! Konkurs - Simple Adblock Pro - Giveaway !

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29958
Miasto
Trololololo
! Konkurs - Simple Adblock Pro - Giveaway !

20091001074735.jpg

Do wygrania są 2 licencje do programu Simple Adblock Pro

Opis programu Simple Adbloc

Simple Adblock Pro – 2 genuine licenses to win :!:

More info about
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady :

1.Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do Simple Adblock Pro

2.Opublikuj informację o konkursie na Facebooku / Twiterze i w komentarzu na forum wstaw link do publikacji

3.Kliknij

4.Konkurs zakończy się 18.04.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org

Rules :

1.Tell us why you like Simple Adblock software...why you want to win it??? ( submit a comment )

2. Publish about this give away in your twitter,facebook
put that link in your comment here.

3. Comments only in Polish or English :!: . The lucky 2 will be selected randomly by - Random.org - The giveaway ends on 18.04.2011

Powodzenia / Good Luck !

rimdop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
IE 9 jest moją główną przeglądarką i ten program jest potrzebny,aby nie oglądać denerwujących reklam.To świetny program!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29958
Miasto
Trololololo
Zasady :

1.Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do Simple Adblock Pro

2.Opublikuj informację o konkursie na Facebooku / Twiterze i w komentarzu na forum wstaw link do publikacji

3.Kliknij

4.Konkurs zakończy się 18.04.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org

Trzymajcie się zasad ,
- bez@nazwy ( link na FB do poprawki )
- PiotrN72 ( Link na FB do poprawki )
- rimdop ( wstaw link )

pg5643

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie cierpię wyskakujących reklam. Simple AdBlock'a już testowałem i muszę przyznać, że jest bardzo dobry ;) Jak dla mnie to jest niezbędny program w IE9.

Sujay

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
@Oxygen Thief: Thanks for this giveaway..:) i would like to win the license because after release of IE9 I am using this exclusively and so I am in need of an effective Ad Blocker of this browser. As far as I know Simple Ad Blocker is as efficient as Ad Block Plus in FF. I have followed the rules.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Od kiedy zainstalowałem IE 9 moją zmorą stały się reklamy. Wcześniejsze wersje darmowe Simple Adblock niestety nie blokują IE9 trzeba zakupić nowszą wersję która spełnia moje wymogi a co za tym idzie blokuje reklamy w 9. Dziękuję za ten konkurs i wszystkim życzę powodzenia w losowaniu :) :)

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
O zaletach i atrybutach programu nie będę się rozpisywał, ponieważ dałem temu już wyraz w postach na forum o Simple Adblock:http://programyzadarmo.net.pl/forum/viewtopic.php?f=11&t=31&start=20#p15232
Kiedy przesiadając się z konieczności z Firefoxa (brak obsługi Norton Safe Web i niektórych witryn) z blockerem na gołą 9-tkę IE, przy pierwszym wejściu na ulubioną stronę główną-dostałem oczopląsu od flash'owych cudów i wyskakujących reklam. Szukając i testując dostępne blockery dla IE stwierdziłem, że Simple Adblock Pro nie ma obecnie żadnej konkurencji o takim bezobsługowym działaniu i skuteczności i uważam,że używanie IE9 bez tego programu jest bardzo uciążliwe(a czasami niemożliwe).Dlatego chciałbym wygrać licencję a za danie tej szansy dziękuję PzD.
LinkFB:

Status
Zamknięty.
Do góry