Konkurs ! - Kaspersky Internet Security - multi-device

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Witam i dziekuje za konkurs
Chcialbym wygrać ponieważ nigdy nie uzywalem Kaspersky i chce sprobowac czy jest faktycznie taki dobry jak mowia ludzie. Używalem NiS a teraz uzywam Avast aaaaa z checia bym przeszedl na Kaspersky crakowac nie bede a na licencje orginalna mnie nie stac wiec kto wie może akurat uda mi sie wygrac licencje
Pozdrawiam:)

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Od kilku lat używami z Zoną KISa na swoich lapkach i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni.
Konkurs w którym do wygrania jest roczna licencja na trzy dowolne urządzenia to wyjątkowa gratka.
Przydałaby się jeszcze nam licencja na dwa smartfony z androidem i Maca.

telemonter

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
najlepszy program typu internet security ma wszystko co potrzeba, bardzo podoba mi się funkcja "Bezpieczne pieniądze" a dodatkowo oferuje zabezpieczenie urządzenia z androidem

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Miałem ten antywirus już bardzo dawno. Był jednym z najlepszych. Później nasze drogi się rozminęły.
Jednak chciałbym go mieć ponownie.
Dlatego zgłaszam swój udział w konkursie.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Bardzo dobra ochrona przed różnymi niespodziankami w sieci .Program dawno temu używałem i nie miałem żadnych niespodzianek w systemie.
Biorę udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam :england

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
thanks for the giveaway. I have been using Kaspersky Internet Security since 2011. However, as my current license has expired, I'mm on a trial version.

I have always trusted Kaspersky for my security and therefore want to win a license. Furthermore, Multi-device will help me protect both laptop & mobile. Please count me in.

Thanks, Grr

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program praktycznie bezobsługowy i we wszystkich testach pakietów Internet Security jest przynajmniej w pierwszej 3 wybieram kis-a bo to pakiet według mnie najsolidniejszy przede wszystkim skuteczny, nie zadaje zbędnych pytań, nie jest nadpobudliwy, nie wszczyna fałszywych alarmów.Po prostu instalujesz i nie wiesz że go masz Mam go już prawie 2lata na 2 komputerach i jest ok i chciałbym dalszej współpracy z nim.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Najlepszy program tego typu chętnie bym wrócił do niego gdyby nadarzyła się do tego okazja.

Biorę udział w konkursie

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Kaspersky Internet Security to idealny pakiecik dla osób które nie potrzebują uczyć się obsługi nowatorskich programów zabezpieczających, których nazwy zmieniają się jak w kalejdoskopie. Czasem potrafi zamulić jak rasowy trojan coinminer :klawik. ale jeśli chodzi o ochronę to trzyma poziom. Dzięki za konkurs :piwko

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Mam nadzieję, że jeszcze się załapię na listę uczestników. KIS to solidny zestaw do ochrony komputera. Na słabszych maszynach (tych leciwych) dość odczuwalny - żeby nie napisać "zamulacz" ale na nowszym sprzęcie jest OK! Jak już ktoś wspomniał jest to pakiet typu zainstaluj-skonfiguruj-zapomnij. Jeżeli wygram to przekaże licencję mojemu bratu, który niedawno kupił sobie nowego lapka i KIS będzie idealnym dla niego wyborem. Dziękuję za konkurs ;).

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46639
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki za kolejny konkurs !!
KIS to jeden z nalepszych, o ile nie nalepszy program do ochrony komputera. Akurat kończy mi się licka na Trustporta i ten pakiecik byłby jak znalazł. :)
A dla szczęściarzy z góry gratki :ok

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam i zgłaszam się po KIS który wg mnie jest "number one" i pewnie jeszcze długo nim pozostanie ze swoją skutecznością,a multidevice to nie lada gratka,może i mi w końcu coś się uda wygrać,bo ostatnio mnie prześladuje jakiś pech :scratch
:dziękuję za konkurs.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
ORGANIZATOR dzięki za kolejny super konkurs :dziękuję
KIS-a używam od pięciu lat i jestem przekonany że jest to najlepszy AV na rynku, dlatego bardzo chętnie wezmę udział w konkursie.

Status
Zamknięty.
Do góry