Konkurs ! - MapaMap 8.5 for Android

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Mam dla Was aż 10 rocznych licencji na program MapaMap 8.5. Licencje na konkurs dostarczył Pan Łukasz Brzostek któremu składam serdeczne podziękowania.

------------------------------------------------------------------------------------------

MapaMap
Producent systemu nawigacyjnego MapaMap udostępnia przełomową wersję oznaczoną numerem 8.5 dla smartfonów i tabletów z systemem Android. Najnowsza wersja wprowadza funkcjonalność omijania korków dzięki wyznaczaniu optymalnych tras uwzględniających bieżącą sytuację na drogach w Polsce oraz powiększa bazę adresów dostępnych w nawigacji do 7.2 milionów. Wraz z nową wersją do sprzedaży trafia także nowa licencja na korzystanie z nawigacji MapaMap o nazwie Life Time Maps, która oferuje dożywotnią aktualizację map oraz bezterminowy dostęp do funkcji omijania korków..

Skuteczne omijanie korków.
Poczynając od wersji 8.5 system nawigacyjny MapaMap na urządzeniach z dostępem do Internetu będzie uwzględniał korki podczas wyznaczania trasy przejazdu. Nowa funkcjonalność mogła powstać dzięki zebraniu w jednej bazie danych informacji o sytuacji na polskich drogach z wielu miejsc na raz. Dane o natężeniu ruchu samochodów pochodzą z kilku źródeł, między innymi od dotychczasowych użytkowników nawigacji MapaMap, od użytkowników aplikacji mobilnej RadarSTOP, od Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad, a także dzięki danym statystycznym od firm monitorujących pojazdy. W pierwszej kolejności nowa wersja 8.5 została przygotowana dla systemu Android, ale już wkrótce pojawi się również dla systemu iOS.

Nowe mapy - 7,2 miliona adresów.
Wraz z premierą nowej wersji nawigacji producent udostępnia także najnowsze mapy Polski z 4 kwartału 2014. W nowych mapach główny nacisk został położony na aktualizację bazy adresowej, która powiększyła się o 3,4 miliona rzeczywistych punktów adresowych. Dzięki czemu całkowita liczba adresów dostępnych w bazie MapyMap powiększa się do 7,2 miliona, co czyni z niej lidera wśród nawigacji dostępnych na rynku Polskim.
Z0yth4w.jpg

yfMW7i5.jpg

MAPY
System zawiera wyjątkowo dokładne mapy Polski, przygotowane przez polskiego producenta map cyfrowych firmę IMAGIS S.A. Dane mapowe zawieją:
- Szczegółową mapę drogową Polski
- Tysiące planów miast i miejscowości
- Strefy płatnego parkowania
- Ograniczeniach prędkości
- Ukształtowanie terenu
- Dane topograficzne
- Szlaki turystyczne
- Ścieżki rowerowe
- Fotoradary
- Bazę POI

Mapy ON-BOARD
Po pełnym procesie instalacji cały system nawigacyjny MapaMap wraz z pełnym pakietem map Polski zostanie zainstalowany w pamięci urządzania lub na karcie pamięci SD. Dzięki temu wszystkie mapy będą dostępne bez potrzeby kosztownego pobierania ich z Internetu w czasie nawigacji. Ma to swoją dodatkową zaletę gdyż nawigacja będzie działała zawsze, nawet w miejscach, w których nie ma dostępu do Internetu.
iSACB9K.jpg

SYSTEM INFORMACJI O KORKACH
Nawigacja MapMap dla systemu Android oferuje system informacji o korkach. Prezentuje on na mapie natężenie ruchu na drogach w Polsce w formie graficzne oraz dostarcza informacje ON-LINE o miejscowych utrudnieniach w ruchu drogowym spowodowanych wypadkami, remontami dróg lub innymi zdarzeniami losowymi.

lOFdO3f.jpg

DANE TURYSTYCZNE
Z nawigacji MapaMap można również korzystać podczas wycieczek pieszych lub rowerowych gdyż producent zadbał, aby w bazie danych mapowych nie zabrakło pieszych szlaków turystycznych, ścieżek rowerowych oraz danych o ukształtowaniu terenu całej Polski. Pieszą nawigację po miastach ułatwia bogata baza obiektów POI, wśród których znajdziemy nie tylko obiekty noclegowe i gastronomiczne, ale także wszelkie miejsca istotne z punktu widzenia turysty, takie jak: muzea, pomniki, zabytki czy punkty widokowe.

------------------------------------------------------------------------------------------

Strona programu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program MapaMap.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 03.01.2015.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Re: Konkurs ! - MapaMap for Android

W dzisiejszym gąszczu ulic naszych miast taka mapa to wręcz niezbędna aplikacja aby dotrzeć do celu.
Dzięki za konkurs. :hippie

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Zdecydowanie biorę udział w konkursie. Bardzo przydałby mi się nawigacja offline na telefon. Obecną alternatywę z jakiej korzystam wolałbym oddać w odstawkę po ostatnich przygodach jakie z nią miałem. Zatem szczęścia życzę wszystkim uczestnikom i sobie również.

Dziękuję za zorganizowanie konkursu :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Witam !

Cieszę się z kolejnego konkursu i tego że pojawiają się konkursy dla użytkowników smartfonów , jest sporo ciekawych płatnych aplikacji na androida i to co najgorsze że chcąc kupić taką aplikację np: w google play , trzeba mieć kartę kredytową a przecież można byłoby zastosować płatność SMS , lub zwykły przelew albo PayPal :nea

Wracając do tematu MapaMap to świetna apka i myślę że nie tylko dla kierowców ale też i dla tych , którzy dużo podróżują i potrzebują różnorakich informacji ( hotele , apteki , zabytki itd ).Z tego co się doczytałem oprogramowanie MapaMap jest proste w obsłudze i dosłownie prowadzi nas za rękę do celu , to trzeba mieć :klawik.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11

Często podróżuję, dlatego korzystam z nawigacji. Niestety mam dość stare mapy, a ta idealnie pasowałaby na mój tablet.
Dlatego zgłaszam swój udział w konkursie. :piwko

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W

zgłaszam udział w konkursie, a mapa bardzo się przyda zwłaszcza info o fotoradarach :dziwak
dzięki za konkurs :ok :england

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218

Zgłaszam się do konkursu.
Potrzebna mi mapa do smartfona i myślę, że ta spełniałaby moje oczekiwania.
Dziękuję za konkurs! :england

chris2013

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Jestem kierowcą zawodowym w firmie kurierskiej MapaMap w tym zawodzie to idealne rozwiązanie. MapaMap i Kurier idealny duet!!! :ok

A

Anonymous

Bardzo zacna apka.Mieszkam co prawda na wsi ale marzę o życiu w mieście :szydera .A ponieważ marzenia często się spełniają to sofcik będzie jak znalazł.
Dziękuję Grzesiu za konkurs :dziękuję .Proszę mnie dołączyć.

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1

Zgłaszam się do konkursu :)

Potrzebuję mapy offline do smartfona, a ta podobno jest najlepsza :ok

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21

Program MapaMap bardzo mi był przydatny na wycieczki rowerowe,na które często jezdze.
Zgłaszam udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury

Apka bardzo przyda się w terenie. Na korzyść przemawia "dożywocie". Dzięki za konkurs.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie

Bardzo przyda mi się nawigacja działająca w trybie offline i w dodatku z dożywotnią licencją.
Dzięki za konkurs :dziękuję

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56590

Apka bardzo fajna i na dodatek licencja dożywotnia,przydałaby się do mojego smartfona ,dzięki za konkurs !! !!

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3

Bardzo przyda mi się nawigacja działająca w trybie offline. Bo obecnie płacę dużo za połączenia za internet w smartfonie.

Status
Zamknięty.
Do góry