Jv16 PowerTools X to najlepszy program do czyszczenia rejestru i nie tylko,nigdy mi nie uszkodził systemu ,a używam go od początku jego istnienia, obecnie używam wersji 2014 ,dzięki andyxa za konkursik !
Kolejny konkurs z bardzo dobrym programem, dziękuję !!
Używałem wersji darmowej jv16 PowerTools na laptopie mojej połowicy. Laptop miał system Windows XP i nigdy nie spotkało go żadne przykre zdarzenie ze strony jv16 PowerTools. Wręcz przeciwnie, po czyszczeniu rejestru zawsze "przyspieszał".
Teraz po "przejściu" na Windows 7 bardzo chętnie wykorzystałbym możliwość uporządkowania rejestru (i nie tylko)
i tym samym przyspieszenia pracy już nienowego laptopa.
Dzięki za konkurs.
Dlaczego ma trafić do mnie?
Bo do czyszczenia śmieci bez utraty stabilności systemu był najlepszym programem od wielu lat. Przez pewien czas brak było wsparcia - jednak wraca w nowej odsłonie. Co do skuteczności wersji VIP nie wypowiem się, póki nie poużywam.
Co do zasadności startu w tym konkursie dodam, że od czasu "niepewnego jutra" Jv16 PT używam darmowego JetClean-a z BlueSprig /darmowy - czyli bardzo okrojona wersja choć zaczynając miałem lickę roczną/.
Powodzenia życzę wszystkim
Program jv16 PowerTools uchodzi za jeden z najlepszych jeśli chodzi o czyszczenie rejestru. Korzystałem z niego kiedyś z wersji promocyjnej. Obecnie znów bym się z nim z chęcią "zaprzyjaźnił"
Dziękuję za zorganizowanie konkursu
jv16 PowerTools to jeden z moich ulubionych programów. Niezastąpiony do czyszczenia rejestru.
Licencja którą posiadam zatrzymała się niestety na wersji 3.2.0. dlatego zgłaszam udział w konkursie.
Dzięki za konkurs
Klientem firmy Macecraft Software jetem od kilku ładnych lat Ostanie moje zakupy to JV16 2012 i 2014 Trochę się zniesmaczyłem, że jako stały klient nie dostałem aktualizacji z JV16 2014 do X ?? Do tej pory nie wygrałem licencji na żaden program i mam nadzieję, że los się odmieni Pozdrawiam
Dla mnie to też program historia, który kiedyś stale gościł na kompie. Jednakże ostatnia moja wersja z KŚ zaktualizowała się i przepadła. Najlepszy do rejestru, choć wskazane jest rozważne używanie. Spróbuję i wystartuję.
Po moich wcześniejszych doświadczeniach z TuneUp, System Mechanic, dam szansę (jak wygram) programowi, o którym słyszę od dawna, ale nie miałam okazji mieć z nim do czynienia na tyle, żeby się zniechęcić, więc uważam za zasadne danie sobie szansy na zwycięstwo w tym konkursie. Może dałoby podciągnąć mojego starego lapka.
Dzięki za konkurs!
chciałbym, żeby trafił do mnie ten program ponieważ, brakuje mi dobrego programu do edycji rejestru. Pozatym zawiera on cały zbiór funkcji , które pomogły by mojemu leciwemu laptopowi lepiej sobie radzić trudami pracy ze mną.
Zwycięzcy mają 24 godz.na potwierdzenie wygranej na PW
PW powinno zawierać wymagane dane czyli
Imię, nazwisko, adres email, adres e-mail tworzenia kopii zapasowych dla każdego
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.