Uważam PerfectDisk za najlepszy program do defragmentacji - i na Windows XP używałem wersji 8.0. Niestety wraz z upgrade systemu do Windows 7 musiałem się z nim pożegnać, więc "jedenastka" byłaby dla mnie jak znalazł.
Noc coz. Wiele jest defragmentatorow i to nawet darmowych, jednak PerfectDisk jest ekskluzywny i za to sie placi. Dlatego nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziekowac producentowi za licencje.
P.S. Moge nie odpowiadac na PW do okolo 23 sierpnia bo nie bedzie mnie.
PerfectDisk Professional to bardzo dobra aplikacja przeznaczona do defragmentowania partycji systemowych działających w oparciu o system plików wspierany przez Windows. Program oferuje takie funkcje jak tryb StealthPatrol wykonywający automatyczną defragmentację tylko wtedy, gdy komputer jest bezczynny czy opcję PerfectDisk's Single File Defrag dającą użytkownikowi możliwość wyboru dowolnych plików do defragmentacji. PerfectDisk został wyposażony także w funkcję automatycznego zwalniania miejsca z takich lokalizacji jak Kosz czy tymczasowe pliki internetowe.
Wiadomo że jeżeli dysk jest mocno defragmentowany to tutaj pomoże tylko PerfectDisc dlatego warto mieć go w podstawowym wyposażeniu .
Wygranie tego konkursu, to jak wygrać w totolotka - wielka niemożliwa. Choć tym razem mam cichą nadzieje iż będę i ja tym szczęśliwcem, który dostanie w wygranej ten jak by nie było wyśmienity program z tą pożądaną licencją.
Narzędzie Windows oszukiwać nie może działać prawidłowo podczas aktywacji wygaszacza ekranu lub, gdy komputer jest w trybie hibernacji lub snu (nawet jeśli jest to zaplanowane zadanie).
Aby uzyskać sukces pomocą Narzędzie Windows oszukiwać muszę ręcznie wyłączyć tryb uśpienia lub uaktywnić oprogramowanie innych firm, aby zapobiec blokowaniu moim komputerze.
Moja ulubiona funkcja PerfectDisk Pro jest "tryb Intelligent Screen Saver", bo w końcu mogę wykonać defragmentacji dysku, gdy mój system jest bezczynny.
Poszukuję inspiracji do przyspieszenia mojego leciałego Bartona z XP z na pokładzie. Najlepszy program do defragmentacji jakim jest PerfectDisk byłby miłym początkiem operacji: Fast and Furious
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.