Od dawna używam MapaMap. Najpierw na Larku w wersji TOP, potem SmartGPS. Jakoś bardziej podpasowała mi niż konkurencja. Niedawno "przesiadłem" się ze staruszka klawiszowca na smartfona, więc MM dla androida byłaby miłym dodatkiem do telefonu.
Dziękuję za konkurs i zgłaszam swój udział.
Dziękuję za organizację kolejnego super konkursu
Nie będę owijał w bawełnę piszę się na ten konkurs w imieniu brata,któremu bardzo przydała by się taka appka na fona z mapami, fotoradarami itp,itd.Bardzo lubo wycieczki rowerowe w nieznane miejsca ,więc to by mu się bardzo przydało ,a często też podróżuje samochodem więc wiedzieć gdzie jaki fotoradar to było by super
może i wtedy ja bym się skusił na te jego wojaże,lubię mieć wsio zaplanowane
a licka lifetime tym bardziej kusi
pozdrawiam
Zgłaszam się do konkursu.
Chętnie wezmę udział, ponieważ właśnie kończy mi się okres testowy NaviExpert i chciałbym wypróbować czegoś nowego. Aplikacja jest godna uwagi dlatego biorę udział w tym konkursie.
Dziękuję za Konkurs
na służbowej nokii e72 mam to całe ich Ovi Maps ale jak to działa to lepiej nie komentować :ireful
z chęcią stałbym się posiadaczem MapyMap dlatego biorę udział w tym konkursie hmm najbardziej kusząca jest dla mnie perspektywa, iż działa offline a to przy moim obecnym abonamencie jest bardzo wskazane
dziękuję za kolejny fajny konkurs
z orientacją (w terenie) to u mnie na bakier.
bardzo dużo podróżuje po Polsce i taki soft mocno wsparłby mnie.
może tym razem uda się wygrać.
dzięki za konkurs
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.