Konkurs ! Norton AntiVirus 2014

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Do wygrania roczna licencja na produkt Symanteca

Zasady :

1.Proszę napisać dlaczego ten sofcik a nie inny.
2.Udział biorą osoby z 20 postami na koncie w chwili startu konkursu.
3.Losowanie 22.05. w godzinach wieczornych.

To nie jest licka na wersję tylko na program czyli jak ktoś wygra to może sobie ją odpalić za miesiąc albo za 5 lat :dziwak .

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Szukam jakiegoś lekkiego antywirka do mojej Visty. Taki Norton by mi pasował. :england

Dziękuję za konkurs!

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Po wielu próbach na moim netbooku, wielu przetestowanych antywirusach, doszedłem do następujących wniosków: Norton działał na nim najlepiej! To właśnie dlatego biorę udział w konkursie i liczę na łut szczęścia :)

Dziękuję za konkurs! :)

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
kupiłem nowego laptopa bardzo by mi się przydał ten program do zabzpieczenia go dlatego biore udzial w tym konkursiku ,może sie uda, to bym był bardzo zadowolony.

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Od lat używam tylko Nortona mimo iż przed 2007r. Norton nie należał do szybkich programów antywirusowych szybko Symantec naprawił swój błąd i obecnie działa sprawnie i co najważniejsze skutecznie. Biorę udział w konkursie z uwagi na kończącą się licencję za 2 m-ce więc może tym razem uda się bez ponoszenia kosztów ponownie cieszyć się tym antywirusem.

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Jeszcze do kwietnia byłem zwolennikiem F-Secure.Na Vistę był ok.Niestety. :ireful W którejś z kwietniowych aktualizacji ( tak podejrzewam :scratch ), producent coś ulepszył i to do tego stopnia,że system uruchamia się bardzo,bardzo długo. Trafiłem promo AV Symenteca na 6 m-cy i o dziwo - działa super lekko.Po blisko półtora m-ca użytkowania ,w dalszym jest lekko ( tutaj również coś podejrzewam- przestałem używać wszelkiej maści usprawniaczy,polepszapczy , OCZYSZCZACZY !!! :Stop w szczególności itp. ).Więc taki Nortonic AV w połączeniu z PrivateFirewall spisuje się znakomicie.A gdyby " kodzik " na Nortona opiewał na dłuższy czas , niźli 6 m-cy to byłoby extra, więc proszę mnie również policzyć w loterii. :yes master :hi

A

Anonymous

Proszę bardzo :

fQvpCDU.png

Lickę wylosował kolega Sworoslaw.Gratuluję i życzę przyjemnego użytkowania :ok .

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Dziękuję bardzo za konkurs, i za licencję :) zdecydowanie się przyda :D

Status
Zamknięty.
Do góry