Konkurs ! - PerfectDisk 11 Professional - Giveaway !

Status
Zamknięty.

leofelix

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hello
excellent giveaway, thank you :D
I have been using Perfect Disk pro v 10 and I think it one of the best defragmenters for Windows, probably the best paid one.
Please let me enter the draw.
Good luck to all

Cheers :D

chandigarhfellow

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Perfectdisk pro is among the best tools in the market in this category . Can help me a lot in tuning my pc . Hope i win ,thanks in advance.

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Hello Oxygen Thief!

Definitely a superb giveaway.PerfectDisk 11 Pro is the best Defragmentation to be used.
Thank you very much :D
Would like to participate as well :D

NT

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Przydałby mi się porządny defragmentator, bo systemowy wbudowany w Windows jest naprawdę cienki a gdy próbowałem darmowych defragmentatorów nie spełniły moich oczekiwań......

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
PerfectDisk to u mnie numer jeden w defragmentacji. Dlatego chciałbym mieć licencję. Liczę na szczęście w losowaniu.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Hmmmm..nie mam przysłowiowego szczęścia w konkursach więc rozczarowania być nie powinno :cry: Jednak szczęściu pomagać trzeba więc dołączam skoromne moje pragnienie bycia legalnym, dzięki Waszej stronie "Programy za Darmo"...Odwalacie kawał dobrej roboty bo dzięki Wam, możemy już korzystać z wielu pozycji za friko i legalnie. Trzymać tak dalej, Pozdrawiam !

V

vhick

I really like to win a license because I try it before and I see the development of PerfectDisk through ages since version 7. I really like how PerfectDisk improve and handle the defragmentation.

Thanks for the giveaway!

szymszel

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
miałem xp miałem pd 8 mam 7 nie mam pd 11 a przydał by się bardzo

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Mam wersję PD 8 prawie od jej początku, żadnych problemów z programem i dyskami. Zamiaruję też instalkę Win7 i chciałbym pozostać przy tym progsie - już w nowej wersji.
Pozdro

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Posiadam zdobytą w promocji wersję 8 PerfectDisk i po kilku miesiacach użytkowania muszę stwierdzić, że wszelkie pochlebne opinie o tym programie są słuszne stawiając go w czołówce defragmentatorów. Mam szczerą nadzieję, że licencja na najnowszą wersje przypadnie tym razem mi.
Pozdrwiam serdecznie
Canaris

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
I ja proszę o zapisanie mnie na Konkurs :) gdyż wygląda na to, że program ten jest zdecydowanie lepszy od swoich darmowych odpowiedników więc przydałaby mi się na niego licencja :)

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Czytałem, iż jest to bardzo dobry program, dlatego próbuję, może szczęście mi dopisze.

Status
Zamknięty.
Do góry