Ja chyba mam nieaktualny kalendarz
Poprosiłem wczoraj o kluczyk bo pisze, że koniec 22.11 a wczoraj już szły podziękowania![]()
Przyznam się, że czytam tą Twoją wypowiedź i nie mam pojęcia do czego ją przykleić. Napisałeś bo chciałeś coś napisać i tak to odbieram.
Dalsza dyskusja w tym temacie z Tobą nie ma sensu a jak chce Ci się lać to idź się po prostu wysikać ... masz z tym problem?
Nie widzę w tych wypowiedziach co zostały napisane braku szacunku dla organizatora i to tyle.
Kalendarz może masz aktualny ale wystarczy poczytać i powiązać pewne fakty, że skoro było 45 kluczyków a chętnych na połowę to @angellomichel387 tak po prostu dał każdemu kto wystartował. A to, że poprosiłeś wczoraj o kluczyk to gdybym to ja organizował ten konkurs to takie wpisy jak Twój i jeszcze kilka innych najnormalniej w świecie bym olał bo skoro startujący nie mają szacunku dla organizującego, który wyraźnie prosi "Napisz w kilku zdaniach...." to znaczy, że maja gdzieś włożoną pracę w przygotowanie konkursu i nawet nie czytają zasad tylko hołdują jednej zasadzie: