Konkurs!! Malwarebytes Anti-Malware Premium

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1097
Dzięki życzliwości Pana Marcina Kleczynskiego z Teamu Malwarebytes za co bardzo dziękuje :klawik.
mam do rozdania 10 licencji Lifetime
Znakomitego Programu
Malwarebytes Anti-Malware Premium

c82dd2daa3f9ef7fmed.png

Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • https://pl.malwarebytes.org/antimalware/premium/

Dlaczego???
Malwarebytes Anti-Malware Premium
Ponieważ to Numerem Jeden na świecie
Jest NAJLEPSZY!!!

8adbb8203b854031med.png

Obecnie cyberprzestępcy tworzą szkodliwe oprogramowanie, które potrafi oszukać starsze programy antywirusowe. Wirusy to jedynie dwa procent występujących zagrożeń. Program Malwarebytes Anti-Malware Premium przeciwdziała nowym oraz dotychczasowym zagrożeniom, a Ty szybko i bezproblemowo możesz korzystać z Internetu.
a9b761fdf45ca338med.png

Główne funkcje
Wykrywa i chroni w czasie rzeczywistym przed złośliwymi programami
Blokuje próby włamań i wyłudzania informacji
Wykonuje automatyczne skanowanie wg harmonogramu
Zapewnia trzy elastyczne tryby skanowania
Jak to działa?
Anti-Malware/Anti-Spyware
Blokowanie złośliwych witryn
Ochrona w czasie rzeczywistym
Wykrywanie heurystyczne
Zintegrowane oprogramowanie Malwarebytes Anti-Rootkit
Tryb szybkiego skanowania
Harmonogram skanowania / aktualizowania bazy danych
Zintegrowane oprogramowanie Malwarebytes Chameleon
Zaawansowane usuwanie złośliwego oprogramowania
Zgodność z programami antywirusowymi

724fc14058354e36med.png

Co wyróżnia Malwarebytes Anti-Malware Premium
Wykrywa zagrożenia niewidzialne dla programów antywirusowych
Trzy zastrzeżone technologie (sygnatury, heurystyka i behawioryzm) automatycznie chronią użytkownika w sieci przed złośliwym oprogramowaniem, którego nie wykrywają programy antywirusowe.
Usuwa to, czego nie potrafią usunąć programy antywirusowe
Wykorzystuje techniki usuwania złośliwego oprogramowania tak nowatorskie, że informatycy często zalecają Malwarebytes, gdy program antywirusowy nie jest w stanie wykonać swojego zadania.
Praktyczna samoobrona
Nasza technologia Malwarebytes Chameleon chroni program Malwarebytes Anti-Malware Premium przed próbami wyłączenia przez złośliwe oprogramowanie i zapewnia nieprzerwaną ochronę.
Znajduje nawet głęboko ukryte programy typu rootkit
d4e6330f1c4ed3e8med.png

Technologia Malwarebytes Anti-Rootkit analizuje i usuwa złośliwe oprogramowanie typu rootkit, które jest jednym z najniebezpieczniejszych typów złośliwego oprogramowania.
Chroni przed fałszywymi witrynami
Blokuje złośliwe strony internetowe, na których może nastąpić wyłudzenie danych osobowych lub informacji o karcie kredytowej albo próba zainstalowania złośliwego oprogramowania.
Działa szybciej i zajmuje mało miejsca w pamięci
Oferuje wyjątkowo szybki tryb skanowania i zajmuje na dysku twardym mniej miejsca niż 10 plików z muzyką.

ba79b37aeca4fca4med.png

Wymagane oprogramowanie:
Windows 10® (32-, 64-bitowe)
Windows 8.1® (32-, 64-bitowe)
Windows 8® (32-, 64-bitowe)
Windows 7® (32-, 64-bitowe)
Windows Vista® Pakiet serwisowy 1 lub nowszy (32-, 64-bitowe)
Windows XP® Pakiet serwisowy 2 lub nowszy (tylko 32-bitowe)
Internet Explorer 6 lub nowszy
Wymagania sprzętowe:
2048 MB RAM (64-bitowy system operacyjny), 1024 MB RAM (32-bitowy system operacyjny, za wyjątkiem 256 MB w przypadku Windows XP)
Procesor 800 MHz lub szybszy z technologią SSE2
20 MB wolnego miejsca na dysku twardym
Rozdzielczość ekranu 1024x768 lub większa
Aktywne połączenie z Internetem do uaktualniania bazy danych i produktów

Zapraszam także na twitter
pana Marcina można
dowiedzieć się
bardzo dużo
ciekawych rzeczy
:ok
  • https://twitter.com/mkleczynski

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Malwarebytes Anti-Malware Premium
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 10.03.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
The truth is that it is a good program in a matter of protection, thank you.

M

mohammadwasi7861

Simple i want to win this because i want keep my PC free from Malwares for lifetime. Malwarebytes is perfect solution for malwares and many kind of virus, i also like its fast scan and detraction on malwares.

Thanks
Mohammadwasi7861

phobic

Świeżak
Reakcje/Polubienia
36
Thank you for the giveaway! Malwarebytes Anti-Malware is among the better anti-malware solutions and the premium version offers powerful real time protection. I would like to win a lifetime license since currently I'm using the built-in Windows 10 antivirus.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Na początek dzięki za konkurs,mam ten program w wersji darmowej i mogę powiedzieć że jest to program numer jeden i grzechem by było nie wystartować.Mam nadzieje że wygram.

koniczynka

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Było już tyle konkursów-niestety nigdy nic nie wygrałem.Jezeli chodzi o program,wiele razy uratował mi system
kiedy jeszcze miałem windows xp.Teraz przy windows 8.1 przydałby się premium.Czy szczęście uśmiechnie sie
do mnie-czas pokaze.Pozdrawiam twórców programu.

Cebion

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Oczywiście ja też czekam na "dobrą zmianę" !

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Używam tego programu (wersji free) właściwie od początku powstania, dlaczego akurat Malwarebytes ? bo jest to moim skromnym zdaniem jeden z najskuteczniejszych programów zwalczających zagrożenia,wykrywa to co niestety pomija większość zachwalanych antywirusów, od typowych zagrożeń po wszelkiej maści adware,toolbary,ransomware, jak dla mnie rewelacja i jeżeli mam problem z zawirusowanym komputerem, "zabawę" zaczynam i w większości przypadków kończę właśnie od Malwarebytes.

E

eufrasiox

I always use free
better premium
realtime protection
It is important.
thanks

michelx

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam
mam darmową wersję programu i jestem z niej zadowolony. Przyjemnie by było wygrać i sprawdzić możliwości wersji premium. Życzę szczęścia sobie i pozostałym uczestnikom.
Pozdrawiam.

A

Anonymous

MBAM to jeden z tych programów, które niezależnie od posiadanej obecnie konfiguracji zabezpieczeń, powinno się mieć.
Jako skaner na żądanie jest od lat niezmiennie skuteczny w walce z różniej maści szkodnikami a w wersji premium zapewnia również ochronę w czasie rzeczywistym, dlatego niniejszym zgłaszam swój udział w konkursie, bo i dożywotnia licka kusi dodatkowo.
Dzięki za konkurs!

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
Właśnie kończy mi się okres promocyjny na GridinSoft Anti-Malware a tu taka niespodzianka. Dużo dobrego słyszałem o Malwarebytes Anti-Malware Premium i nie ma co się dużo rozpisywać tylko stawać do konkursu.
Pozdrawiam pozostałych uczestników i życzę im powodzenia.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs! :dziękuję
Chcę wygrać, bo jest to światowa czołówka w zakresie bezpieczeństwa komputera.
Chroni w czasie rzeczywistym przed złośliwymi programami, blokuje próby wyłudzania informacji, automatycznie skanuje wg harmonogramu.

A

Anonymous

This is a very awesome supplementary defense app, it real time anti-malware scanner could work with most of the AV, i really wish to own one of this on my system, many thanks to all involved giveaway parties.

Do góry