KONKURS - Kaspersky PURE 2.0 - 2 licencje do wygrania !!!

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
1.-Pure-2.0.jpg

Kaspersky PURE 2.0 - opis programu

Dzięki uprzejmości dystrybutora i fundatora nagród firmie Kaspersky Lab Polska sp. z o.o.
2 osoby z grona biorących udział w konkursie mają szansę na zdobycie
/po 1 programie dla każdego zwycięzcy/:
Kaspersky PURE 2.0 (licencje roczne, każda na ochronę trzech komputerów PC) - w wersji elektronicznej.

Licencje nie są przeznaczone do sprzedaży.
Warunki i Zasady konkursu:
1) Napisz komentarz – Dlaczego jest Ci potrzebny właśnie ten produkt Firmy Kaspersky Lab ?
2) W konkursie mogą uczestniczyć wszyscy użytkownicy Forum „PZD”, którzy mają minimum 7 wpisów (postów na forum).
3) Konkurs trwa od 15.08.2012 do 29.08.2012 - ogłoszenie wyników do 30-31.08.2012 r.
4) Wpisy powinny być w miarę krótkie i „dowcipne”.
5) Wpisy mogą być w języku polskim lub angielskim.
Zwycięzców wylosuje poprzez "Random.org" Administracja portalu "PZD" lub organizator konkursu - użytkownik ToGor.

Po zakończeniu konkursu, zwycięzca otrzyma w wiadomości PW :
1.Klucz licencyjny
2.Link do pobrania programu.
3.W/w dane prześle organizator konkursu w oznaczonym terminie.

Uzgodniono, że Administracja/moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy obraźliwych, niestosownych, i nie dotyczących konkursu/programu. Proszę czytać ze zrozumieniem regulamin konkursu i się do niego stosować.
Życzę powodzenia. :ok

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Re: KONKURS - Kaspersky PURE 2.0 - 2 licencje do wygrania !!

Na laptopie mam bardzo ważne dokumenty, faktury, umowy itp. w celu zapewnienia tym dokumentom bezpieczeństwa potrzebny jest bardzo dobry pakiet zabezpieczający ...takim właśnie pakietem jest Kaspersky Pure.
Jeśli ktoś ma zabezpieczenia dziurawe jak sito oraz iloraz inteligencji równy kociej pchle i pózniej płacze że ma wirusy niech zacznie w końcu używać dobrego programu.

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9

Mam laptopa i blaszaka z KIS 2012.Potrójna licencja to byłaby piękna kontynuacja posiadanej ochrony.Mam nadzieje załapać się na licencję jako ten wybrany.

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29

Uprzejmie proszę o włączenie mnie do konkursu.

Mam dwa blaszaki i laptopa. Taka licencja byłaby przyjemnym prezentem. Obecnie używam KIS-a, ale zostało mu 57 dni do końca. Jestem zadowolony z tego programu.

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1

Cuda robię od ręki,rzeczy niemożliwe do trzech dni ale przydałby mi sie pomocnik taki jak Kaspersky PURE,wiec prosiłbym o uwzglednienie mnie w konkursie :)

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234

Random.org? zobaczymy czy mnie trafi. Idę dać na tacę w tej intencji.
Olu do ochrony kompa by się przydał.

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47

od dawna nic nie wygrałem w konkursie może teraz się uda, na moją "żmiję" kończy się już licencja

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo

Kiedyś wpisując PURE w góglach wyskakiwała wódka...
Teraz na jednych z czołowych pozycji - Kaspersky Pure.
Lubię i jedno, i drugie, więc wchodzę...

pawel330k

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6

Mój komputerek jest sobie w sieci, ale nie ma zabezpieczenia. Przydał by mu się taki program, ale licencje są drogie. Fajnie było by zapewnić mu troszku ochrony.

Nambu

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym wygrać program bo nie mam pieniążków na kupno. :ireful

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch

kiedyś z Kasperskym byliśmy nierozłączni, rozumieliśmy się praktycznie bez słów, wszędzie razem, ja i on, on i ja ehh czas mijał i coś się popsuło, może za dużo od siebie wymagaliśmy, zaczęły się jego ciągłe pretensje, że coś miedzy nami wygasa, aż wreszcie zamilkł, poszarzał i się rozstaliśmy :p
teraz obaj jesteśmy dojrzalsi, mądrzejsi, przybyło nam cyferek a jak patrze na ten konkurs to znowu czuje miedzy nami chemię, wiem że jeśli teraz dostaniemy drugą szansę to jej nie zmarnujemy :)
będziemy żyli razem, długo i szczęśliwie... przez co najmniej rok hehe ;)

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Co tu dużo pisać. Zabezpieczenie poufnych danych, zdjęć itp. jest sprawą wielkiej wagi, więc ochronę powierza się czemuś dobremu, a najlepszy jest: Kaspersky.

malakas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Opłacałem sobie KIS już od trzech lat ..teraz mam 2012 i kończy się za 32 dni...jeżeli mówić coś o samym programie to uważam że rekomendacje nie są potrzebne. KIS to klasa sama w sobie, a 3 lata bez wirusa w PC o czymś świadczy.
Niestety ostatnio z kasą krucho i jest jak jest, a oto dlaczego. Nie myślcie że to wymyślona historia, niestety to smutne ostatnie wypadki..wszystko byłoby dobrze gdyby nie nagła zawierucha...
Pewnego dnia córka stwierdziła, że chce kompa i nie chce słyszeć słowa, więc ciułałem kasę i kupiłem, ale zaraz przyszedł do głowy córce internet. Dziękować poratował mnie kolega z forum i dał antywirus, więc odetchnąłem. I tu gdzie wszystko było ładnie kobieta swoją chłodną kalkulacją powiedziała ...nie jestem gorsza i chcę laptop. Po serii wyrzeczeń kupiłem laptop i zostałem pod ścianą z trzema smokami ziejącymi ogniem i żądającymi zabezpieczenia.
Sami widzicie jak PURE może ludziom życie uratować... :(

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

No to polowanie rozpoczęte :suuper
Chciałbym go trafić,bo po prostu jest mi potrzebny do ochrony komputerów.
Dziękuję :dziękuję

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Solidny ruski soft.Ma dobry FW, sandbox,kontrolę zachowań i coś tam jeszcze.Trochę mułowaty ale mam mocnego kompa który spokojnie go udźwignie :klawik.

Do góry