Korzystam z Power Archiwer 2007PL. Mamy już 2010 rok i jakoś nie ma tego programiku po polsku. Wszędzie się słyszy że winrar jest klasą sam w sobie. Dlatego warto się na niego przesiąść. Piszę sie na lickę, tym bardziej że jest ona wieczysta.
Winrara chciałbym ponieważ obecnie używam 7zipa i izarc, które niezbyt mi odpowiadają, ale staram się być legalny . Winrar jest w stanie rozpakować prawie wszystkie formaty plików. Jest przejrzysty, łatwy w obsłudze.
ale się wysyiłeś, taki komentarz nie będzie brany pod uwagę podczas losowania,"dlaczego chciałbyś wygrać dożywotnią licencję do programu WinRaR,które funkcje programu najbardziej wam odpowiadają,"To nie jest odpowiedz na pytanie,popraw post, inaczej nie będzie liczony
Bardzo fajny program. Obecnie używam PeaZip ale jest on strasznie wolny i nie potrafi tworzyć archiwum o rozszerzeniu .zip. Dlatego bardzo było by miło wygrać licencję tego program
Winrar to według mnie najlepszy archiwizer ,to program ,który jako pierwszy instaluje po reinstalacji systemu i jest
to powód dlaczego właśnie chciałbym mieć go legalnie i na zawsze.
Proszę mnie dopisać do konkursu.
Chcę mieć dożywotnią licencję bo:
Winrar to najlepszy program do kompresji i dekompreski plików.
Intuicyjny w obsłudze.
Obsługuje najpopularniejsze formaty i inne mniej popularne
Jest szybki i wygodny.
Wszystkie jego funkcje są przydatne.
Pierwszy program instalowany po formacie
Stale go używam
Thanks for bringing this opportunity to Win a genuine WinRar license.
I only use Winrar and nothing else.
Reasons to use + functions I use:
1. supports all formats of compressed file. I use for rar, zip, 7zip, iso, tar
2. options to do-fastest, fast, normal, best compressions
3. light weight on system resources
4. shell integration
5. 128 bit password encryption – this is good for me to send passwords, etc
6. availability of 100 of themes
7. Good support from Winrar team
8. compression by format, like CD700Mb, Floppy, etc—which come pre-defined
9. FREE backup through integrated backup feature
10. Ability to create self-extracting archives – most people are not aware of it
11. Recovery record to help use damaged files.
12. Self Extracting Archive which does not requires installation of Winrar or any other zip/rar utility to extract the files. Beware that many people consider any such archive as virus..lol
I have been using Winrar for some 9 years for now…the trialware :lol
My first post in here from a Swedish guy ..Who could imagine this should be my destiny that one day have this great opportunity to become new member on a Polish forum.
Feels almost like science fiction as I do not have any knowledge in your language
We will see where it end, perhaps really successful, who knows.
Really appreciate it's welcome to use English as it helps alot.
Must have to admit that your contest with WinRAR brought me here, one of the best software I know among archive programs. For the moment I'm useing version 3.80.
To mention something which impress myself with this software, that would be all these very good created and developed Context menus both inside the program itself but also all this additional menus the installer creates inside Windows Explorer.
There is not that many software out there on the market that uses better and as much clear menus and icons for the purpose. Very easy and clear graphical interface.
I think that makes WinRAR to a really good buddy to work with.
Besides the simplicity also in the end makes it very fast to use.
Would be more than grateful if there is a small chanse to winn a copy.
Thanks.
Ps. Sometimes it's quite funny to compare words between different languages.
Please do NOT take this personal but the word Konkurs you use here has a completely different meaning in my own language. It means personal bankruptcy... :?
Używam od dawna tego super progsa, mimo że inne też są na dysku, ten tak intyicyjnie zawsze pierwszy. Fajną ma funkcję, że po otworzeniu archiwum (nie wypakowaniu) można wyciągnąć jeden plik przeciągając go myszką w określone miejsce, i odwrotnie - można dodać plik do otworzonego archiwum, także przeciągając go myszką. Nowa wersja - bardzo chętnie
Winrar to mój ulubiony program do obsługi archiwów i szczerze nie wyobrażam sobie innego. Nie dość, że jest szybki i intuicyjny to i funkcjonalny. Główną funkcją z której korzystam jest możliwość rozpakowania wielu plików .rar ( i nie tylko) naraz. Jako, że często muszę się z takimi plikami borykać nie wyobrażam sobie aby wypakowywać pojedynczo 100 plików. Z Winrarem trwa to sekundy. Tak więc przydała by mi się taka dożywotnia licenjca .
Winrar to program intuicyjny, z klasą samą w sobie, używam starszej wersji i jestem bardzo zadowolony, nigdy mnie nie zawiodła. gdybym wygrał tą licencję byłbym wniebowzięty, aha i jeszcze pełna kompatybilność z windows 7 64 bit. Szefie liczę na ciebie.....!!
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.