Re: KONKURS - Kaspersky PURE 2.0 - 2 licencje do wygrania !!
Kaspersky to jeden z najlepszych pakietów IS. Na moich kompach gości od wersji 7 a że właśnie kończy mi się niedługo licencja to miłą niespodzianką byłoby wygrać. Natomiast to że założyciel firmy-Jewgienij Kasperski- jest podobno nieślubnym dzieckiem Władimira Putina i Angeli Merkel ,wcale mi nie przeszkadza.
Dziś o 23.59/.599999999999..../ zakończenie konkursu.
Niektórzy uczestnicy nadal nie spełniają wymogów, ale mają jeszcze czas "na poprawę" bilansu postów i ewentualną korektę wpisów ...
Proszę uważnie przeczytać warunki konkursu.
P.S.
Kolegom "anglojęzycznym" trzeba by dać znać w Ich języku - pomoże ktoś ?
ToGor says:
Dziś o 23.59/.599999999999..../ zakończenie konkursu.
Niektórzy uczestnicy nadal nie spełniają wymogów, ale mają jeszcze czas "na poprawę" bilansu postów i ewentualną korektę wpisów ...
Proszę uważnie przeczytać warunki konkursu.
Today at 23.59/.599999999999 .... / end of the competition
Some of the participants still did not meet the requirements, but they still have time "to improve the" balance of posts and possible correction of entries ...
Please carefully read the terms and conditions of the contest.
Chcę wygrać Kaspersky Pure ponieważ to solidna ochrona komputera a takiej właśnie potrzebuje
Kaspersky Pure swoimi mechanizmami mnie zaskakuje
Mając go na dysku żaden keylogger na dysku się nie zainstaluje
Kaspersky Twoją rodzinę ochroni od internetowych gryzoni
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.