rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Według mnie najlepszy menedżer do pobierania plików w większej ilości. Zawsze pobiera z najwyższa prędkością, dodatkowo może wstrzymać pobieranie a następnie wznowić.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Warto puścić losa. "ludziska bieszta, bo reszta" kto wie kiedy kolejny konkurs się trafi? Śpieszmy się walczyć o "licki", tak szybko wygasają :papież
ORGANIZATOR dzięki za fajne "konkursiwo" wszystkim powodzenia w losowaniu życzę:hippie
Mnie proszę nie liczyć, ja tylko ten tego, tak - pokibicuję :francuz

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Dziękuję za te wspaniały konkurs. Od kilku lat używam tego narzędzia, lecz teraz niestetyskończyła się licencja jakiś czas temu. Internet Download Manager to bardzo wygodne narzędzie do zwiększania szybkości pobierania nawet o 5 razy, a także do ponownego uruchamiania, planowania i porządkowania plików do pobrania. Program potrafi wznowić pobieranie niedokończonych plików w razie na problemów z siecią lub nieoczekiwane przerwy w dostawie energii.

lovesoft

Świeżak
Reakcje/Polubienia
11
Thanks for the giveaway
I like to download a variety of video files anytime, anywhere
After the interruption of the download function will allow me to save a lot of time

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
IDM to uznany program.
Kilka razy udawało mi się z niego /jak i innych/ korzystać i na tle innych menedżerów pobierania wydaje się bezkonkurencyjny. :lupa
Niestety - w ostatnim czasie wprowadzono wersję ograniczoną czasowo np /jak tutaj/ - 1 rok. :Stop
Dostępny jest zakup licencji lifetime IDM - a że cena będzie bardziej atrakcyjna w przypadku przedłużenia licencji /niż z zakupu bezpośredniego/ - biorę udział w konkursie . :shot$$$
Konkurs świetny - brawo dla organizatora ... :przeszcz

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4260
Najlepszy program do pobierania plików . Głoszony przez niektórych zmierzch tego typu oprogramowania mający mieć miejsce
z powodu coraz szybszych prędkości pobierania , czy lepszych mechanizmów dostępnych w przeglądarkach na pewno nie dotyczy
IDM ..ten program jest klasą samą w sobie . Miałem wersję z KomputerŚwiata , niestety licencja wygasła . Bardzo chętnie zdobyłbym nową . Dziękuję za możliwość udziału w konkursie :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Od kiedy nie mam IDM na komputerze to mi po prostu czegoś brakuje. Mogłem sobie bez problemu pobrać na dysk i obejrzeć później seriale z IPLA, czy innego serwisu, nie martwiłem się że nagle przerwane połączenie nie da się już wznowić. Program jest niezastąpiony, istnieją podobne ale IDM nie da się z żadnym z nich porównać. Dlatego chciałbym zdobyć tę licencję, choćby na rok, Pozdrawiam i dziękuję za umożliwienie startu w konkursie.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

Why I want to win IDM?
Amongst all the usual features of IDM, I specifically came across one feature that I want to mention.
While downloading a file from say GoogleDrive or any other site, usually the session will expire after sometime. Despite this, IDM won\’t discard the already downloaded partial file, but it allows opening the same page again and picking up the file to continue further with the download. This is very helpful as I\’m on limited bandwidth and cannot afford to discard partial downloads due to session timeout.

Thanks,
Grr

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
A gdzie opcja "usuń post" się "zapytowywuję"?

Ostatnia edycja:
A

acemnr suvwxz

IDM is simply the best in its category.
Easy GUI, dynamic segments download, schedule downloads, media downloads, browsers support, drag & drop, supports proxy, etc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

divinenews

Świeżak
Reakcje/Polubienia
133
Miasto
Juneau, Alaska, (U.S.A.)
Internet Download Manager has been the top rated file downloading software for many years. I have always wanted it and hope to win.
It will save a lot of time downloading large files.

Thank you programyzadarmo.net.pl for this contest and opportunity to win this great software.

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam i wielkie dzięki za konkurs na ten soft
IDM to mój obecny "must have" program. Kilka konkursów już na PZD było, ale anulowanych mam nadzieje że ten dojdzie do skutku. Dlaczego IDM? Ściąga piorunem wszystkie pliki, co przy obecnych rozmiarach jest niebagatelne. Dodatkowo ja stosuję go najczęściej do pobierania z YouTube'a i innych stron z filmami i tylko on jest mistrzem w wyłapywaniu linków. Dodatkowo lekki i łatwy w obsłudze.
Życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Hello I want to win a license of this program broken downloads recovery feature is the best for me, thank you.

mar.743

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
O IDM słyszałem dużo dobrego, ale jeszcze nigdy nie miałem okazji z niego korzystać. Do tej pory do pobierania używałem darmowych alternatyw (głównie FDM). Chętnie bym sprawdził, czy ten program rzeczywiście jest tak dobry, jak o nim wszyscy piszą, i na ile przewyższa FDM. Liczba chętnych na IDM na pewno będzie spora, a licencji niezbyt dużo, więc pewnie nie uda mi się wygrać. Ale spróbować zawsze można. Dlatego biorę udział w konkursie.

Do góry