!KONKURS! Outpost Firewall PRO !GIVEAWAY!

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Do wygrania jest jedna (1) licencja do Outpost Firewall PRO (1PC/1Y).

00a.png

Reguły:

1. Napisz komentarz co aktualnie używasz do ochrony i dlaczego chcesz wygrać Outpost Firewall PRO.
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Zakończenie konkursu 05.05.2012.

Rules:

1. Write a comment what program do you use to protect and why you want to win Outpost Firewall PRO.
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 05.05.2012.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Aktualnie do ochrony używam KIS 2012 oraz ZemanaAntiLogger. Chciałbym wygrać Outpost Firewall PRO ponieważ byłoby to doskonałe uzupełnienie

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie używam Microsoft Security Essentials wraz z zaporą systemową. Chciałbym wygrać Outpost Firewall PRO, by móc w lepszy i efektywniejszy sposób zabezpieczyć mój PC. :ok

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
grzesiek1920 napisał:
Aktualnie do ochrony używam KIS 2012 oraz ZemanaAntiLogger. Chciałbym wygrać Outpost Firewall PRO ponieważ byłoby to doskonałe uzupełnienie

KIS 2012 z Outpost Firewall PRO ?
Po wykryciu niekompatybilnego oprogramowania, instalator nie będzie w stanie dokończyć procesu instalacji.
skrin1jpg_resnqqs.jpg

casoni

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam CIS i chętnie bym przeszedł na zaporę outposta nawet bez atywirusa, bo i tak mój laptop jest słabiutki. Z dobrą zaporą przynajmniej w podświadomości będę czuł się bezpieczny w sieci.
Pozdrawiam

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam. Obecnie używam jedynie zapory systemowej w Windows Vista więc chętnie przystępuję do konkursu bo zapora Outposta jest o niebo lepsza.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
andrzej65 napisał:
grzesiek1920 napisał:

KIS 2012 z Outpost Firewall PRO ?
Po wykryciu niekompatybilnego oprogramowania, instalator nie będzie w stanie dokończyć procesu instalacji.
skrin1jpg_resnqqs.jpg

Razem z KIS nie będę instalować bo i tak mi sie licencja kończy. Sam Outpost wystarczy.

wilkunek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja aktualnie używam Zapory Systemu Windows której konfiguracją można torturować jeńców Al-kaidy oraz Norton Antivirus. Jestem studentem i wielu osobom pomagam odwirusować baaardzo publiczne pen-drive oraz dyski twarde. Często muszę skanować komputer różnymi CD bootable. Przydałaby się prawdziwa zapora z którą żyłoby się lepiej :)

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Aktualnie posiadam Outpost Security Suite Pro w zestawieniu z Panda Cloud Antivirus.
Zestaw daje radę w każdych warunkach.
Problem w tym, że licencja na Outpost wygasa za miesiąc.
Może uśmiechnie się do mnie szczęście w losowaniu ;)
Polecam się...

IrasDeeJay

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie posiadam Norton Internet Security 2012. Zapora Nortonowska do najlepszych nie należy więc chętnie przesiadłbym się na zaporę którą znam i nigdy mnie zawiodła. Nie ma co ukrywać. Zapora firmy Agnitum jest jedną z najlepszych. ;)

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Odkąd Norton kupił Sygate i firewall przestał się rozwijać nie mogę znaleźć nic sensownego do ochrony kompa. Outpost Firewall Pro byłby dobrym rozwiązaniem

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Obecnie korzystam z końcówki licki na Norton Antywirus, za zaporę robi Comodo Firewall, i raz na tydzień SUPERAntiSpyware Professional Edition...Outposta już kiedyś używałem i warto by do niego wrócić tylko z kasą zawsze było jakoś nie...stąd Comodo :)...sukcesów Wszystkim -gratulacje dla Wygranych..Pzdr!

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
szkoda, że nie jest to licencja "LIFETIME" a tylko roczna, ale i tak świetny program.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Obecnie na stacjonarnym kompie używam SS Firewall. Outpost Firewall PRO to kultowa zapora o której dużo można by pisać. Chętnie używałbym ją na drugim kompie gdyż jak wcześniej wspomniałem należy do jednej z najlepszych i basta.

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam, obecnie używam Norton AV z ostatniej promo na 6 miesięcy z darmową wersją Sandboxie i systemowym firewallem. Zgłaszam swoją kandydaturę ponieważ chce złożyć lekki zestaw do ochrony komputera, bez działającego av w czasie rzeczywistym, a Outpost to jeden z najlepszych firewalli więc z pewnością zagościłby na moim komputerze.

Do góry