Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 5

Status
Zamknięty.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Obecnie używam starszej wersji, więc przydałoby się ją zaktualizować :klawik. WinRar to dla mnie najlepszy program do kompresji danych. Chyba jako jedyny ma możliwość dodawania danych naprawczych do archiwów rar. Inne archiwizery może i lepiej kompresują pliki, ale mi najwygodniej używa się właśnie WinRar.
Dzięki za konkurs :ok

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Używam WinRAR od zawsze. Jest dla mnie najlepszym programem do kompresji i dekompresji plików.
Bardzo chciałbym mieć wersję full, dlatego zgłaszam się do Konkursu. :piwko

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
WinRAR to już legenda. Najsławniejszy i może najlepszy program do archiwizacji i nie tylko.
Dziękuję za konkurs! :england

A

Anonymous

Używam 7-zipa i w sumie to nie narzekam ,ale skoro jest organizowany taki konkurs to czemu się nie zapisać byłby to grzech więc się zgłaszam :piwko i :dziękuję

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Konkurencja widzę będzie spora :klawik. Obecnie używam wersji 5.11, fajnie było by się przesiąść na najnowszy build. Za nową wersją przemawiają mocniejsze algorytmy szyfrowania, mniejszy rozmiar archiwum i większa wydajność wielordzeniowa :piwko

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Na wstępie chcę podziękować Pani Agneli i ORGANIZATOR'OWI
za kolejny super konkurs !!
A dlaczego chcę wygrać .WINRAR to legenda, najlepszy kompresor i pakowacz plików, bardzo chętnie
widział bym go na swoim lapku.

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
434
Co prawda na co dzień używam haozip i w sumie wystarcza.Winrar za to posiada menadżer haseł i chyba jest to jedyny paker z czytelnym i intuicynjym interfejsem posiadający taką funkcje i dlatego chciałbym go wygrać.Dodatkowo nie raz ratował systuacje i radził sobie z archiwami ,gdzie poległy inne programy ,więc wychodzi na to ,że jest najlepszy :dziwak

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4586
Miasto
Gdynia Orłowo
To, że WinRAR jest wszechstronnym programem do kompresji, dekompresji, zarządzania i naprawy archiwów w formacie RAR, obsługującym ponadto mnóstwo innych formatów plików archiwum, takich jak chociażby ZIP, 7-Zip, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, czy też obrazy płyt CD w standardzie ISO, to, że integruje się z systemowym Eksploratorem, dzięki czemu można z poziomu menu kontekstowego wykonywać najróżniejsze operacje, wiemy wszyscy znakomicie.
Ale niewielu wie, że za pomocą WinRAR-a można tworzyć wersje portable programów i chociaż nie wszystkich, to jednakże znaczną ich część.
Mając WinRAR oraz program do ekstrakcji, np. znakomity darmowy Universal Extractor, można sportablizować wiele programów, co w konsekwencji pozwala na komfort w pracy, gdy posługujemy się znaczną ilością różnorakich programów.
Nie wszyscy również wiedzą, że za pomocą WinRAR-a możemy wykonać testy sprawdzające wydajność komputera: osiągi procesora lub całego PC-ta.
Wszystko to sprawia, że WinRAR jest dla mnie programem, który znacznie ułatwiłby mi wykonywanie hobby, jakim jest praca z programami komputerowymi, tworzeniem wersji portable.
Zgłaszam więc swój akces, dziękując przy okazji Organizatorowi za kolejny fantastyczny konkurs oraz sponsorom licencji z firmy WinRAR.
Życzę powodzenia wszystkim startującym w tym konkursie.
W życiu zawsze są dwa uda: uda się albo nie uda. :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway of latest version.

I have been using WinRar for over 10years now. It all started with version 2.x, and since then I have been using it.
While the best thing with WInrar is that it can handle any file type you throw at it, nothing much has changed with the interface all these years. So I feel at home with WinRar.

Also the ability to password protect, virus scan, split files to predefined/user defined size, various modes of compression and better compression makes it the best compression program.

I wish to lay my hands on the new version through your giveaway. :klawik.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać licencję na WinRar 5, gdyż uważam że to najlepszy i podstawowy program do pakowania archiwów, poza tym wersja 5 posiada lepszy algorytm pakowania plików oraz potrzebny mi jest jako zewnętrzny program pakujący do wtyczki do Total Commandera. Dziękuję za konkurs.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56598
Witam obecnie używam WinRaR wersji 4.2 ,ale chętnie bym przygarnął nowszą wersję,jeśli chodzi o sam program to jest pionierem wśród innych programów tego typu, dzięki za konkurs !!!

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Czekałem, czekałem no i wreszcie się doczekałem na WinRaR w konkursie i muszę się zgłosić po najlepszy program do archiwów.
Dzięki za konkurs.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

BrZ2wja.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny żeby przesłać do mnie na PW następujące dane:

Last Name:
First Name:
AV Code: (for example first and last name)
Company: (optional)
Street:
City:
Country:
E-Mail:

Gratulacje!

Status
Zamknięty.
Do góry