Konkurs !/ Giveaway ! - WinRAR 4.20

korben

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
WinRAR - synonim archwiera, który wyprzedza pozostałych.

Mam IzArc ale częste błędy zmuszają do instalowania wersji testowej WinRara i szybki bezbolesny decompress rekompensuje wszelkie niedostatki konkurencji razem z przypominajką o trialu BOSSa.
Jakże byczo by było zainstalować na zawsze.
pozdrawiam

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
WinRAR to najlepszy program do kompresji, bezkonkurencyjny dla innych, podobnych do niego aplikacji. Ewentualna wygrana w konkursie pozwoli mi zastąpić 7-zipa w systemie na rzecz legalnego winrara.

szyp

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
WinRar program legenda, nie chcę używać pirata choć w ten sposób poznałem WinRara , który najwygodniejszy i najładniejszy. Odpowiada mi też całe manu kontekstowe.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Dziękuję za organizacje konkursu...
Odpowiedź na pytanie "dlaczego?" jest prosta... Windows domyślnie nie obsługuje archiwum spakowanego do .rar'a, a 7zip nie wydaje się zbyt rewelacyjną alternatywą dla WinRar'a, więc dlaczego by nie spróbować?
Powodzenia życzę wszystkim współuczestniczącym w konkursie :)

kris

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Program, który znam od dzieciaka. Mimo, że parę lat temu legalność wzięła górę i korzystam z 7zipa, to zawsze miło by było wrócić do korzeni. :suuper

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Chciałbym go wygrać bo to najlepszy paker do plików medialnych.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu i pozdrawiam
:yhy

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
WinRAR...hmmmm...ani on najlepszy ani wcale najszybszy a już napewno nie pakuje najlepiej ...to dlaczego chciałbym go wygrać ?? ...bo mimo wszystko mam go zainstalowanego a wskakujące okienko bije po oczach :klawik.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Pragnę wygrać WinRAR 4,20 bo…

Funkcje programu są stale rozwijane, co stawia go w czołówce pakerów, o których wspomnieli już powyżej poprzednicy cóż więcej dodać :scratch ... program który wypakuje wszystko :gwizdek... wybaczcie oprócz kasy z bankomatu a szkoda :(

Nadszedł czas by mieć legalnego :zawsty

Dziękuję za konkurs :dziękuję

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Ogłaszam wyniki:
34fc72dc74250.jpg.html

Wygrali:
Gogle [Bot]
rriki60
JerzyR
antbil007
jabber

Zwycięzców proszę o potwierdzenie na PW wraz z przysłaniem:
Name=
Last Name=
AV Code= (full name)
Company= optional
Street=
City=
Country=
email=
Na wiadomość czekam do 07.10.2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

//
Winners:
Gogle [Bot]
rriki60
JerzyR
antbil007
jabber

The winners please confirm the PM with:
Name=
Last Name=
AV Code= (full name)
Company= optional
Street=
City=
Country=
email=
The message waiting for hours on 07.10.2012 y. 23:59, no answer at this time will result in transferring the license to another person.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Gratuluję zwycięzcom

Gogle [Bot]
rriki60
JerzyR
antbil007
jabber

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
gratulacje dla zwycięzców :) sam dzięki PZD.net.pl 2 latka temu stałem się szczęśliwym posiadaczem legalnego WinRAR'a w wersji 3.9xx :piwko
pamiętajcie, że mimo pojedynczej licencji możecie legalnie używać programu na wszystkich posiadanych przez siebie komputerach, czy macie ich 1 czy 10 :klawik.

drogeria100

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
No cóż- nie udało się - nie zhandluje licki na WinRAR'a. Gratulacje dla zwycięzców. Można już przestać słodzić na temat WinRAR'a. Prawda jest taka, że obecnie bezkonkurencyjny jest HaoZIP i raczej nie zamieniłbym go na nic innego.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo
Witam wszystkich. Dzięki za gratulacje, swoje przekazuję współzwycięzcom.
Wygrana to pewnego rodzaju osłoda po wypadku samochodowym, jaki miałem 2 października we Francji. Dzięki Bogu przeżyłem. Sprawca, Francuz arabskiego pochodzenia, nawet nie przeprosił. Na Allaha, czy to takie trudne???
Thanks God I'm Polish.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Do góry