Konkurs ! Revo Uninstaller Pro

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Bardzo dobry program do dezinstalacji programów. Chciałbym go mieć na moim kompie, dlatego zgłaszam się do konkursu. :hi

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Używałem wielu programów do deinstalacji, ale Revo najlepiej mi pasuje - pewnie dlatego, że kiedyś długo używałem wersji darmowej. Czyści dokładnie, a to co pozostanie można usunąć ręcznie bo chyba nie ma programu tego typu żeby usuwał wszystko w 100%. Dzięki opcji monitorowania instalacji można usunąć zainstalowany program jeszcze dokładniej. Wygląd programu też bardzo przyjemny.
Dzięki za konkurs :dziękuję

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
Revo Uninstaller Free używam od lat, ale niestety nie odinstalowywuje programów 64 bitowych, a Pro ma taką funkcję, więc bardzo by mi się przydał.
Pozdrawiam i liczę na szczęście w losowaniu. tedi13

makaew

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jeden z lepszych programów do usuwania zbędnych aplikacji,dobrze by go mieć.

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Zgłaszam się chętnie, gdyż Revo Uninstaller usuwa pozostawione "nibynóżki" odinstalowywanych programów. Dzięki za konkurs.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bardzo dobry program do deinstalacji programów, mało śmieci po nim pozostaje.
Testuję trochę programów więc przydałby się porządek w systemie.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Używałam darmowej wersji na Win XP x86 i sprawdzał się doskonale. Odkąd przesiadłam się na Win 7 x64 nie mogę znaleźć żadnego zamiennika, który byłby równie skuteczny i przyjemny w obsłudze, a niestety wersja darmowa nie obsługuje programów 64 - bitowych. W tej chwili nie mogę sobie pozwolić na zakup pełnej wersji, więc liczę na łut szczęścia i zgłaszam się do konkursu. Gdybym tylko mogła, zakupiłabym pełną wersję, bo naprawdę nie udało mi się znaleźć lepszego czy nawet równie dobrego programu, a trochę ich przetestowałam. Ogólnie lubię testować różne programy i właśnie dlatego bardzo potrzebny mi jest Revo Uninstaller Pro. Podczas użytkowania wersji testowej odkryłam również, że za pomocą Revo można łatwo usuwać zepsute pliki, których nie da się normalnie skasować (Unlocker np. sobie wtedy nie poradził). To bardzo przydatna funkcja.
Dziękuję za ten konkurs i pozdrawiam :)

A

Anonymous

Jako że jest to jeden z najlepszych programów do odinstalowywania programów w szczególności na systemach 64-bit
to zgłaszam swój udział w tym konkursie :scratch

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Od kilku ładnych lat używam wersji darmowej, bardzo chętnie sprawdziłbym jak sprawuje się wersja pełna którą próbuję zdobyć od pewnego czasu.

sof

Świeżak
Reakcje/Polubienia
17
Program jest świetny w pozbywaniu się śladów po odinstalowywanych programach. Wersja Pro obsługuje 64bitowe systemy, ja mam taki i dlatego zgłaszam się :) Podziękowania za konkurs

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Świetny deistalator, przeszukuje dyski i rejestr oczyszcza z pozostałości po usuniętych programach, używałem do czasu gdy przesiadłem się na windę x64, bardzo chętnie bym poużywał znowu :), zgłaszam się do konkursu

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam obecnie z Revo Uninstaller Pro na jednym z moich komputerów, czyści prawie wszystkie śmieci pozostawione przez odinstalowane programy. Radzi sobie z odinstalowywaniem aplikacji 64-bitowych w przeciwieństwie do darmowej wersji. Może uda mi się wygrać licencję na drugi komputer. Dzięki za konkurs.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56598
Witam obecnie korzystam Revo Uninstller wersji darmowej ,chociaż mam wersję Pro 2.5 ,ale niestety na windows 8,1 nie działa ,dlatego biorę udział w konkursie.. pozdrawiam ..

Do góry