Konkurs ! - Shadow Defender (5 x lifetime licenses)

Status
Zamknięty.

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
Shadow Defender - [5 x Licenses Giveaway Contest]

pOifYa9.png

We @ Programy za darmo are very proud to announce our Shadow Defender Giveaway.

tKoYzjD.jpg

Firstly we would like to thank the Developers @ Shadow Defender for kindly offering up these

5 x Lifetime licenses for Shadow Defender (yes Lifetime Licenses)

and especially for being continued supporters of Programy za darmo over the many years

What is Shadow Defender.. ?
Ok so Shadow Defender is an easy-to-use security solution (for Windows operating systems) that protects your PC/laptop real environment against malicious activities and unwanted changes.

Shadow Defender..
You can run your system in a virtual environment called 'Shadow Mode'. 'Shadow Mode' redirects each system change to a virtual environment with no change to your real environment. If you experience malicious activities and/or unwanted changes, perform a reboot to restore your system back to its original state, as if nothing happened.

With Shadow Defender, you have the flexibility to specify which files and folders are permanently saved to the real environment. This ensures important files and folders are kept after a reboot.

If you want to make a maintenance-free computer, Shadow Defender will be your best choice.

Shadow Defender Features..
1. Prevent all viruses and malwares.
2. Surf the internet safely and eliminate unwanted traces.
3. Protect your privacy.
4. Eliminate system downtime and maintenance costs.
5. Reboot to restore your system back to its original state.

Shadow Defender Users..
1. Maintain a system free from malicious activities and unwanted changes.
2. Test software and game installations in a safe environment.
3. Protect against unwanted changes by shared users (suitable for workplaces and educational institutions).

Language Files..
Shadow Defender supports multi-language interface. Download and all available Language Files are listed
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

System Requirements..
Operating System: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows 7 /Windows 8
Memory by OS: 2000: 128MB, XP: 256MB, 2003: 256MB, Vista: 512MB, Windows 7: 1GB, Windows 8: 1GB
Hard Disk: 3 MB for program files, 10MB or more free space for each partition in Shadow Mode

As a winner and registered user, you will receive..
1. A lifetime license
2. Unlimited Shadow Defender.
3. 100% FREE product updates.
4. Email with registration instructions sent to you instantly.
5. Free technical support with E-mail.

___________________________________________________________________________________________________________________

To participate please follow these 2 simple GOLDEN RULES

1. You must be a registered member here on Programy za darmo

2. Please comment (comments are welcome in both Polish or English)

‘Why you would like to win your very own lifetime license for Shadow Defender?’

To enter this contest you must comply with these above simple conditions to be considered as a valid entry.

Only one entry per member is permitted..

Winning member’s names will be selected by
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
and once winner’s names have been posted
winner's will only have 2 days to PM me to claim their prize

and if I do not receive your PM within specified timeframe your win will be forfeited.
You will only receive a PM from me containing your license key once and only if you have claimed your prize within specified timeframe.

The Giveaway ends on Sunday 30th August 2015.

good luck good peoples :ok

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam serdecznie.Shadow Defender to najlepszy wirtualizer z jakim miałem styczność a jeszcze możliwość wygrania licencji lifetime-bezcenne.Dzięki wielkie za konkurs.

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Program jest dobry, nawet bardzo dobry. Aktualnie używam wersji promocyjnej uzyskanej dzięki tej stronie, jednak lepiej mieć nowszą i bez ograniczeń co do instalacji. Życzę powodzenia zainteresowanym i sobie też :)

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Zgłaszam się do konkursu ponieważ wiele razy używałem tego programu i byłem z niego bardzo zadowolony, wielokrotnie się sprawdził. Shadow Defendera chciałbym zainstalować na komputerze żony ponieważ moja 3-letnia córka zaczyna się już bawić jej komputerem i nie chcę aby narobiła bałaganu

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Ja również zgłaszam się do konkursu , używałem ten znakomity program w wersji promocyjnej , byłem z niego bardzo zadowolony .
Testuję dużo różnych programów aby sprawdzić ich przydatność w codziennej pracy , gdy mi nie pasują - restart i system czyściutki , bez zbędnych śmieci które to pozostają przy tego typu instalacji .
Dlatego chciałbym wygrać ten wspaniały program , aby umilić sobie codzienną pracę z różnymi programami .
Pozdrawiam i dzięki za konkurs .

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Również pracowałem na promocyjnej wersji Shadow Defender. Dla mnie jest to bardzo przydatny program, ze względu na to , że mam manię testowania różnych programów na moim systemie. Odinstalowywanie programów niesie za soba ryzyko uszkodzenia systemu, dlatego Shadow Defender jest dla mnie niezastąpiony.
Dziekuję Koledze Guardianowi za super konkurs :piwko konkurs na świetny, bardzo atrakcyjny program, jakim jest Shadow Defender. :ok

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
I want to thank you for the great contest for this excellent program.
I participate in the competition for this program because the firmware is not never had and I would like it to be and besides, I want to have its own license of this great soft.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
SD jak dla mnie to program niezastąpiony - prosty, szybki, skuteczny. Przy częstych "zabawach" z systemem i różnorakimi aplikacjami wręcz niezbędny. Swoją licencję już posiadam od dłuższego czasu z wymiany a w konkursie biorę udział gdyż przydałaby się druga na komputer dziewczyny. Jej chrześniak robi tam prawdziwe spustoszenie a tak to reset i mamy wszystko po staremu ufff... i żadnych Minecraftów :guma
Dziękuję za konkurs :ok

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Bardzo często testuje programy nie znane z różnych stron i często korzystam z komputera bez antywirusa żeby mi nie blokował właśnie takich programów dlatego przydało by mi się takie zabezpieczenie bo czasem muszę cofać system właśnie przez nie a tak bym już nie musiał bo czytając opis tego programu widzę że jest naprawdę rewelacyjny dlatego startuje w konkursie
dzięki za konkurs

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Program niezastąpiony przy częstym testowaniu nowego softu,jako że zaliczam się do tego grona osób było by mi miło na wylosowaniu go.Dawniej używałem do tego funkcji wbudowanej w Acronis lecz nowa wersja została pozbawiona tej użytecznej funkcji.

ArCoM

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam!

Proszę o przyjęcie również mojego zgłoszenia do konkursu, program rewelacyjny dla kogoś kto testuje i sprawdza coraz to nowe wersje programu, jak również niezastąpiony na komputerze z którego korzystają dzieciaki :).
Serdeczne podziękowania za zorganizowanie tak rewelacyjnego konkursu.

Pozdrowienia dla wszystkich.

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Witam. Zgłaszam się chętnie do tego konkursu, gdyż jest to według mnie najlepszy program program tworzący wirtualne środowisko. Dzięki niemu można instalować różne programy aby je przetestować bez obawy, że wyrządzą szkody na komputerze. Wystarczy ponownie uruchomić komputer i wraca on do stanu przed uruchomieniem Shadow Defendera. Chroni system i wybrane dyski przed zmianami. Jeśli chcemy aby jakaś zmiana jednak "przeszła" do rzeczywistego systemu też można tak zrobić.
Antywirus + firewall + ten program i czuję się bezpieczny! :)

A

Anonymous

Na wstępie Dziękuję za konkurs jak i możliwość uczestnictwa w nim :dziękuję
Program robi to do czego został stworzony chociaż można napsuć i system jak i sobie nerwów ale to tylko przy nie właściwym używaniu . Do tego jest to licencja lifetime co tym bardziej pozwala na spokojne używanie i cieszenie się wiecznie nowym systemem :piwko

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
ok good peoples am locking thread.. so for those who are procrastinating shall I enter? do I not enter?
shall I enter ?¿ you have 10 minutes more to make up your mind and then I will lock the thread and send
all members names who have entered to random.org for our lucky winners names to be chosen

tic tic ticking away

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
winner's only have 2 days to PM me to claim their prize

if I do not receive your PM within specified timeframe your win will be forfeited .. non negotiable
You will only receive a PM from me containing your license key once and only if you have claimed your prize within specified timeframe.

Fu2GfL0.png

big THANK YOU to all members who took part in this awesome software giveaway

sorry if you were not a lucky winner :facepalm but all is not lost as we have many more great giveaways planned soon for our PZD loyal members :papież

Status
Zamknięty.
Do góry