KONKURS - jv16 PowerTools X PLATINUM VIP /lifetime/

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56608
Jv16 PowerTools X to najlepszy program do czyszczenia rejestru i nie tylko,nigdy mi nie uszkodził systemu ,a używam go od początku jego istnienia, obecnie używam wersji 2014 ,dzięki andyxa za konkursik !

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Kolejny konkurs z bardzo dobrym programem, dziękuję !!

Używałem wersji darmowej jv16 PowerTools na laptopie mojej połowicy. Laptop miał system Windows XP i nigdy nie spotkało go żadne przykre zdarzenie ze strony jv16 PowerTools. Wręcz przeciwnie, po czyszczeniu rejestru zawsze "przyspieszał".
Teraz po "przejściu" na Windows 7 bardzo chętnie wykorzystałbym możliwość uporządkowania rejestru (i nie tylko)
i tym samym przyspieszenia pracy już nienowego laptopa. :)

jarekwoj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry program. Jeden z najlepszych do czyszczenia rejestru. Chciałbym go mieć.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Aktualnie używam starszej wersji, która się zdezaktualizowała. Najnowsza wersja jest bezpieczniejsza.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dzięki za konkurs. :dziękuję
Dlaczego ma trafić do mnie?
Bo do czyszczenia śmieci bez utraty stabilności systemu był najlepszym programem od wielu lat. Przez pewien czas brak było wsparcia - jednak wraca w nowej odsłonie. Co do skuteczności wersji VIP nie wypowiem się, póki nie poużywam.
Co do zasadności startu w tym konkursie dodam, że od czasu "niepewnego jutra" Jv16 PT używam darmowego JetClean-a z BlueSprig /darmowy - czyli bardzo okrojona wersja choć zaczynając miałem lickę roczną/.
Powodzenia życzę wszystkim ;)

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Program jv16 PowerTools uchodzi za jeden z najlepszych jeśli chodzi o czyszczenie rejestru. Korzystałem z niego kiedyś z wersji promocyjnej. Obecnie znów bym się z nim z chęcią "zaprzyjaźnił" :)
Dziękuję za zorganizowanie konkursu :dziękuję

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
jv16 PowerTools to jeden z moich ulubionych programów. Niezastąpiony do czyszczenia rejestru.
Licencja którą posiadam zatrzymała się niestety na wersji 3.2.0. dlatego zgłaszam udział w konkursie.
Dzięki za konkurs :dziękuję

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Klientem firmy Macecraft Software jetem od kilku ładnych lat :jezyk Ostanie moje zakupy to JV16 2012 i 2014 :guma Trochę się zniesmaczyłem, że jako stały klient nie dostałem aktualizacji z JV16 2014 do X ?? Do tej pory nie wygrałem licencji na żaden program i mam nadzieję, że los się odmieni :szef Pozdrawiam :hi

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46660
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dla mnie to też program historia, który kiedyś stale gościł na kompie. Jednakże ostatnia moja wersja z KŚ zaktualizowała się i przepadła. Najlepszy do rejestru, choć wskazane jest rozważne używanie. Spróbuję i wystartuję. :)

Andyxa dzięki za konkurs. :ok

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs kończy się dziś o 22, więc kto chętny ...

ps.
na teraz użytkownicy
nagelfar
Quassar
Rychu64x3
jarekwoj
nie spełniają zasad,a wystarczy przeczytać ,a nie od razu wpis :)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Po moich wcześniejszych doświadczeniach z TuneUp, System Mechanic, dam szansę (jak wygram) programowi, o którym słyszę od dawna, ale nie miałam okazji mieć z nim do czynienia na tyle, żeby się zniechęcić, więc uważam za zasadne danie sobie szansy na zwycięstwo w tym konkursie. Może dałoby podciągnąć mojego starego lapka.
Dzięki za konkurs!

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
chciałbym, żeby trafił do mnie ten program ponieważ, brakuje mi dobrego programu do edycji rejestru. Pozatym zawiera on cały zbiór funkcji , które pomogły by mojemu leciwemu laptopowi lepiej sobie radzić trudami pracy ze mną.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony

Wyniki

19885755896660217204.jpg

Gratulacje

Zwycięzcy mają 24 godz.na potwierdzenie wygranej na PW
PW powinno zawierać wymagane dane czyli
Imię, nazwisko, adres email, adres e-mail tworzenia kopii zapasowych dla każdego

Do góry