!Konkurs! novaPDF v7 professional desktop |Giveaway|

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
sIMok.gif

Wraz z firmą Softland zapraszamy wszystkich do udziału w konkursie.
Do wygrania 15 licencji do programu novaPDF Professional
novaPDF Professional - fifteen (15) genuine Licenses to win !

Zasady:

Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję novaPDF Professional
Konkurs zakończy się 14.02.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą – Random.org

Rules:

Please write a comment why would you like to win novaPDF Professional
The lucky 15 will be selected by Random.org – The giveaway ends on 14 FEB 2011

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Pdf is my favourite text format. Every day I use it on my computer. I am a philologist, and I read my books in this exellent format. I want this program very much, because I want to convert my word files to pdf. Moreover, this exellent software has more great features. They are also very essential to me. Shortly, EXELLENT PROGRAM AND REALLY MUST HAVE. Thank you for this outstanding offer.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jest to poprostu genialny program do PDF-u . Korzystałem do tej pory z darmowej wersji i byłem bardzo zadowolony , bardzo miłoby było móc skorzystać z takiej okazji i wygrać taką licencje .

bramka

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Używam w dokumentach PDF na co dzień. Chcę ten program w celu ułatwienia mojej pracy.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Chciałbym wygrać ten program bo często używam formatów pdf, a nie wszystkie tego typu aplikacje mi odpowiadają. W/w soft spełnia moje oczekiwania :D

kerimex

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dokumnetów pdf używam w pracy i w domu. Ten program byłby wielkim ułatwieniem w mojej pracy i w domu.

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Obecnie korzystam z darmowej wersji tego programu, ale płatna wersja to zawsze większe możliwości, dlatego chciałbym wygrać w tym konkursie.

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program jest b. dobry. Używam od kilku wersji wstecz. Działa stabilnie, w wersji pro działają opcje zabezpieczeń.
Chętnie wygram licencję dla żony bo jedną już mam.

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Z aplikacją NovaPDF zetknąłem się po raz pierwszy kilka lat temu. Używałem wtedy jeszcze wersji 5. Program ten dał się poznać jako bardzo dobra, w pełni konfigurowalna i przyjazna wirtualna drukarka PDF. Dość często zapisuję dokumenty, strony www do formatu PDF więc jest to jedna z aplikacji, którą mam zawsze zainstalowaną w systemie.
Nie ukrywam, że bardzo przydałaby mi się wersja 7 professional:)

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chętnie zamienię darmową wtyczkę do office 2007 na profesjonalny program do tworzenia pdf. Jakkolwiek wydruk do pdf z poziomu excela czy worda nie jest problemem, schody zaczynają się gdy chcę wydrukować coś np z painta (tak tak, zdarza mi się to :) czy innego programu. Dzięki temu programowi wszystkie moje pdfowe problemy po prostu znikną :)

Zgłaszam swój udział w konkursie !

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Często tworze dokumenty które potem musze sprowadzić do PDFu więc taki program jest mi niezbędny a to jest jeden z lepszych ;)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44574
Miasto
Gdzieś w Polsce
novaPDF V7 Professional Desktop to lider w konwersji dokumentów do formatu PDF. PDF-ów używam na co dzień, a ten program ma spore możliwości, które w pełni wykorzystam.

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym dostać ten program ponieważ jest bezpieczny, prosty, szybki i ogólnie najlepszy z grupy PDF :) Korzystałem z darmowej i byłem naprawdę zadowolnony, a płatna zapewni mi jeszcze więcej satysfakcji ;)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I want to win one of this software license key because I often convert my files in PDF format, and this software can do very well

Status
Zamknięty.
Do góry