Konkurs ! SoftActivity Keylogger

Status
Zamknięty.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Przyda się siostrze do monitorowania poczynań córki która stawia pierwsze kroki w internecie. Wiadomo że w sieci jest wiele miejsc o wątpliwym pożytku dla małych dzieci na które można trafić przypadkiem. Poza tym te oblechy podające się za kolegów. Z tego co widzę na stronie producenta program SoftActivity Keylogger ma wszystko co potrzeba, m.in. loguje kliknięcia, robi zrzuty i wysyła raport na e-mail. Dzięki wielkie za konkurs :piwko

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway !
SoftActivity KeyLogger is very easy to work with and doesn't require any special skill and knowledge. That's the reason why I like to win this license.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Kolejny konkurs organizowany przez angellomichel387. Dzięki :england Ze względu na to, że latka lecą i jestem "w posiadaniu" dzieci chciałbym mieć na podorędziu jakiś program kontrolny. Próbowałem wcześniej kilku, ale nie byłem usatysfakcjonowany. Oczywiście trzeba mieć zaufanie do własnych dzieci, ale jak w znanym cytacie: "Kontrola najwyższą formą zaufania" :zaciesz A tak nawiasem, ciekawe ilu z was pamięta od kogo pochodzi ten cytat? W sieci można znaleźć dwie osoby z "tego samego kręgu zainteresowań" ;-) W mojej wersji cytat wiecznie żywy, jak jego autor. Pozdrawiam

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dzięki angellomichel387 za konkurs :)
W dzisiejszych czasach dostęp do nieodpowiednich treści w internecie jest bardzo łatwy, co nie jest dobre dla naszych pociech. Dlatego warto zaopatrzyć się w taki program aby w przyszłości uniknąć zagrożeń. Stąd również mój udział w konkursie.

3

3e6-16hn

I want to win SoftActivity Keylogger because I want to know who uses my PC when Im not around and what they are browsing or searching with my PC. I can also use this software as spy for my brother PC so that I will know what is doing with his PC. =)

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
0b18e1ce0f58e978med.jpg

Gratulacje dla zwycięzców :hura
Proszę w ciągu 24 godzin potwierdzić wygraną przez PW

43999f80d04fc42emed.jpg

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
:piwko Thanks and congrats to all the winners! :ok :hura

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Gratulacje dla zwycięzców

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
Congratulations to the other winners

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
O ja cie...znowu wygrałem :dziwak...aż strach brać udział w konkursie na CyberGhost bo nuż powiedzą, że kolekcjoner :p
..a tak na serio to dziękuję :dziękuję i gratki dla pozostałych

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Widzę siebie na 2-gim miejscu w śród wygranych, ale jeszcze nie dostałem pw o wygranej, choć jak wiemy jest już 9-5-16 :( Smucę się, bo dziś gonię do pracy na nocną zmianę i mogę mieć problem z zalogowaniem się wcześniej jak dopiero jutro o 8 rano polskiego czasu. - Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie sprawnie z aktywacją i potwierdzeniem. Dziękuję za konkurs i ciesze się przeogromnie z wygranej - gratuluję pozostałym, a wszystkich innych namawiam do sklepu, bo program jest wart kasy choćby i ze względu na sam rodzaj licencji! :suuper

Status
Zamknięty.
Do góry