Konkurs! Kruptos 2 Professional

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1097
Dzięki życzliwości Pana Steve Beckett z Kruptos 2 Software
za co bardzo dziękuje :klawik.
mam do rozdania 10 licencji Lifetime
Znakomitego Programu
Kruptos 2 Professional

18cfd88ae12e6328med.jpg

Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • http://www.kruptos2.co.uk/kruptos2.html

Dlaczego Kruptos 2 Professional ??
Ponieważ jest Znakomity !! :ok

nowosc.gif

cf6e126c33f7807cmed.jpg

Kruptos 2 Professional to łatwy w obsłudze program szyfrowania plików, który wykorzystuje 256-bitowe szyfrowanie hasłem chroni twoje prywatne pliki i zapobiega ich modyfikacji, czytaniu lub nawet dostępności bez poprawnego hasła. Z Kruptos 2 można zabezpieczyć hasłem wszystkie poufne informacje osobiste i handlowe, w tym zdjęcia, filmy, danye kart kredytowych, deklaracji podatkowe lub inne ważne dla nas dokumenty prywatne.
6a86a7474da07b68med.jpg

Kruptos 2 profesjonal funkcje:
Szyfrowanie 256-bitowe
Szyfrowanie zdjęć, filmów, dokumentów lub innych plików w 2 prostych krokach
Zapobiega kradzieży danych
Twoje pliki są zablokowane, nawet jeśli komputer lub iPhone został skradziony .

69cce5ab4699712bmed.jpg

Bezpieczne udostępnianie plików
Podziel się zaszyfrowanymi plikami pomiędzy komputerem , iPhone i chmurze
Zintegrowany z "chmurze"
Szyfrowanie i udostępnianie plików przez Dropbox , Google Drive, a onedrive

7d5094b6c43896b4med.jpg

Trwałe usuwanie plików
Możesz Trwale zniszczyć plik tak że specjalistyczne narzędzia odzyskiwania nie będą w stanie ich odzyskać

2cb7426ab3a415ddmed.jpg

szyfrowanie Auto
automatycznie ponownie zaszyfrować pliki po zakończeniu edycji, dzięki czemu nie trzeba się martwić o plik że pozostają niezabezpieczone.
100% Bezpieczeństwo - żadne backdoory i NSA

3bb1c5b09d550d5emed.jpg

Integracja z systemem Microsoft Windows
Bezproblemowo zintegrujesz Explorer Microsoft Windows pozwalając na szyfrowanie plików w ciągu zaledwie dwóch kliknięć.

4c422db45923862fmed.jpg

Szyfruje dowolną liczbę plików dowolnego typu
Nazwa pliku szyfrowanie
Zaszyfrowane załączniki e-mail
pliki samorozpakowujące
Wbudowany File Shredder
Szyfrowanie plików bezpośrednio z Eksploratora Windows, 2 kliknięciami!
Wspólna Analizator hasło
Łatwy w użyciu, nie złożone set-up lub opcje

0458cb7837c7fademed.jpg

Wymagania:
System Windows 10, 8,1, 8, 7, XP - wersja 6.0.0.0

Więcej info
  • http://www.kruptos2.co.uk/kruptos2.html
Pobieranie
  • http://www.kruptos2.co.uk/files/Kruptos2Pro.exe
Uwaga:
Tekst tłumaczony przez tłumacza Google więc mogą być błędy w tłumaczeniu na język Polski
Dlatego Polecam osobiście odwiedzić stronę producenta
programowi wystawiam ocenę 5

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Kruptos 2 Professional
2.Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 07.05.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
66
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Zainstalował dla testów wersję trial. Myślę że przyda się w tym samym celu o którym pisze Tofana. Dla zabezpieczenia plików w laptopie który czasami często opuszcza dom. W Steganos lub Truecrypt muszę tworzyć sejfy i kontenery a ten soft umożliwi zaszyfrowanie tylko tego co jest dla mnie ważne.
Niestety zaszyfrowane pliko na Pendrive nie można odblokować na innym PC bez tego programu ale jakoś to zaakceptowałem.

Biorę udział w konkursie.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs! :)
am jednego laptopa, którego nosze ze sobą do pracy. Program wygląda na świetny sposób do szyfrowania ważnych plików na komputerze. Podoba mi się możliwość integruacji z Explorer Microsoft Windows pozwalający na szybkie szyfrowanie plików. Dodatkowo funkcja pozwalająca na automatycznie zaszyfrowanie pliki po zakończeniu edycji jest nie do przecenienia.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the good giveaways. The program is very important to protect my personal information and sensitive files from any unauthorized access through powerful 256 bit encryption password. In addition it is easy to use.

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
angellomichel387, thanks for the giveaway.
This is an interesting encrypting program I want to have it, as it does a good job in this field.

Regards,
:klawik.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

It quickly and safely encrypts your personal data like documents, photos, movies and any other files with 256 bit AES encryption and protects them from any unauthorized access and prying eyes.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

I want to win Kruptos 2 Professional as I store passwords, etc on my system and I don't use a login to enter PC. My PC directly boots to desktop, hence anybody having access to PC will also get access to my confidential data.

Kruptos 2 Professional will help me not only help encrypt data on my PC but also on the cloud, especially Dropbox and Google Drive.

Moreover,I could email confidential data to others without risking the information. The receipient could use free decryption utility to get the data at their end.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs!
Program może być tutaj bardzo przydatny,jesli zdarza się,że ktoś inny może usiąść do naszego komputera. Szyfrowanie dzisiaj to duży atrybut.Trwałe niszczenie plików tak że specjalistyczne narzędzia odzyskiwania nie będą w stanie ich odzyskać jest również nie do pogardzenia.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
105
W związku z tym, ze kilka osób korzysta z mojego komputera chciałbym niektóre dane zabezpieczyć przed łatwym do nich dostępem. Ten program by mi to zapewnił.
Dziękuję za konkurs.

Bronksiak

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Jak wiadomo w dzisiejszym świecie nic nie jest pewne , że jest nasze na naszym dysku. Rozmaite programy skanują nasz komputer i chcą przeglądać zawartość naszych komputerów . Szpiegować możne nas nie tylko znajomy, ale również cała rzesza organizacji próbujących wykraść dane z naszego komputera. Taki program jest potrzebny tym bardziej taki, który ma silne szyfrowanie i jest łatwy w obsłudze.

S

sterchin

Thanks for the giveaway.

Reliable protection for my data. The tool is able to provide protection of individual files of any type, and entire data folders.

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Hi very good rergalo I like to have it to hide folders from curious, thank times there are things one has to do, I would be very well to win a license, thank you.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
W dobie ciekawości i chęci podglądania przez wszystkich, program jak najbardziej mi odpowiada-proste w użyciu i pewne szyfrowanie.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Od dłuższego czasu poszukuje dobrego programu szyfrującego. Myśłę, że ten program mógłby dobrze chronić moją prywatność.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Do tej pory nie szyfrowałem niczego na swoim kompie, a powinienem pewnie z racji rzeczy związanych choćby z dokumentami. Patrząc na możliwości tego programu i szyfrowanie w chmurach z pewnością wykorzystałbym go skutecznie :ok

Dziękuję za nagrody i konkurs :hi

Do góry