Konkurs ! WinPatrol , WinPrivacy

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46656
Miasto
Gdzieś w Polsce
Andyxa dzięki.
WinPrivacy wydaje mi się interesujący jako dodatkowa ochrona prywatności i przed zainfekowaniem. Dobre uzupełnienie standardowej ochrony.
Przyda mi się też na lapka WinPatrol. Dobry monitoring pozwalający kontrolować zmiany w systemie. Mam go na blaszaku od chyba pięciu lat i mimo, że stanowi dodatkową ochronę to on trwa na straży niezmiennie, zmieniają się programy podstawowej ochrony.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki andyxa za fajny konkursi :ok i Panu Bretowi z WinPatrol za licencje. :dziękuję Przydałaby mi się dodatkowa ochrona prywatności w postaci WinPrivacy. Chciałbym mieć pod kontrolą programy, które za lub (co gorsze) bez mojej wiedzy łączą się z internetem i wysyłają w nieznany świat jakieś dane z mojego laptopa. Ustawianie reguł w zaporze jest dość pracochłonne i wymaga nieco wiedzy. WinPatrol, jeśli miałby się mi przydarzyć, to też nie pogardzę, gdyż chcę zobaczyć, które aplikacje uruchamiają rózne procesy, co do których nie mam pewności, czy mogę je bezpiecznie dla pc wyłączyć. Zgłaszam się. :hi

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wyniki

WinPatrol

60902383412122051519.png

WinPrivacy

63203018514339717949.png

Gratulacje

Zwycięzcy ,czyli pierwsze piątki z dwóch losowań ,mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW, proszę przesłanie swoich danych i email

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Gratulacje dla szczęśliwców :)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Gratulacje dla zwycięzców. :piwko :ok Pozdrowienia dla pozostałych. :francuz

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Wow dzięki. :hura Gratulacje dla innych szczęściarzy :piwko

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Dzięki, udało się wygrać.Gratulacje dla pozostałych.Wygrałem WinPatrol ale Czy ktoś by chciał zamienić się na WinPrivacy?.Mam pytanie, przy wysyłce potwierdzenia na PW w moim profilu potwierdznie jest w zakładce do wysyłki, a nie w wysłanych, czy ta wiadomość nie została dostarczona?Proszę o szybką odpowiedź.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12799
Miasto
Somewhere over the rainbow.
jawdar napisał:
Dzięki, udało się wygrać.Gratulacje dla pozostałych.Wygrałem WinPatrol ale Czy ktoś by chciał zamienić się na WinPrivacy?.Mam pytanie, przy wysyłce potwierdzenia na PW w moim profilu potwierdznie jest w zakładce do wysyłki, a nie w wysłanych, czy ta wiadomość nie została dostarczona?Proszę o szybką odpowiedź.

Wiadomość jest nieodczytana. Jak odbiorca odczyta to będzie w "wysłanych"

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31110
Miasto
Trololololo
jawdar napisał:
Jak masz w zakładce do wysłania to znaczy że osoba do której napisałeś wiadomość jeszcze jej ne odczytała, jak odczyta to wiadomość przejdzie do zakładki wysłane. :francuz

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Dzięki Oxy na Ciebie zawsze można liczyć.
:piwko

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Zamienię lickę z WINPATROL NA WINPRIVACY !!!!!!!

Do góry