Konkurs ! - Klucz Mobile

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Tym razem do wygrania zamiast licencji będą startery oraz gadżety nowej sieci komórkowej Klucz Mobile. Pani Maria Strelbicka przeznaczyła wspomniane nagrody na ten konkurs, składam serdeczne podziękowania za prezenty i możliwość zorganizowania takiego konkursu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oficjalna strona:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Facebook:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

logo.jpg

Atuty sieci Klucz Mobile:

Smsy w sieci Klucz Mobile są bezpłatne bez żadnych pakietów

Konto ważne jest rok po każdym doładowaniu

Konto można zasilić doładowaniami doładowaniem PLUS

Połączenia krajowe naliczane są sekundowo, połączenia zagraniczne naliczane są co 30 sekund

Klucz oferuje najlepsze ceny za połączenia międzynarodowe.

Teraz nie trzeba dwukrotnie się zastanawiać żeby zadzwonić do Niemiec, Rosji czy Kanady
Doładowując konto za 5 zł otrzymujemy 1 dzień bezpłatnych rozmów i SMS-ów w sieci KLUCZ
za 10 zł - 7 dni
za 30 zł - miesiąc
za 50 zł - pół roku(limit 12 000 min)

Nagrody:

1 miejsce: starter 30 PLN + gadżet

2 miejsce: starter 10 PLN + gadżet

3 miejsce: starter zwykły + gadżet

Zasady konkursu :

1. Napisz w jakiej sieci masz obecnie numer oraz czy słyszałeś o nowej sieci Klucz Mobile
2. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.09.2013

Osoby które otrzymają bonusy, zostaną wylosowane poprzez random.org

V7bwlIN.png

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie posiadam numer w Orange a Klucz Mobile usłyszałem ze względu na tanie połączenia międzynarodowe, a nie tylko do UE.

A

Anonymous

Moja starsza córka (7 lat) z powodów zdrowotnych musi mieć telefon nawet w szkole. W tym momencie posiada numer w Orange i wkurza mnie to, że co trzy miesiące muszę doładowywać konto (50zł) żeby w razie czego mogła zadzwonić szybko i bez żadnych problemów. Ciężko (przy nawale innych obowiązków) o tym pamiętać tym bardziej, że telefon jest używany max. dwa razy w roku..A tutaj doładowanie przedłuża o rok :) Idealnie jak dla mnie :) Powiem szczerze, że o Klucz Mobile dowiaduję się od Organizatora :p z chęcią piszę się na konkurs.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4561
Miasto
Gdynia Orłowo
Organizatorowi dzięki za konkurs!
O wejściu nowej sieci obiło mi się co nieco o uszy. Jestem od kilkunastu lat w Plusie. Po przejęciu przez nowego właściciela (wiadomo o kogo chodzi) to nie jest ta sama firma co przedtem. Może czas pomyśleć o zmianie?
Wchodzę, chcę spróbować. Jeśli wygram, stanie się to szybciej.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Ja również zapisuje się do konkursu!
Posiadam numer abonamentowy w Orange. O sieci Klucz Mobile dowiaduję się z ... tego newsa. Perspektywy rocznej ważności konta i tanich połączeń międzynarodowych są dla mnie sporą zachęta, do wypróbowania i być może pozostania w sieci nowego operatora.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Pierwszy raz słyszę o tej sieci, a obecny numer mam w Plusie.
Dziękuję za konkurs! :yes master

pikim

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
o Klucz mobile dowiedziałem się z internetu, obecnie mam numer w sieci T-Mobile

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Mam telefon w mBank Mobile. O kluczu jeszcze nie słyszałem. Ciekawa opcja doładowanie i przez rok można korzystać. Ja mało rozmawiam więc warto się zastanowić.

Kams

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jeden z numerów mam właśnie w Klucz Mobile i jestem zadowolony (także słyszałem) :ok Drugi numer mam w Play.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Mam w Orange, chętnie spróbuję Klucz Mobile. Nigdy wcześniej nie słyszałam o tym. ;)

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie jestem abonentem sieci Plus, jednak już od jakiegoś czasu chcę zmienić sieć. Początkowo myślałem o Play ponieważ mają ciekawe pakiety sms. O sieci Klucz dowiedziałem sie z tego konkursu. Z opisu wynika że smsy w sieci są darmowe no i roczna ważność konta więc jest to ciekawa oferta :)

Status
Zamknięty.
Do góry