Konkurs na Fąfla!

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Nagrodę pocieszenia ufundowała administracja strony komplet relaksacyjny na piękne chwile - gratulujemy zwycięzcy :szydera :yhy

0200373dde02.jpg
i aby ta 7 była szczęśliwa dla laureata konkursu :p :piwko

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
Chwileczkę, ale Prima Aprilis jest dopiero 1 kwietnia. Czyżby świąteczy kac gigant.
Pozdrawiam tedi13

A tak na marginesie na PW to ja Ci mogę dać nawet tytuł samego Prezydenta RP i będę pisał Jaśnie Pani Prezydent..... Jak pasuje to nie ma sprawy?

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4586
Miasto
Gdynia Orłowo
A ja jak wygram, to poproszę 2 szt. w wersji tkaninowej, tak abym mógł sobie przyczepić do pagonów nowego mundurka. Tylko proszę o parę gwiazdek więcej no i belki by się przydały.
Będę z ang. V.I.P. 2-sided., albo double V.I.P., czyli double trouble. Jakem double-basista, z awataru.
O niczym bardziej nie marzyłem.
Dzięki Tofana, że mogłem zmierzyć się z tym tematem. :klawik.

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
37
sheriff napisał:
Nagrodę pocieszenia ufundowała administracja strony komplet relaksacyjny na piękne chwile - gratulujemy zwycięzcy :szydera :yhy

0200373dde02.jpg
Nie jestem pewny złotego jelenia, ale chyba miałem przyjemność delektować się wszystkimi markami przedstawionymi na obrazku :szydera

A

Anonymous

marsellusaliveinНиш napisał:
sheriff napisał:

0200373dde02.jpg
Nie jestem pewny złotego jelenia, ale chyba miałem przyjemność delektować się wszystkimi markami przedstawionymi na obrazku :szydera

marsellus patrząc na Twój avatar to chyba nikt nie ma wątpliwości ,że wypiłeś coś nie bardzo bo faza spora :dziwak

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4586
Miasto
Gdynia Orłowo

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Mam pytanie, czy jak się nie pija powyższych trunków, to jest się snobem? :zawsty

Do góry