Konkursy !!! / Giveaways !!! - PerfectDisk 12.5 Professional

V

vhick

Re: Konkursy !!! / Giveaways !!! - PerfectDisk 12.5 Professi

When it comes to defragmentation, I use mydefrag, I try PerfectDisk before and I see the difference in accessing my local files and directories.

Thank you so much for the giveaway!

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

Aktualnie używam Q&Q Defrag PE / zabytek bo to wersja 12/ Tak,że przydałoby się mieć coś dobrego i aktualnego.

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29

Uprzejmie proszę o włączenie mnie do konkursu.

Na stacjonarnym komputerze (Windows XP) wciąż używam darmowego Diskeeper-a z gazety, ale na laptopie nic stabilnego i dobrego nie mam, a tam mam Windows 7. Żaden z zainstalowanych
darmowych programów mnie niesatysfakcjonował - głównie z powodu czasu działania. Natomiast wersja demonstracyjna PerfectDisk bardzo dobrze się sprawowała i dlatego chciałbym otrzymać jej pełną wersję.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50

Obecnie do defragmentacji HDD używam Auslogics Disk Defrag.
Chciałbym wygrać licencję na PerfectDisk 12.5 Professional ponieważ uważam (i nie tylko ja), że jest to najlepszy program do defragmentacji HDD.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Aktualnie za defragmentację mojego dysku odpowiada Puran Defrag. Potrzebny mi jest program nie tylko szybki ale także posiadający wiele zaawansowanych opcji jakie ma PerfectDisk i dlatego biorę udział w konkursie.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114

Obecnie na blaszku mam PerfectDisk 12.5 Pro i PerfectDisk Free Defrag na laptopie. Oba programy sprawnie spełniają swoje zadanie, ale z miłą chęcią zamienił bym w moim przenośnym komputerze PerfectDisk Free Defrag na PerfectDisk 12.5 Pro. Defragmentator ten na szybki i skuteczny algorytm, dzięki któremu ciągle jest w ścisłej czołówce programów tego typu. Dzięki za konkurs! :piwko

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4

Program pierwsza klasa, komputer śmiga mi 50%+ szybciej, można defragmentować pojedyńcze pliki, mi defragmentował ~~1.5h i jest naprawde wydajny!! Gorąco polecam!

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595

Obecnie używam Puran Defrag. Chcę wygrać PerfectDisk 12.5 Professional bo to jeden z najlepszych programów do defragmentacji dysku

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5

Witam,

Dziękuję za zorganizowanie konkursu.
Do defragmentacji od dłuższego czasu używam Ultimate Defrag 4, wcześniej Ultimate Defrag 3 i Auslogics Disk Defrag. Polecam PD - jest szybki i nie obciąża zbytnio kompa. Kiedyś miałem również doczynienia z Perfect Diskiem jednak w starszej wersji. Chciałbym zobaczyć jakie zmiany zaszły i czy na lepsze.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Obecnie nie używam żadnego programu do defragmentacji dysku prócz systemowego ale opinie innych użytkowników na temat skuteczności działania tego programu skłoniło mnie do wystartowania w tym konkursie , mam nadzieje że się uda.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

Thanks Neo for the giveaway opportunity. Please convey my thanks to RAXCO Software as well.

As i had reimaged my laptop back in May this year, i have not done any defragmentation yet.

I would like to win PerfectDisk as it's OptiWrite technology helps prevents fragmentation before even it vould happen. This module detects when/where windows is going to do a blind I/O operation, and thus, intelligently redirects I/O to stop the fragmentation from occuring.

The Auto-Optimization and patented SMARTPlacement optimization strategy optimizes the HDDs based on usage pattern and system resource availability. And the boot time defrag feature allows defragmention of system files such as pagefile.sys.

Please count me in this giveaway.

Thanks,
Grr

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne

Aktualnie używam Purandefrag Free, PerfectDisk ma opcję defragmentacji voluminów niezamontowanych - dlatego jestem zainteresowany.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Ja z kolei korzystam z O&O Defrag v. 12, lecz fajnie byłoby mieć coś aktualniejszego, dlatego byłbym wielce szczęśliwy jakbym wygrał PerfectDisk. Dziękuję za konkurs, pozdrawiam :)

danis

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Korzystam z PerfectDisk free, chciałbym wygrać PerfectDisk 12.5 Professional ponieważ brakuje mi kilku funkcji niedostępnych w wersji free

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury

Witam. Do defragmentacji używam drmowego Puran Defrag. Startuje w konkursie i mam nadzieje na wygraną PerfectDisk. Dzięki Neo znów za konkurs.

Do góry