieniach. Pojawiają się pierwsze symptomy nadużywania środków z pomocy społecznej. Powyżej 5% zaczyna być zauważalny silny (nieproporcjonalny do ich liczebności) wpływ na społeczeństwo. Naciskają na wprowadzenie żywności halal (czystego wg. islamskich standardów), dzięki czemu wymuszają pojawienie się dużej liczby miejsc pracy dla muzułmanów. Pojawia się seria żądań do sieci handlowych o wprowadzenie tej żywności na rynek, często wzmocniona groźbami
Powyżej 10% muzułmanów rząd państwa zmuszany jest do uznania ich prawa do sądów Sharii czyli wg. prawa islamskiego. Docelowo Islam dąży do tego, aby cały świat był sadzony wg. prawa Sharii. Wyraźny wzrost bezprawia, pojawiają się muzułmańskie getta, gdzie nawet uzbrojone patrole policji boją się zapuszczać. Rząd zaczyna tracić kontrolę nad sytuacja. Jakikolwiek pretekst może doprowadzić do rozruchów, palenia samochodów i napaści na nie-muzułmanów. Powyżej 20% zaczynają się demonstracje siły, podpalenia szkół, szpitali, samochodów, synagog i kościołów. Większość osadzonych w więzieniach to muzułmanie. Dotychczas sporadyczne grupy para-militarne dżihadystów zaczynają działać w świetle dnia, często wypierając na terenach zamieszkania muzułmanów lokalne siły porządkowe. Powyżej 40% można się spodziewać regularnych masakr i ataków terrorystycznych.
Powyżej 60% muzułmanów następują niczym nie ograniczane prześladowania niewiernych, sporadyczne masowe mordy, wprowadza się prawo Sharii w skali całego kraju. Niewierni są zmuszani do płacenia podatku "za ochronę" tzw. Jizja, często rekwirowany jest ich majątek. Masowy exodus nie-muzułmanów z kraju. Powyżej 80% pojawiają się czystki i mordy kierowane z poziomu państwowego. W pobliżu 100% następuje tzw. muzułmański POKÓJ (stad Islam jest znany jako "RELIGIA POKOJU") czyli "Dar-es-Salaam", co znaczy "Islamski Dom Pokoju". Wg. wojennej doktryny islamu powinien być wtedy pokój, gdyż wszyscy są już muzułmanami i nie ma powodów do walki.
:eek:

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
@Appian
Myślę, że to was też zainteresuje
Interesuje ale trochę zbaczamy z tematu głównego :lanie
....a co do tego filmiku to nie napiszę nic odkrywczego ...witamy w NWO

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
remool pisze: "Co do tego filmu i podanych w nim liczb to nie wiem jak to ma się do stanu faktycznego ale będąc we Francji nie dało się nie zauważyć arabów Całe dzielnice zamieszkane przez samych arabów to nie wyjątek , wyjątkiem było spotkanie Francuza "niearaba "Na dzień dzisiejszy wiele krajów europejskich boryka się z tym samym problemem ...a będzie jeszcze gorzej"

te liczby to wskazniki, posluzono sie wskaznikami ktore stosuje sie w statystyce, sa wiarygodne, przedstawiaja trendy ktore mozna z duzym prawdopodobienstwem przewidziec, oszacowac ich trafnosc.
Najpopularniejszym imieniem nad Tamiza jak czytalem niedawno jest jakze anglosaskie imie Mahomet, Francja w roku 2050r. bedzie juz islamskim krajem gdyz ta religia bedzie dominujaca, jakie to rodzi skutki pokazuje analiza jaka sam przytaczasz ktora to wskazuje na zmiany w zachowaniu muzulmanow w zaleznosci od ich sily w danym panstwie.
Trzeba pamietac, ze islam nie jest tylko sama religią, kultem - jest pełnym, kompletnym ustrojem ktory buduje caly system spoleczno-polityczny wykluczajacy demokracje. Jest jak agresywny wirus ktory atakuje cialo, kolonizuje je by w koncu przejac nad nim kontrole wbrew woli zywiciela. Odbywa sie to etapami zeby uspic czujnosc ofiary:

Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako miłująca pokój mniejszość. W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność.
USA -- muzułmanów 1.0%
Australia -- muzułmanów 1.5%
Kanada -- muzułmanów 1.9%
Chiny -- muzułmanów 1% -2%
Włochy -- muzułmanów 1.5%
Norwegia -- muzułmanów 1.8%

W zakresie 2% do 3% muzułmanie zaczynają odróżniać się od innych mniejszości. Zaczynają być widoczni jako członkowie gangów ulicznych i w więzieniach. Pojawiają się pierwsze symptomy nadużywania środków z pomocy społecznej.
Dania -- muzułmanów 2%
Niemcy -- muzułmanów 3.7%
Wlk. Brytania -- muzułmanów 2.7%
Hiszpania -- muzułmanów 4%
Tajlandia -- muzułmanów 4.6%

Powyżej 5% zaczyna być zauważalny silny (nieproporcjonalny do ich liczebności) wpływ na społeczeństwo. Naciskają na wprowadzenie żywności halal (czystego wg. islamskich standardów), dzięki czemu wymuszają pojawienie się dużej liczby miejsc pracy dla muzułmanów. Pojawia się seria żądań do sieci handlowych o wprowadzenie tej żywności na rynek, często wzmocniona groźbami
Francja -- muzułmanów 8%
Filipiny -- muzułmanów 5%
Szwecja -- muzułmanów 5%
Szwajcaria -- muzułmanów 4.3%
Holandia -- muzułmanów 5.5%
Trynidad & Tobago -- muzułmanów 5.8%

Powyżej 10% muzułmanów rząd państwa zmuszany jest do uznania ich prawa do sądów Sharii czyli wg. prawa islamskiego. Docelowo Islam dąży do tego, aby cały świat był sadzony wg. prawa Sharii. Wyraźny wzrost bezprawia, pojawiają się muzułmańskie getta, gdzie nawet uzbrojone patrole policji boją się zapuszczać. Rząd zaczyna tracić kontrolę nad sytuacja. Jakikolwiek pretekst może doprowadzić do rozruchów, palenia samochodów i napaści na nie-muzułmanów.
Gujana -- muzułmanów 10%
Indie -- muzułmanów 13.4%
Izrael -- muzułmanów 16%
Kenia -- muzułmanów 10%
Rosja -- muzułmanów 10-15%

Powyżej 20% zaczynają się demonstracje siły, podpalenia szkół, szpitali, samochodów, synagog i kościołów. Większość osadzonych w więzieniach to muzułmanie. Dotychczas sporadyczne grupy para-militarne dżihadystów zaczynają działać w świetle dnia, często wypierając na terenach zamieszkania muzułmanów lokalne siły porządkowe. Powyżej 40% można się spodziewać regularnych masakr i ataków terrorystycznych.
Etiopia -- muzułmanów 32.8%

Powyżej 40% można się spodziewać regularnych masakr i ataków terrorystycznych.
Organizacje para-militarne rządzą niektórymi terenami wg. własnego widzimisię.
Trwają także uprowadzenia niewiernych kobiet, gwałty oraz utajone jeszcze
niewolnictwo.
Bośnia -- muzułmanów 40%
Czad -- muzułmanów 53.1%
Liban -- muzułmanów 59.7%

Powyżej 60% muzułmanów następują niczym nie ograniczane prześladowania niewiernych, sporadyczne masowe mordy, wprowadza się prawo Sharii w skali całego kraju. Niewierni są zmuszani do płacenia podatku "za ochronę" tzw. Jizja, często rekwirowany jest ich majątek. Masowy exodus nie-muzułmanów z kraju.
Albania -- muzułmanów 70%
Malezja -- muzułmanów 60.4%
Katar -- muzułmanów 77.5%
Sudan -- muzułmanów 70%

Powyżej 80% pojawiają się czystki i mordy kierowane z poziomu państwowego. W pobliżu 100% następuje tzw. muzułmański POKÓJ (stad Islam jest znany jako "RELIGIA POKOJU") czyli "Dar-es-Salaam", co znaczy "Islamski Dom Pokoju". Wg. wojennej doktryny islamu powinien być wtedy pokój, gdyż wszyscy są już muzułmanami i nie ma powodów do walki.
Bangladesz -- muzułmanów 83%
Egipt -- muzułmanów 90%
Gaza -- muzułmanów 98.7%
Indonezja -- muzułmanów 86.1%
Iran -- muzułmanów 98%
Irak -- muzułmanów 97%
Jordania -- muzułmanów 92%
Maroko -- muzułmanów 98.7%
Syria -- muzułmanów 90%
Tadżykistan -- muzułmanów 90%
Turcja -- muzułmanów 99.8%
Zjednoczone Emiraty Arabskie -- muzułmanów 96%

W pobliżu 100% następuje tzw. muzułmański Pokój (stad Islam jest znany jako
"Religia Pokoju") czyli "Dar-es-Salaam", co znaczy "Islamski Dom Pokoju". Wg.
wojennej doktryny islamu powinien być wtedy pokój, gdyż wszyscy są już
muzułmanami i nie ma powodów do walki.
Afganistan -- muzułmanów 100%
Arabia Saudyjska -- muzułmanów 100%
Somalia -- muzułmanów 100%
Jemen -- muzułmanów 99.9%"

skoro ma juz z kim walczyc - panuje wreszcie pokoj czyli islam.....nie pozostawia sie alternatywy.

------------------------

"przyznał się do winy we wszystkich punktach aktu oskarżenia i powiedział, że gdyby nie został schwytany, zamierzał przeprowadzić także następny atak..

"Demokracje upadną. Bóg będzie najważniejszy"

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

warto obejrzec zeby zrozumiec czym jest islam w naszej kulturze na podstawie wypowiedzi konwertytow :

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dania: muzułmanie zdobyli większość w radzie miejskiej i „znieśli” Boże Narodzenie
Mieszkańcy niewielkiego duńskiego miasteczka Kokkedal dowiedzieli się, że w tym roku na Boże Narodzenie nie będzie już miejskiej choinki. Miała kosztować od 5 do 7 tys. koron (ok. 4 tys. złotych). To za dużo – orzekli radni, którzy całkiem niedawno wydali dziesięć razy tyle (60 tys. koron) na miejskie obchody islamskiego święta ofiarowania. Rzecz w tym, że w radzie miejskiej miasteczka Kokkedal muzułmanie stanowią już większość i dlatego nie muszą się liczyć z chrześcijańskimi świętami.

Sprawa nabrała wielkiego rozgłosu i trafiła do parlamentu. Zainteresowała się nią również telewizja, która chciała nakręcić reportaż o muzułmańskiej dominacji w mieście. Bezskutecznie. Jej wóz transmisyjny został napadnięty przez zamaskowanych napastników, a dziennikarzy wyzwano od neonazistów.

...to jak to ?? mikołają nie będzie :co jest?
.

A

Anonymous

Ciekawe rzeczy tu piszecie :ok ...zastanawia mnie tylko jeden fakt :scratch...dlaczego tysiące razy słyszałem : Precz z Żydowską okupacją a nigdy nie słyszałem : Precz z Arabską okupacją :eek:

A

Anonymous

Apropos Danii :yhy
Ciekawe czy muzułmanie powstrzymają duńskich lewaków :sarkazm przed zalegalizowaniem związków kazirodczych :szydera

A

Anonymous

A ja zaprawdę powiadam Wam :papież : dajcie już spokój tym biednym Arabom i przyjrzyjcie się wnikliwie ich głównym : adwersarzom :eek:o

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Hornet
A ja zaprawdę powiadam Wam :papież : dajcie już spokój tym biednym Arabom .....
Trochę to uogólniłeś bo faktycznie ...Arabowie innych wyznań niż jeden słuszny islam są "biedni" i mają ciężkie życie ...w głównej mierze przez Arabów ( wyznających jedna słuszna religię ) z którymi dzielą przestrzeń ...a co do ich adwersarzy ....adwersarzami muzułmanów jest niemal pół świata ...tylko że te pół świata boi się ich jak diabeł święconej wody i udaje że problemu nie ma ....jeden mały kraj na bliskim wschodzie ma inne podejście do sprawy ...czy słuszne ? ...czy zbyt radykalne?...to już zupełnie inna historia

A

Anonymous

Legionisto-nie obraź się...ale ja piszę z pozycji Polaka i polskich spraw...a z jakich Ty piszesz pozycji-nie mam zielonego pojęcia :scratch
Dlatego-z naszego punktu widzenia-naszych interesów-naprawdę nic nie mam do Arabów i Islamu :hippie
Domyślam się,że masz na myśli : różne wynaturzenia i ekstremizmy ze świata arabskiego...wtedy mogę zrozumieć Twoje rozgoryczenie i niechęć do ich działań...ale jak to powiedział ktoś mądry : nie ma : złych i dobrych narodów są tylko : źli i dobrzy ludzie
Natomiast jeżeli mówimy już o rachunkach krzywd...to jednak nie Arabowie ale inna nacja stworzyła najbardziej zbrodniczy system świata..."dzięki" któremu do dzisiaj życie straciło : 90 000 000 ludzi na całym świecie i który funkcjonuje jeszcze w wielu krajach :(
A któż o tym lepiej wie od nas ?? Do dzisiaj na własnej skórze odczuwamy skutki działań czerwonej hołoty :chory
W swojej sztandarowej piosence ładnie tu ujęli :
Ruszymy z posad bryłę świata,
Dziś niczym, jutro wszystkim my!
I dokładnie tak było...ci którzy przed wojną pasali świnie u dziedziców :szydera po wojnie tworzyli : "elitę" narodu...
A z tego co wiem : Karol Marks nie był Arabem...Arabami nie byli też : Jakub Berman,Mieczysław Mietkowski,Roman Romkowski,Antoni Alster,Juliusz Hibner,Zygfryd Sznek,Wacław Komar,Leon Andrzejewski,Julia Brystgier,Józef Czaplicki,Michał Drzewiecki,Anatol Fejgin,Zygmunt Okręt,Juliusz Burgin,Józef Różański...że wymienię tylko najważniejszych "utrwalaczy" władzy ludowej.
Sparafrazuję Ciebie : nie pół świata ale większość świata boi się ich jak : diabeł święconej wody...i bynajmniej nie mam tu na myśli : Arabów ;)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dlaczego mam się obrażać podczas normalnej dyskusji to ja nie znaju ? : :)
Druga sprawa ...wątek tyczy się muzułmanów i ich poczynaniom we współczesnym świecie ( nie innych nacji lub mechanizmów tudzież osób z przeszłości ) i nie z punktu widzenia Polaka lecz obywatela zachodniego świata nie wyznającego jednej słusznej religii
....Twoje rozgoryczenie....
rozgoryczony ?? ..w żadnym wypadku :)

A

Anonymous

Bzdury Hornet piszesz, bo mało o Islamie wiesz.
Przede wszystkim nie każdy Arab jest muzułmaninem, to po pierwsze.
Po drugie Islam nie jest "religią pokoju" jak to próbują pokazywać poprawne politycznie media, tylko zbrodniczym systemem polityczno-religijnym.
To, że lewaccy zbrodniarze nie byli muzułmanami, nie znaczy, że z rąk islamistów nie giną niewinni ludzie.
Poszukaj informacji o tym co się stało w Itamar w 2011, czym jest taqiyya jak również o jawnej pedofilii w Islamie.
Islam próbuje przywdziewać wiele masek ale pod każdą z nich kryje się ta sama morda, której jedynym celem jest dominacja nad światem.

A

Anonymous

remool napisał:
Dlaczego mam się obrażać podczas normalnej dyskusji to ja nie znaju ? : :)
Druga sprawa ...wątek tyczy się muzułmanów i ich poczynaniom we współczesnym świecie ( nie innych nacji lub mechanizmów tudzież osób z przeszłości ) i nie z punktu widzenia Polaka lecz obywatela zachodniego świata nie wyznającego jednej słusznej religii
....Twoje rozgoryczenie....
rozgoryczony ?? ..w żadnym wypadku :)
To wybacz,że nie jestem : kosmopolitą :yes master i piszę jak Polak a nie obywatel świata...a co do tematu o islamie to pojadę tytułem kultowej polskiej komedii : Nie ma róży bez ognia :dziwak tudzież : akcja powoduje reakcję.
I jeśli chcemy racjonalnie oceniać czy krytykować islam to musimy spojrzeć na niego przez szerszy aspekt : historię czy uwarunkowania geopolityczne....bo przecież nie żyjemy w próżni.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
i piszę jak Polak
a powinieneś jako europejczyk. :yhy

Islam nie jest "religią pokoju" jak to próbują pokazywać poprawne politycznie media,
Ja inaczej odbieram to co pokazują media czyli -Islam jest ble.-

Islam próbuje przywdziewać wiele masek ale pod każdą z nich kryje się ta sama morda, której jedynym celem jest dominacja nad światem.
To samo tyczy się Chrześcijaństwa czy jak to tam się zwie.

Dla mnie bez różnicy jaka religia, każda tylko mąci ludziom w głowach.

Idę na pierożki z kapuściachą :klawik.

Do góry