KONKURS - Kaspersky PURE 2.0 - 2 licencje do wygrania !!!

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Re: KONKURS - Kaspersky PURE 2.0 - 2 licencje do wygrania !!

Kaspersky PURE całuje czule,
wszelkie wirusy i malwarusy,
skoro to pewne jak w ruskim banku,
na ochroniarza liczę Mopanku!
A jeśli wygram sobie PURASA,
to wyszoruję nim laptopasa.

Dlaczego potrzebuję do tego PURE wersja 2.0?

Bo laptopas tak brudny, że 1.5 nie da rady. :wariat

Miało być dowcipnie i krótko, ale:

ponieważ przyda mi się do ochrony 3 z moich 4 komputerów przed atakiem hakerskim, kradzieżą poufnych danych, przed niechcianą ingerencją w prywatne dane, przy korzystaniu z bankowości elektronicznej oraz używaniu w sposób zabezpieczony haseł. Licencja na KiS lub KAV za chwilę się kończy.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.

Nie wszyscy kwalifikują się do udziału w tym konkursie /notka na podstawie dotychczasowych wpisów/.
Nie chcę wskazywać "imiennie".
Przeczytajcie dobrze warunki udziału w konkursie /niektórzy mają jeszcze czas na ich dopełnienie/. :scratch

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5

Kaspersky Pure to chyba najbardziej "wypasiony" produkt Kasperskyego. Jak na produkt z górnej półki czołowego producenta od zabezpieczeń jest dość drogi. Na razie nie miałem okazji go używać. Zachęca ilość dodatkowych funkcji jak menedżer haseł i fukcja backupu. W tym przypadku gdybym miał taki kombajn, zastąpił by mi 4 programy. Stąd chętnie wezmę udział w kokursie. :hi

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272

Trudno o dowcipy gdy mowa o tak Poważnym Programie do Ochrony domowego komputera!
By jednak dowcipnie było-nie mam szczęścia do wygrywania lecz szczęściu trzeba pomagać- niby nielogiczne ale, tak jak Wy wszyscy chciałbym wygrać licencję bo program z górnej półki a co za tym idzie cena też :)..pozdrawiam !

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16

Adware i spyware, konie trojańskie, rootkity, wszelkiej maści robaki już mi się kręci w głowie :dziwak Gdy nagle widzę konkurs Kaspersky PURE 2.0. Zaszyfrowany skarbiec który skutecznie chroni i zabezpiecza nasze poufne dane hasłem.
wQfC.jpg

Niektóre informacje są bezcenne.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Bo chciałbym w końcu coś wygrać a tak poważnie to gdy słyszy się Kaspersky to pierwsza myśl jak przychodzi to bezpieczeństwo które w obecnych czasach jest najważniejsze a poza tym chciałbym kogoś obdarować prezentem w postaci takiego pakiety , gdybym wygrał.

JKCovers

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Bardzo chciałbym wygrać ten świetny program do zabezpieczenia mojego komputera, bo sporo mam ważnych dokumentów czy plików, które trzeba odpowiednio zabezpieczyć. Bez zabezpieczenia jestem jak ptak bez upierzenia.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

Zawsze do rzeczy stworzonych przez Rosjan podchodzę z dużą nieufnością.Ale w związku zwizytą patriarchy Cyryla i przesłaniu
o pojednaniu.Postanowiłem zmienić zdanie i wziąć udział w konkursie.Bo jak każdy ,co nieco nazbierałem na dysku. A to muzyczki co nieco
/oczywiście we własnym wykonaniu/ :) filmów /wykonanych tel .kom./ :) No i oczywiscie grafomanii wszelakiej własnej/przekształconej
na e-booki/ :) To wszystko chciałbym uchronć przed wścibskim okiem ,wszelakiej maści hakerów.A sądzę ,że Kasperski by mi w tym
pomógł.
:dziękuję

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89

Dlaczego jest Ci potrzebny właśnie ten produkt Firmy Kaspersky Lab?
- Ponieważ oprócz pakietu 'Internet Security' (KIS2012) posiada także dodatkowe narzędzia zwiększające bezpieczeństwo komputera. Mnie (z tego dodatkowego "wyposażenia") osobiście interesuje: menedżer haseł i szyfrowanie danych. Mam XP 32bit także nie będę miał problemów z prawidłowym funkcjonowaniem i użytkowaniem PURE 2.0. Nigdy nie używałem tej "kobyły" ale sądzę, że niczym mnie nie zaskoczy. Dlaczego? KIS'a znam bardzo dobrze - także jego "humorki" a moduły o których wspomniałem (raczej) nie sprawią mi kłopotów.
4) Wpisy powinny być w miarę krótkie i „dowcipne”.
Wpis na pewno nie jest (niestety?) krótki więc teraz coś dowcipnego: Czuję, że wygram :szydera

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym wygrać Kaspersky PURE 2.0, by ustrzec moje dokumenty, zdjęcia i inne ważne rzeczy przed zeżarciem ich przez robale i wirusy. :sarkazm

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

Od kilku lat z zadowoleniem używam pakietu KIS i chętnie teraz spróbowałbym nowych doświadczeń z PURE.
Please count me in. :hippie

maniek8902

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

ten antywirus jest najlepszy w swojej klasie chcialbym go miec poniewaz nigdy w zyciu jeszcze nic nie wygralem i mam nadzieje ze w koncu cos mi sie uda wygrac pozdrawiam wszystkich ktorzy biora udzial w konkursie

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Towarzyszu Fąflu PZD, użytkownik klasy zielonej zwraca się z uprzejmą prośbą o włączenie go do tego konkursu. Mam jeden komputer typu PC i jeden typu laptop, a moje fundusze są niewystarczające na licencje.

PS. Towarzyszu, czemu posty mają być dowcipne skoro i tak idą po randomie. I niech żyje wolne oprogramowanie, 3xtak dla rewolucji !

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.

@Kubala95

PS. Towarzyszu, czemu posty mają być dowcipne skoro i tak idą po randomie.
"Towarzysz" źle mi się kojarzy, ale niech tam ... :scratch :lanie
Wstawiłem dodatkowy wymóg by były dowcipne, żeby urozmaicić wpisy - wiem, łatwiej by było dać Wam szansę na wpis typu "Piszę się do konkursu" czy podobny. :nea
Zależy mi na tym, by wpisy na tym Forum choć trochę "przyciągały uwagę" innych /nawet nie biorących udziału w konkursie/.
A poza tym miewam "kaprysy" i "fochy" - to i trochę korzystam z przywileju organizatora konkursu i ustalam zasady /w ramach przyzwoitości i przy aprobacie - mam nadzieję - większości biorących udział i Administracji/.
Czasem nawet się zdarzy, że "Ktoś" podziękuje ... :dziękuję

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia

Online threats are everywhere
But my computer is secure
Because I have Kaspersky Pure.

The best medicine against viruses ! I need it for keeping my Pc clear from online threats
Thanks
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry