Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 5

Status
Zamknięty.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4591
Miasto
Gdynia Orłowo
Gratulacje :)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje! :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31108
Miasto
Trololololo
Gratuluję wygranym, widzę że wygrali sami administratorzy :p :p :p :szydera :szydera :szydera oczywiście to żart
:hippie to tak na marginesie informacja dla tego chińskiego pacjenta (swoją drogą mam nadzieję że maść zakupiłeś) :szydera który napisał do Winrara maila twierdząc że na forum zawsze wygrywają administratorzy :szydera :szydera

Ciao i Miłego :francuz

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
Gratuluję wygranym, widzę że wygrali sami administratorzy :p :p :p :szydera :szydera :szydera oczywiście to żart
:hippie to tak na marginesie informacja dla tego chińskiego pacjenta (swoją drogą mam nadzieję że maść zakupiłeś) :szydera który napisał do Winrara maila twierdząc że na forum zawsze wygrywają administratorzy :szydera :szydera

Który to zjeb? Przyznać się szybko i bez bicia :szydera

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
ktośtam napisał:
OXYGEN THIEF napisał:

Który to zj**? Przyznać się szybko i bez bicia :szydera

No, a tak w ogóle to gratki "winrarowcy" :klawik.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja już mówiłem to nie raz, dajcie mi władzę absolutną, a zrobię porządek na tym forum raz na jutro... albo nawet popojutrze.
Jak zobaczę gderacza w konkursach to w kosmos mu wyślę konto. Najlepiej na Marsa przed najbliższą wyprawą tych nowych osiedleńców.

Tylko dajcie mi władzę mówię Wam... :yhy

Ps. Gratulacje dla wszystkich wygranych administratorów. :p

Status
Zamknięty.
Do góry