Konkurs ! - WinPatrol PLUS V32

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dzięki uprzejmości Pana Bret Lowry mam dla Was 5 dożywotnich licencji na WinPatrol PLUS

------------------------------------------------------------------------------------------

WinPatrol daje możliwość przeglądania i zarządzania uruchamianymi wraz ze startem komputera programami oraz stale monitoruje czy jakaś nowa aplikacja nie chce się tam dołączyć. Dla ochrony w przeglądarce Internet Explorer istnieje lista, również monitorowana, Browser Helper Object (BHO), program umożliwia tu wykrycie zmian w stronie głównej tej przeglądarki, stronie odpowiedzialnej za szukanie informacji oraz daje możliwość przejrzenia (ta opcja istnieje także dla Netscape) i zarządzania listą "ciasteczek" (cookies).
źródło: dobreprogramy.pl

------------------------------------------------------------------------------------------

Szczegółowe informacje o programie znajdziecie pod tym odnośnikiem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program WinPatrol PLUS.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.07.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać pełną wersję WinPatrolPlus gdyż bardzo potrzebuję monitora systemu i aplikacji, ponieważ ściągam dużo plików,kiedyś miałem wersję zwykłą i doskonale sprawdza się jako strażnik systemu.

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać WinPatrol Plus, ponieważ lubię mieć kontrolę nad aplikacjami, które mam uruchomione w systemie. Dzięki za konkurs.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Wcześniej nie pracowałem z tym programem, ale z chęcią bym spróbował. Ma spory zakres możliwości, które mógłbym wykorzystać.

Dzięki za konkurs :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I have been using WinPatrol free for close to 2 years now. It protects my system well and have been working good so far. I will like to enter the contest to get the Plus features that I feel are important to have for one.

Hope to win the Plus license.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

ZHCoULu.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW wraz z adresem email oraz nazwą do licencji.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56590
Gratulacje dla zwycięzców !!

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Również gratuluję.

:ok