Konkurs ! - Kaspersky Internet Security - multi-device

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Mam dla Was 2 roczne licencje (każda na 3 dowolne urządzenia) na program Kaspersky Internet Security multi-device. Licencje na konkurs dostarczył Pan Piotr z ekipy Kaspersky Lab Polska któremu składam serdeczne podziękowania.

KIS-MD-2015_pol_200px.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------

Kaspersky Internet Security - multi-device to łatwe w użyciu, wieloplatformowe rozwiązanie zapewniające ochronę dowolnej kombinacji komputerów PC i Mac oraz smartfonów i tabletów z Androidem - wszystko przy użyciu jednej licencji. Kaspersky Internet Security - multi-device to:
------------------------------------------------------------------------------------------

Strona programu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Informacja prasowa związana z dzisiejszą premierą tego produktu jest dostępna tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program Kaspersky Internet Security - multi-device.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 08.09.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Na wstępie dziękuję za konkurs!
Kaspersky słynie z najlepszych programów antywirusowych. Może to i nawet numer 1 na świecie.
Bardzo bym chciał wygrać taki program.

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Miałem swego czasu Kaspra multi-device i byłem z tego softu bardzo zadowolony.Chętnie spróbuję swych szans w tym konkursie

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Świetny pakiet zabezpieczający, chętnie bym go zainstalował na jednym z komputerów. :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Świetny program.Używałem go jako antywirus z promocji na na tej stronie,ale już dawno licencja się skończyła.Przydałaby się ten program na drugi komputer dla małżonki.ponieważ ja używam innego programu do tych celów.Dziękuję za konkurs.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Chciałbym wygrać ten program ponieważ od kilku lat używam tylko pakietu Av+Firewall od kaspra i jestem mu zawsze wierny a ponieważ licencja na kisa właśnie mi wygasa to wygranie licencji byłoby świetnym prezentem.
Pozdrawiam.

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać licencję na ten pakiet zabezpieczający, ponieważ mógłbym chronić swoje 3 urządzenia z wykorzystaniem tego samego oprogramowania producenta antywirusowego, który niewątpliwie jest liderem w tej dziedzinie z dużym naciskiem na bezpieczeństwo. Mając okazję przetestować jego skuteczność byłem pełen podziwu zarówno wykrywalności jak i ochrony w czasie rzeczywistym. Podoba mnie się mnogość opcji konfiguracyjnych, dzięki którym mogłem w każdym aspekcie dostosować program do swoich wymagań co też z wielką przyjemnością uczyniłem. Wielka szkoda, że okres testowy właśnie dobiegł końca nim zdążyłem się nacieszyć wysokim bezpieczeństwem - teraz jestem zdany tylko na siebie lub łaskę w losowaniu zwycięzcy.

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Według mnie to najlepszy pakiet zabezpieczający na świecie. Wiele innych mnie zawiodło, ale on zawsze dzielnie stoi straży bezpieczeństwa urządzenia. Na dodatek można nim chronić nie tylko komputer, ale też pozostałe urządzania mobilne. Ma intuicyjny, wielofunkcyjny interfejs. Wbrew niektórym opiniom w internecie nigdy nie zamulał mi komputera. Szkoda, że okres testowy w końcu się kończy, dlatego z miłą chęcią zgłaszam swój udział w tym losowaniu i liczę na łut szczęścia :)

M

mohammadwasi7861

Thanks for this giveaway i want kaspersky because its provide good protection from every corner of OS, and KIS is enough for all types of virus, and new version is protect us from webcan hacking and more security for wireless network. i hope will win this perfect antivirus for my PC

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam i dziękuję za początku na konkurs
Kaspersky to lider wszystkich testów przeprowadzonych przez różne laboratoria, czasopisma i inne ośrodki badawcze, niekwestionowany lider pod każdym względem, dlatego bardzo chciałbym go wygrać, zwłaszcza że licencja jest az na 3 urządzenia, a tyle mam do zabezpieczenia.
Pozdrawiam.

exide

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Uzywam Kasperskiego od zawsze, jednak niestety moje zycie potoczylo sie tak, ze aktualnie nie mam za co go kupic. Jako poczatkujacy informatyk wybierajacy sie na studia bylbym niesamowicie zadowolny z mozliwosci zabezpieczenia swojego komputera wlasnie takim cacuszkiem:)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Nic tak nie chroni personalnego bezpieczeństwa jak ten rosyjski produkt wraz z jego rosyjskim prezydentem, wiec muszę go mieć.

tofana napisał:
Biorę udział! Najlepszy program na świecie, podobno! Dzięki!

ps
Chociaż chyba wiem kto wygra! :p

tofana, jak wygram to uroczyście przekażę Ci lickę. :p :francuz

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Biorę udział! Najlepszy program na świecie, podobno! Dzięki!

ps
Chociaż chyba wiem kto wygra! :p

tofana, jak wygram to uroczyście przekażę Ci lickę. :p :francuz

@Bizon Może dla mnie wystarczy, jest więcej licek niż jedna. Nie poddaje się. :p :francuz

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Program dzięki swojej znakomitej wykrywalności i skuteczności znajduje się zawsze w czołówce,jest to program typu zainstaluj i zapomnij a więc biorę udział w konkursie wart jest tego.Chciał bym podziękować organizatorowi za zorganizowanie konkursu. :dziękuję

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Kaspersky przoduje jeśli chodzi o wykrywalność i jest jednym z najbardziej cenionych programów Internet Security na świecie. Jego laboratorium często jako pierwsze wykrywa nieznane jeszcze zagrożenia. To do czego mógłbym się przyczepić, to spory apetyt na zasoby systemowe.
Dzięki za konkurs :dziękuję

Status
Zamknięty.
Do góry