KONKURS !!! INFIX PDF Editor Pro

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Świetny soft - świetna nagroda. Dziękuję andyxa za konkurs i Panu Martinowi Clarkowi z Iceni za licencję. :dziękuję :ok
Często pracuję z pdf-ami, przy czym edytuję je nieco chałupniczo poprzez konwersję do innych formatów i często gubi się zachowanie poprawnego formatu, czy kompozycji tekstu, zdjęć oraz obiektów graficznych. Przy tym programie konwersja pliku PDF do innego formatu nie jest potrzebna do edycji i znakomicie się on sprawdzi, o ile nie ma do dyspozycji oryginalnego pliku źródłowego. Zalety programu takie, jak: możliwość manipulacji grafiką, obrazami i stronami, aktualizacji plików PDF, ich łączenia, tworzenie nowych plików, kompresja plików wynikowych, wymiana tekstu, krojów pisma, koloru lub wielkości tekstu, zmiana kolorów czcionki oraz grubości linii sprawiają, że bardzo chciałbym wygrać ten program. Z nadzieją więc zgłaszam się do konkursu. :yes master

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Świetny i dość cenny soft ( 185,79 zł - sklep internetowy ) a do tego przydatny stworzony z myślą o szybkim edytowaniu dokumentów PDF poza tym program pozwala na tworzenie nowych dokumentów i kompresję plików dzięki czemu zajętość miejsca na dysku ulega znacznemu zmniejszeniu.

Na pewno się przyda , biorę udział w konkursie i innym też polecam :klawik.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Pierwsze - dziękuję za zorganizowanie konkursu na ten rewelacyjny program - Dziękuję Andyxie i panu Martinowi :)
Dlaczego biorę udział? Bo chciałbym wygrać. Dlaczego chciałbym wygrać? Bo program zdecydowanie ułatwiłby mi korektę faktur zapisanych w pdf. Ludzie się mylą, mi też zdarza się popełniać błędy... a program do obsługi faktur w zakładzie jest niestety DOS'owy i nie pozwala na ich modyfikację, a jedynie eksportowanie do pdf'a. I tu z pomocą przybyłby INFIX PDF Editor Pro. Cóż, jeśli szczęście mi dopiszę - będzie rewelacja, jeśli nie - też będzie rewelacja - dla tego kto wygra zamiast mnie ;)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:dziękuję za kolejny świetny konkurs :ok . Program naprawdę bardzo przydatny dla osób pracujących z pdf czy to w biurze czy to w domu - full opcja edycji . Program ma wiele ciekawych opcji w tym tłumaczenie całych stron i plików pdf na inny język , na żywo co szczególnie mi się przyda i nie jest spotykane w wielu programach to rozwiązanie . Dlatego zgłaszam się do konkursu na ten soft - pozdrawiam

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Biorę udział w konkursie. Ten program jest bardziej funkcjonalny od tego, który obecnie posiadam. Ma OCR i polski słownik, dzięki czemu nie ma problemów z literami ą,ę,ć itd. Z tego co znalazłem w sieci na jego temat, to jest bardzo chwalony przez użytkowników. Dzięki za konkurs andyxa :dziękuję

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program do edycji pdfów, w dodatku ma OCR, więc na pewno by mi się przydał, a nie znam żadnej dobrej alternatywnej aplikacji dostępnej za darmo. Dzięki za kolejny konkurs

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wyniki

93400189813060388121.png

Gratulacje

Pierwsza trójeczka ma 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW

ps
kolega alojzy, nie spełniał jednej z zasad konkursu i nie brał udziału w losowaniu

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Gratulacje dla zwycięzców :hi

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Gratulacje dla zwycięzców! :)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje! :hippie

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Gratulacje dla trzech wspaniałych, dzięki Andyxa za konkurs :piwko

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Gratulacje dla zwycięzców - bo wygraliście :hura naprawdę świetny soft :piwko

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Bardzo dziękuję andyxa. :dziękuję Cieszę się. :yahoo :suuper :yahoo :yahoo Aż mi głupio, że mi się tak przyfarciło. Na pewno jednak sofcik się u mnie nie zmarnuje, będzie dla mnie bardzo pomocny i w codziennym użytku. Gratuluję zwycięzcom i pozdrawiam pozostałych. :england

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Gratulacje dla zwycięzców :)

Do góry