Konkurs ! - NoVirusThanks EXE Radar Pro

Status
Zamknięty.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
W sumie to niepotrzebuję tego softu.Jednak zgłaszam chęć na ten program.Jeżeli szczęście dopisze i wygram to...oddam go Tofanie. Pozdrawiam ogół.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Nigdy nie miałem do czynienia z tym programem,ale chętnie wystartuje w konkursie i sprawdzę czy tyle dobrego co o nim piszą to prawdą.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I've had a few days of using this application and I have to admit, this application is very useful especially for computers that are often used together as mine
nice giveaway

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Oczywiście biorę udział w konkursie, mam kilka lapków w tym jeden jeszcze nie w pełni "dozbrojony" więc NVTERP jako wygrana byłby mile widziany, tym bardziej że nie stosuję klasycznych zabezpieczeń typu antywirus itp

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jeśli chcesz mieć bardzo dobrze zabezpieczonego kompa-to musisz mieć NoVirusThanks EXE Radar Pro.
A ja chcę i dlatego się zgłaszam do konkursu.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Podziękowania dla ORGANIZATORA za kolejny dobry konkurs. Oczywiście leci łapka. Mnie proszę nie liczyć. Niech komuś innemu się poszczęści.

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
Program znam tylko z opinii użytkowników tego forum , wychodzi na to że bardzo przydatny :ok
więc chętnie widziałbym na moim lapku :gracz

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks Organizator for the giveaway.

I test, try and use various software's. Couple of them automatically add themselves to the start-up. Few others are harmful and connect back to home, only to download unwanted applications. It is impossible to track and block such unwanted & backdoor installed applications. I have tried various methods and have failed so far.

The NoVirusThanks EXE Radar Pro software handles all such troubles of not only tracking but also blocking unwanted & backdoor installed applications. I can simply configure it to allow white-list trusted applications and let it block the rest. In this case, I no longer have to worry about unwanted crap & BHO getting installed while I surf the internet. Additionally, it can also block files and processes, which helps in preventing auto-update of applications such as Google Chrome that will auto-update on its own.

Hope to win myself a license.

Thanks, Grr

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Uważam, że NoVirusThanks EXE Radar Pro to dość dobra alternatywa dla AG. Odkąd zacząłem używać AG przekonałem się do programów, które chronią Windows przed niezamierzonym wykonaniem pliku/procesu próbującego uruchomić się w systemie. A że nie mam aktualnie licencji do najnowszej wersji AG to chętnie wezmę udział w tym konkursie.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
1qaz napisał:
Dziękuję za konkurs. Ostatnio zmieniłem mój zestaw do ochrony komputera i myślę, że nie zaszkodzi jak jeszcze "dołożę" kolejny program, który zwiększy jeszcze bardziej moje bezpieczeństwo w sieci. Sądzę, że ERP nie "pogryzie" się ze SSFW i SBIE. Niewątpliwą zaletą programu (oprócz ciekawej opcji: “Lockdown Mode”) jest jeszcze rodzaj licencji - lifetime a to chyba każdy lubi :). Zatem chętnie spróbuję szczęścia w konkursie.
...i tyle ;). Jeszcze raz dzięki za konkursiwo :piwko .

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

SSSjrge.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Gratulacje! :piwko

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Gratulacje dla szczęściarzy :piwko

Status
Zamknięty.
Do góry