KONKURS !!! - WinNc

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Witam
tym razem do wygrania 10 licencji menadżera plików WinNc.

Licencje na konkurs otrzymałem od Kuno z Dunes Multimedia,
któremu bardzo dziękuję.

winnc-mainscreen-screenshot.jpg

WinNc pozwala na kopiowanie, przenoszenie, usuwanie plików oraz katalogów. Oprócz tego, możemy edytować i podglądać zawartość plików, tworzyć nowe katalogi czy nawiązywać połączenia z serwerami FTP.

Menedżer plików składa się z dwupanelowego interfejsu, wzorowanego na popularnym programie Total Commander. W ten sposób, oferuje prostotę oraz wygodę przy zarządzaniu folderami i plikami na komputerze. Cechuje go jeszcze w pełni spolszczony interfejs i możliwość szyfrowania danych.

WinNc umożliwia konwertowanie dźwięków, wypalanie danych na płytę CD / DVD, tworzenie obrazów w formacie ISO i przeprowadzanie synchronizacji plików. Warto wspomnieć o możliwości rozpakowywania plików wykonywalnych z formatu ZIP.
źródło

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

więcej info
http://www.winnc.com

Mile widziane ,lajkowanie na facebooku
https://www.facebook.com/winnc5

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić WinNc
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu,
ale mający przynajmniej 30 postów i 10 pochwał !
4.Zakończenie konkursu 23.04.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW
Wymagane podanie imienia i nazwiska oraz adres mailowy

Powodzenia

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs! :dziękuję

WinNc to program, który może zastąpić płatny Total Commander, który nie ukrywam, że też bym chciał mieć.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Do tej pory używam nie zarejestrowanej wersji Total Comandera i nie wyobrażam sobie bez niego pracy, chętnie przytuliłbym pełną wersję WinNc w pełnej wersji by móc zastąpić totala

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Podobnie jak koledzy używam darmowej wersji Total Commandera.
Dlatego chętnie zamienię go na WinNc.
Dziękuje za konkurs. :piwko

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Bardzo chcę wygrać ten program, gdyż podoba mi się jego funkcjonalność (podobnie jak TC) z klientem FTP włącznie.
Dzięki za konkurs andyxa! :ok

A

Anonymous

Witam,zgłaszam się do konkursu :hi .Chcę wygrać ponieważ nie posiadam żadnego menedżera plików a sądzę że bardzo by mi się przydał do wykonywania różnych operacji na plikach :guma . :dziękuję

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Podobnie jak inni korzystam z darmowego Total Commandera jednak chciałbym go zastąpić wersją tego typu programu na którą bym posiadał licencję

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Obecnie używam System Navigator z promocji. Program jest dobry, jednakże nie mogę znieść jego GUI, jest okrutnie cukierkowy. Z ciekawości zainstalowałem Traiala WinNC na chwilkę. Przyznam że program ma możliwości, nawet za duże jak dla mnie. Jednakże chętnie stałbym się posiadaczem jednej licencji;)

Dziękuję organizatorowi i producentowi za konkurs!

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56605
Witam .. Ja na dzień dzisiejszy użytkuje XYplorer 13.50. wydawało mi się że jest bardzo dobry, ale po zainstalowaniu Triala WinNc zmieniłem zdanie i chciałbym go mieć na swoim kompie ..

Dzięki za konkurs !!

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Krótkie przypomnienie, konkurs kończy się dziś o 22, czyżby za wysokie wymagania :scratch ,
czy taki kiczowaty program,a może już dość konkursów :)

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
:lanie

Nie gadaj głupot, po prostu każdy chciałby TC :D Ja już dawno się wyleczyłem, inne wcale nie oznacza gorsze ;D

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46656
Miasto
Gdzieś w Polsce
Andyxa dzięki za konkurs.
Ja też, z chęcią, ze względu na funkcjonalność WinNc wezmę udział w konkursię. Ten menadżer plików ma spore możliwości i stanowi niezłą gratkę.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Zgłaszam udział w konkursie.Nic nowego nie napiszę,też używam darmowej wersji Total Commander,dlatego chce zdobyć pełną wersje WinNc .

Dziękuje i pozdrawiam

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
WinNc wygląda na dobry menedżer plików, podobny do Total Commandera, z którego obecnie korzystam. Chętnie wygrałbym licencję, dzięki za konkurs.

Do góry