Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 4.2

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

WinRar, to świetny program i bardzo prosty w obsłudze.Dzięki niemu możemy robić paczuszki plików :) .A w dodatku obsługuje większość Formatów począwszy od RAR skończywszy na 7-Zip.Bardzo polecam program i życzę powodzenia innym uczestnikom konkursu.
:francuz

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Lubię i cenię WinRAR i stratowałem już w niezliczonej ilości konkursów by w końcu zdobyć do niego licencję. Czy tym razem się poszczęści???

konku

Wygadany
Reakcje/Polubienia
27
Miasto
Tutejszy
Program typu "must have" przy instalacji systemu. Można posiłkować się darmowymi aplikacjami ale prestiż WinRAR'a robi swoje. Chciałbym go wygrać. Dzięki za kolejny konkurs z WinRAR'em grzesiek1920!
Pozdrawiam!

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję PzD za kolejną możliwość wygrania WinRara na tym portalu - yuppy za recenzję, grzesiekowi1920 za prowadzenie konkursu i firmie RARLAB za nagrody :hi Będę bardzo zadowolony, gdy leader wszystkich pakerów zagości wśród moich programów. Co sprawiło, że biorę dział w tym konkursie :scratch to GUI oraz lekkość WinRARa !! Dziękuję jeszcze raz, pozdrawiam :)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Moim skromnym zdaniem najlepszy program do kompresji i archiwizacji danych. Klasyk który zapewne wszyscy znają. Poza tym licka dozywotnia. Kolejny super konkurs organizowany przez grzesiek1920.

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Klasyczny, ciągle się rozwijający dobry program do kompresji. bardzo przydatny dla użytkownika. Umożliwia podgląd szablonu html css bez wypakowania zawartości na dysk. ( co prawda następuje wypakowanie w plikach tymczasowych ale po restarcie kompa samo to zniknie :) ). Inne programy tego nie potrafią. Jak ktoś zna inny archiwizer, co tak potrafi to niech poda nazwę :)

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
WinRAR to klasyka dla programów-kierownik archiwum. Mówić coś o nim, jak mi się wydaje, nie do końca poprawnie. Kto choć trochę cieszył się komputerem, wie WinRAR. We wszystkich konkursach z WinRAR nigdy nie udało mi się wygrać. :( Jest to jedyny program, który naprawdę chcę się dostać, ale jak dotąd bezskutecznie.
Być może tym razem ja złamię tę tradycję i mi szczęście wygrać. :scratch

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Na temat programu nie ma się co rozpisywać, jaki jest każdy wie. W grudniu mi się nie udało więc może teraz...
grzesiek1920, dzięki za zorganizowanie konkursu :piwko

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Witam,

Drogą wstępu , dzięki za kolejny świetny konkurs. :piwko Chciałbym wygrać licencje na WinRara, ponieważ jest to program którego używam od zawsze, jest to program legenda wśród menadżerów archiwów , bardzo sobie niego cenię dlatego zgłaszam się do konkursu, Pozdrawiam

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Witam
Ponownie spróbuje wygrać licencje na bardzo dobry program do kompresacji.
Zgłaszam udział w konkursie. :)

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
WinRAR to najlepszy program do kompresji danych, dlatego bardzo chciałbym wygrać licencję.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Jeden z programów na liście: A must have!
Nazwa programu mówi sama za siebie.

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Tak jak wielu użytkowników, tak i ja używam WinRAR-a "od zawsze", z pewnością są programy, które mocniej kompresują, są szybsze ....... ale dla mnie zawsze będzie WinRAR. Chciałbym go wygrać, ponieważ posiadam tylko jedną licencję którą wykorzystuję na stacjonarnym komputerze. Po zakupie laptopa, pragnąłbym mieć na nim legalnego WinRARa.

pawlo1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
WinRAR to jeden z najlepszych archiwizerów na rynku, wyróżnia go szybkość i skuteczność działania.
Mam nadzieję, że szczęście dopisze w konkursie :)

Pozdrawiam :)

Status
Zamknięty.
Do góry