Konkurs! Glary Utilities Pro |Giveaway|

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
glary-utilities-box.jpg

Do wygrania jest 10 licencji do programu Glary Utilities Pro

Ten (10) genuine Licenses to win !

Zasady:

Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję Glary Utilities Pro :D

Konkurs zakończy się 19.04.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą – Random.org

Rules:

Please write a comment why would you like to win Glary Utilities Pro :D

The lucky 10 will be selected by Random.org – The giveaway ends on 19 April 2011

Powodzenia/Good Luck

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry program który używałem. Pasowało by mieć pełną wersję. Bo nie bardzo mnie stać na kupienie oryginalnego programu. Może akurat tym razem będę miał szczęście i coś wygram. Pozdrawiam.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A very good program that I used. Fit to have the full version. Because I do not much I can afford to buy the original program. Maybe just this time I'll get lucky and win something. Regards.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Jest to bardzo dobry, prosty program do optymalizacji systemu. Ponadto jest bardzo bezpieczny, nie usuwa tego co nie potrzeba i jest z interfejsem polskim. Funkcja optymalizacji 1 kliknięciem dostępna w wersji pro praktycznie wszystko robi za Nas. ;)

E

elefante

Program jest dobry do optymalizacji systemu ma wiele funkcji czyszcząc system z śmieci, poprawiający działanie i funkcjonalność Windowsa.

rriki60

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jest to bardzo dobry, doskonały program do optymalizacji systemu.
Jest bezpieczny, nie usuwa tego co nie potrzeba, ważne jest tez to ze ma interfejs polski.
Wersja PRO praktycznie wszystko robi za użytkownika. Może tym razem będę miał szczęście. Pozdrawiam.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
To doskonały all-in-one program do optymalizacji PC z prostym, szybkim i przyjaznym użytkownikowi interfejsem.Posiada kontrolę w tle i dlatego chciałbym mieć jego licencje Pro.

onegumas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mam z trzy różne programu tego typu, zamieniłbym na jeden ale bardzo dobry.

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Pakiet Glary Utilities Pro pozwala m.in na oczyszczenie systemu z niepotrzebnych plików, oczyszczenie i naprawę rejestru, optymalizację pamięci. Program potrafi również zablokować oprogramowanie typu spyware, adware oraz konie trojańskie. W odróżnieniu od wersji Free, wyposażony jest w moduł monitorujący system, oraz dodatkowe, automatyczne moduły optymalizacyjne.Dlatego chciałbym wygrać licencje,bo oprócz antywirusa nie mam nic dodatkowego.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
biore udzial w konkursie poniewarz jest to bardzo dobry soft do optymalizacji systemu .Ma duzo funkcji ktore sa przydatne do do tych operacji .Kiedys korzystalem z tego programu ale w wersji free ,ale lepiej miec pro zawsze to pelna wersja.

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
jest to jeden z najlepszych programow do oczyszczania kompa ze smieci i warto go miec.

zir

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym stać się posiadaczem licencji GU Pro ponieważ ten program: czyści niepotrzebne pliki systemu, jak również nieprawidłowe wpisy w rejestrze i ślady internetowe. Zarządza i usuwa dodatki do przeglądarki, oraz analizuje użycie przestrzeni dyskowej i znajduje duplikaty plików, co usprawnia i przyśpiesza komputer.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Advanced SystemCare w wersji pro,ale licka Glary Utilities Pro tez mi się przyda .

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Skoro go tak chwalą to i ja chciałbym go mieć a jak się sprawuje wypowiem się jak go wygram i będę uzywał.

Status
Zamknięty.
Do góry