!KONKURS! SpyShelter Firewall !GIVEAWAY!

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Do wygrania są trzy (3) licencje do SpyShelter Firewall.

q3MLv.jpg

Reguły:

1. Napisz komentarz co aktualnie używasz do ochrony i dlaczego chcesz wygrać SpyShelter Firewall.
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Zakończenie konkursu 05.04.2012.

Rules:

1. Write a comment what program do you use to protect and why you want to win SpyShelter Firewall.
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 05.04.2012.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
obecnie używam AVG Free jako antywirusa ,a zpore ogniową to systemową ,chce wygrac ten program bo potrzebóje zabezpieczyc komputer bardzo dobrym program do tego przeznaczonym ,a ponadto jest to polski program i należy wspierac polską mysl techniczną. :dziękuję

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam w tej chwili Emsmisota któremu brakuję właśnie takiego programu a który wspierałby go należycie. !!

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
No no, kolejny konkurs. :ok

Korzystam obecnie z kombinacji Avast Internet Security + Malwarebytes' Anti-Malware Pro. SpyShelter Firewall wspaniale wpasował by się do tego grona.

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam, ja również zgłaszam się do udziału w konkursie. Po ostatnich eksperymentach z zabezpieczeniami, zostałem przy Nortonie Av, zaporze systemowej i MBAM na żądanie ponieważ zależy mi na lekkości. SpyShelter znakomicie uzupełniłby moje zabezpieczenie oraz spełniłby kryterium małego obciążenia komputera.

przemo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie Używam EAM6 i zapory systemowej ,SpyShelter przydałby sie jako uzupełnienie

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Obecnie do ochrony używam DefenseWall Personal Firewall ,Malwarebytes' Anti-Malware ,KeyScrambler . A dlaczego chcę wygrać odpowiedź jest prosta w niedalekim czasie kończy mi się licka na DefenseWall Personal Firewall i SpyShelter Firewall godnie by zastąpił DW. Dzięki za konkurs :piwko

A

Anonymous

Jadę na AG + L'n'S ale ponieważ,nieskuteczne zamulacze potocznie zwane antyvirkami przestałem używać w przedszkolu to licencja na SSF będzie idealnym rozwiązaniem na drugiej maszynce :ok

temp77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Comodo Internet Security Pro 2012, któremu na licencji pozostało 37 dni. W najbliższym czasie będę potrzebował dobrego rozwiązania do zabezpieczenia komputera.

dagro

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Pasował by mi na Asusa EEE1000 z Atomem N280 jako podstawowe zabezpieczenie, obecnie promocyjna Awira IS pilnuje systemu, ale nawet ona przymula.

kpax

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie do ochrony używam Ashampoo Anti-Malware ,Malwarebytes' Anti-Malware ,KeyScrambler oraz zaporę
Privatefirewal.Chętnie wymieniłbym go na SpyShelter Firewall.Może sie uda..... :sarkazm

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
witam,

obecnie działam pod spyshelter + malwarebytes antimalware + zapora systemowa lub comodo firewall, spyshelter firewall to dobry wybór sądząc po teście, zresztą lubię próbować :)

pozdrawiam

A

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
U mnie bezpieczeństwa pilnuje MSE + systemowa zapora. Nie ukrywam że byłbym zadowolony z licencji na ten firewall :)

woytek007

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie do ochrony komputera używam Avira IS 2012, Malwarebytes Anti-Malware oraz SpyShelter Pro.
SpyShelter Firewall idealnie pasował by do mojego zestawiku :suuper

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
woytek007 napisał:
Aktualnie do ochrony komputera używam Avira IS 2012, Malwarebytes Anti-Malware oraz SpyShelter Pro.
SpyShelter Firewall idealnie pasował by do mojego zestawiku :suuper

myślę że coś by się gryzło

Do góry