Idealny program do PDF-u. NovaPDF jest szybki i łatwy w obsłudze.
To wszystko sprawia, że jestem zainteresowny wzięciem udziału w konkursie.
Należy dodać, że jest wersja professional.
Pozdrawiam i życzę Szczęścia
Od jakiegoś czasu używam wersji Lite i jestem bardzo zadowolony. Więc jeżeli jest szansa na wersję full wypas to jestem jak najbardziej chętny do wygrania w konkursie Na pewno się przyda.
Pozdrawiam
Przedmówcy w zasadzie określili w mniej lub bardziej doskonały sposób zalety programu NovaPDF.
Program jest intuicyjny i dość szybki w konwersji. I do tego po polsku ...
Życzę wszystkim uczestnikom konkursu powodzenia w losowaniu.
Używając wersji trial stwierdzam, iż produkt jest godny polecenia! Program jest bardzo rozbudowany i posiada wiele zakładek, których używam do tworzenia wiele profesjonalnych PDF-ów. Więc zwracam się do was z prośbą o licencję, ponieważ używam ten program do tworzenia PDF w bardzo dobrej jakości i z mocnymi zabezpieczeniami, niemożliwymi do złamania.
Bardzo dobrą rzeczą w tym programie jest dodatek MS Office, który mi bardzo skraca czas na tworzenie perfekcyjnych PDF-ów, dzięki więcej czasu spędzam czasu z rodziną, a moje drukowane dokumenty są bardzo cenione przez ludzi.]
W swoim życiu często korzystam z dokumentów w postaci elektronicznej. Korzystam z plików pdf praktycznie codziennie i tworzenie ich niezwykle ułatwił by mi ten program.
Dobry soft do generowania pdf-ów. Używam wersji standard, która była dodatkiem do Komputer Świat, ale brakuje mi opcji szyfrowania pdf-ów, która to jest dostępna w wersji Pro.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.