Konkurs ! - NaviExpert

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Do wygrania tym razem 5 rocznych licencji na NaviExpert Polska.
Licencje na konkurs dostarczy Pani Katarzyna z NaviExpert której bardzo serdecznie dziękuję.

------------------------------------------------------------------------------------------

NaviExpert

ZAGTlPe.jpg

G9mW2TV.jpg

I58mwBn.jpg

4IsPlFy.jpg

gtmeN88.jpg

zYomhBq.jpg

(materiały pochodzą z oficjalnej strony programu)
------------------------------------------------------------------------------------------

Strona programu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

PROMOCJA:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program NaviExpert.
2. Komentarz w języku Polskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 07.08.2014.

5 najciekawszych wpisów które wybierze Pani Katarzyna z "NaviExpert" zostanie nagrodzone rocznymi licencjami.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wygrać NE chciałbym z prostego powodu. Końcem wakacji wybieram się na długo oczekiwany urlop w Bieszczady. Do przejechania mam ponad 500km. Z NE mógłbym do celu dojechać w najkrótszy możliwy i bezpieczny sposób z ominięciem utrudnień na drogach.

A

Anonymous

dużo podróżuję po Polsce. mam już pewne przetarte szlaki, ale... no właśnie. najgorzej jeśli człowiek się do czegoś przyzwyczai. liczę, że naviexpert poprowadzi mnie po swojemu, dla mnie po nowemu.
poznam nowe miejsca, wszędzie dojadę w miarę szybko i sprawnie, ominę wszelkie zatory.
liczę, że wygram ten program, który mocno mi pasuje.
dzięki za konkurs.

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
W okresie wakacyjnym podróżuję po wielu nieznanych mi dotąd miejscach, dlatego NaviExpert z pewnością mi się przyda.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
W końcu pojechałbym gdzieś na wakacje. Z tego co widzę, to NE doskonale omija korki, znajduje łatwo trasę i odwala kawał dobrej roboty prowadząc za rączkę kierowcę. Przyda się nie ukrywam, może szczęśćcie do pomoże. :dziwak

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Wstyd się przyznać, ale do dziś nie znałem tej nawigacji ;) Przetestowałem już prawie wszystkie darmowe, część płatnych, każda nowa aplikacja to dla mnie dobra opcja na poznanie nowych dróg dojazdu, a z racji wykonywanej pracy krócej=profit dla mnie i dla rodziny ;D

Nawet jak nie wygram to poczekam na promo i pewnie nabędę w celach testowo-poznawczych

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
W poprzednim konkursie mi się nie poszczęściło, więc spróbuję w tym miejscu. Jak już wspomniałem - na obecnej alternatywie się nieco zawiodłem... zależałoby mi na czymś stabilnym. Myślę że NaviExpert byłby tym właściwym rozwiązaniem :)

Dziękuję za zorganizowanie konkursu

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
NaviExpert to aplikacja chwalona w sieci, więc chciałbym się przekonać czy rzeczywiście opinie są zasadne.
Używałem już AutoMapy i jestem ciekaw czy NaviExpert ją przebije.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki za kolejny konkurs !!
W konkursie MapaMap for Android nie miałem szczęścia może tym razem dopisze :)
Dlaczego bym chciał NE, hm nie będę się powtarzał, tak samo jak w konkursie MapaMap for Android :wariat

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

Licencje otrzymują:
juh
Roma
piotr8989
wacek_1984
artoor

Gratulacje! :piwko

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Dziękuję bardzo! Mam nadzieję że na urlop (za tydzień:D) NE doprowadzi mnie bez żadnych przeszkód do celu :D

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
:nea Zapomniałam wziąć udział!
Czekam na następny konkurs - na WisePilot! :p

Gratuluję zwycięzcom!

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję za konkurs. Nawigacja się przyda jak najbardziej. Pozdrowienia dla wszystkich biorących udział w konkursie.

Status
Zamknięty.
Do góry