KONKURS !!! INFIX PDF Editor Pro

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki uprzejmości Pana Martina Clarka z Iceni
któremu serdecznie dziękuję za licencje. Do wygrania są 3 licencje Infix PDF Editor Pro

stacked-infix-boxes.png

Infix PDF Editor stworzono do edycji plików PDF szybko i profesjonalnie. Podczas uruchomienia programu musimy podjąć decyzję, czy wybrać tryb standardowy, czy profesjonalny. Program umożliwia edycję, konwertowanie każdego rodzaju dokumentu tekstowego do PDF. Ponadto możemy łączyć ze sobą pliki PDF a także eksportować do ePub, HTML, RTF. Na tym nie koniec możliwości oprogramowania, bowiem każdy PDF opatrzymy również swoimi komentarzami czy dodamy różnego rodzaju oznaczenia.
Infix PDF Editor oferuje również możliwość edycji plików graficznych znajdujących się w PDF. Dokonamy zmiany koloru, grubości obramowania, rozciągania i innych. Formatowanie tekstu również nie będzie więcej stanowiło problemu, gdyż m. in. zmienimy marginesy, interlinie, podkreślenia. Zmodyfikujemy także pola tekstowe, połączymy je czy dodamy numerację stron. Nie musimy obawiać się już więcej o bezpieczeństwo dokumentów, bowiem istnieje możliwość nadania hasła bezpieczeństwa naszym dokumentom. Oprócz niewątpliwej użyteczności, oprogramowanie to zużywa dosyć znaczną ilość zasobów systemowych.
źródło instalki.pl

link do programu
http://www.iceni.com/

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Infix PDF Editor Pro
2.Komentarz w języku ojczystym

3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed 2015,mający przynajmniej 30 postów i 5 pochwał
4.Zakończenie konkursu 25.02.2015 godz.22

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4591
Miasto
Gdynia Orłowo
Znam program. Dla mnie marzenie. :ok
Praca z plikami PDF to u mnie codzienna formalność, konieczność. Każde ułatwienie to zysk w postaci oszczędności czasu. A czas to pieniądz.
Tak naprawdę to niewiele można dodać do Twojego opisu, Andyxa. Ale jest coś, czego zabrakło, a wyróżnia ten program. Fantastyczna możliwość korygowania zamkniętego pliku (wykasowywanie, wpisywanie tekstu) niczym w edytorach tekstu typu Word, OpenOffice, etc.
Dzięki Andyxa. :dziękuję

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Również miałem okazję z tego programu w wersji PRO korzystać.
Dla mnie jest to jeden z najlepszych programów do edycji plików PDF na rynku.
Można nim dokonywać wszelkich zmian: czcionki, obrazu, OCR z zeskanowanych plików.
Dzięki Andyxa za konkurs :)

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Sporo czasu spędzam na robieniu PDF, często na przeróbce na czytnik lub HTML. Efektywny OCR jest na wagę złota. Tego programu nie znam. Wcześniej korzystałem ze starszej wersji Abbyy FineReader.Chętnie skorzystam z konkursu. Po opisie i powyższych wpisach sporo się spodziewam po programie INFIX PDF Editor Pro. Dzięki Andyxa za kolejny konkurs.
Pozdrawiam.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Cześć andyxa.
Konkurs zorganizowany tobą bardzo na czasie. W ostatnim czasie mi często trzeba edytować i wypełniać różne formularze w formacie PDF. Próbowałem wersję demo Infix i spodobała się swoim wygodą. Znacznie wygodniej niż programy które używam obecnie.
Pozdrawiam.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I'm very pleased to be participating in this giveaway, I know a lot of applications for conversion of pdf files to other formats, but I just know there are even more practical application to edit a pdf file
I want this application because it will save a lot of time and costs while working on the pdf file
Thank you for making this giveaway

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Potrzebuję takiego softu raz na ruski miesiąc, ale jak przyjdzie ten czas to tylko siąść i płakać, poczytałem o powyższym programie, wydaje się mieć wszystkie możliwe potrzebne (i te niepotrzebne) możliwości.

Chętnie przytulę ;)

Edit:
Oczywiście wielkie dzięki dla organizatora!

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dziękuje andyxa za kolejny wspaniały konkurs
Ty zawsze masz tylko extra programy do wygrania i właśnie takie cudeńko jest mi potrzebne
więc proszę o dodanie mnie do konkursu

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Bardzo przydatny program w codziennym użytkowaniu.Obecnie coraz częściej istnieje potrzeba edycji różnego rodzaju plików w formacie .pdf
Przyznaję, że z tym programem nie miałem "przyjemności", ale obiecuję, że jeżeli go wygram, będę z nim "obcował" na co dzień :D
Dziękując koledze @andyxa za kolejny , ciekawy konkurs, oświadczam, że przyłączam się do rywalizacji. :dziwak

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za kolejny konkurs.
Program,który pozwoli mi szybko i skutecznie edytować pliki pdf to moje marzenie. Biore udział. :england

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the Infix PDF Editor Professional giveaway. :yahoo

I have earlier tried Infix version 4 Pro and it was great. I want to win myself a license as it's the best PDF editor to carry out all operations such as add, merge, combine, delete pages, add/remove watermarks, create files with protection as desired, creation of new PDF files, renumbering PDFs, converion of PDF to ePub/RTF/HTML formats, adding various types of comments, exact match & replace support, creation of editable PDF file from a Scan copy.

I hope to win myself a license.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Infix PDF Editor pozwaliłby mi szybko edytować i zapisywać pliki w formacie PDF w sposób prosty. Potrzebuję czasami takiego programu, który do tego jest łatwy w użyciu.

Dzięki za konkurs! :dziękuję

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
A to i ja się chętnie zgłoszę do konkursu, często bawię się pdf-ami, wycinam coś z gazet itd. Więc chętnie bym zaopatrzył się w komercyjny program do obróbki pdf.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
alojzy napisał:
A to i ja się chętnie zgłoszę do konkursu, często bawię się pdf-ami, wycinam coś z gazet itd. Więc chętnie bym zaopatrzył się w komercyjny program do obróbki pdf.

Proszę czytać zasady,żeby ktoś nie miał później jakieś ale

Do góry