Konkurs ! SoftActivity Keylogger

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
OnSam napisał:
Widzę siebie na 2-gim miejscu w śród wygranych, ale jeszcze nie dostałem pw o wygranej, choć jak wiemy jest już 9-5-16 :( Smucę się, bo dziś gonię do pracy na nocną zmianę i mogę mieć problem z zalogowaniem się wcześniej jak dopiero jutro o 8 rano polskiego czasu. - Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie sprawnie z aktywacją i potwierdzeniem. Dziękuję za konkurs i ciesze się przeogromnie z wygranej - gratuluję pozostałym, a wszystkich innych namawiam do sklepu, bo program jest wart kasy choćby i ze względu na sam rodzaj licencji! :suuper
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

to Ty masz napisac pw do organizującego konkurs i potwierdzić wygraną.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
OnSam napisał:
Widzę siebie na 2-gim miejscu w śród wygranych, ale jeszcze nie dostałem pw o wygranej, choć jak wiemy jest już 9-5-16 :( Smucę się, bo dziś gonię do pracy na nocną zmianę i mogę mieć problem z zalogowaniem się wcześniej jak dopiero jutro o 8 rano polskiego czasu. - Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie sprawnie z aktywacją i potwierdzeniem. Dziękuję za konkurs i ciesze się przeogromnie z wygranej - gratuluję pozostałym, a wszystkich innych namawiam do sklepu, bo program jest wart kasy choćby i ze względu na sam rodzaj licencji! :suuper
A nawet nie masz pojęcia jak ja się smucę że od wczoraj nie wysłałeś potwierdzenia do mnie :facepalm :facepalm
A tutaj ?zobacz

8e393e1c956f50bfmed.jpg

Wiesz już o co chodzi kolego?
a35aeb1a0c7fbca9med.jpg

Jak nie
to dodam następną podpowiedz

faea9a7a134eccfemed.jpg

A jak dalej nie wiesz to mogę zrobić tylko tyle
:wariat :chory :chory

Status
Zamknięty.
Do góry