Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 4.2

A

Anonymous

Re: Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR

WinRAR to lider wśród "pakerów". Szybki, lekki i funkcjonalny bez zbędnych bajerów.
Nigdy nie uświadczyłem żadnych problemów podczas pracy z WinRAR-em i dlatego chciałbym stać się szczęśliwym posiadaczem licencji na ten zacny progs ;)

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2

Również biorę udział ponieważ uważam, że ten archiwizer to legenda i klasa sama w sobie. Skuteczność, szybkość, lekkość to domena tego produktu.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym wygrać WinRAR bo nie ma według mnie lepszej alternatywy w tej klasie programów, a mój przyjaciel marzy o nim. Więc jeśli wygram oddam mu go w prezencie, bo sam już posiadam WinRAR-a i sobie chwalę. Dzięki za konkurs!

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7

Na co dzień używam 7-zipa, ale czasami zdarza się, że przy dużych archiwach program się wykłada. Wtedy posiłkuję się WinRar-em, który radzi sobie bezbłędnie. Fajnie byłoby mieć ten soft w swoim posiadaniu... Dziękuję za zorganizowanie konkursu

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Chcialbym wygrac ten program bo jest wg. mnie najlepszy tzn. w najwyzszym stopniu spelnia moje oczekiwania. Jest intuicyjny oraz bardzo szybko, niezawodnie dziala. Probowalem inne, zawsze wracalem do WinRAR. Poniewaz mam nieco starsza wersje, nowa bardzo by mnie ucieszyla.

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

chętnie wygram lic. winrar - wprawdzie mam już jedną, ale druga będzie zapasowa:)
Wygraną lic. uzywać będzie żona na innym sprzęcie - super program!

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik

Na wstępie dziękuję za super konkurs! :)
A czemu chciał bym wygrać winrara? Bo to primo: najlepszy program tego typu z jakim się spotkałem. A secundo... Mam dosyć już komunikatu o końcu okresu testowego i konieczności zakupu licencji :p

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

WinRARa nie używam z uwagi na brak licencji i niechęci do używania półśrodków - niezarejestrowanego programu, który przy każdym uruchomieniu nie omieszka mi o tym fakcie przypomnieć! Dla mnie udział w tym konkursie to wyśmienita okazja by zdobyć ten dobry program, którego zalety podejrzewam, że wśród użytkowników PzD są dobrze znane. Dziękuję za konkurs i pozdrawiam :)

stasiupl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2

Jest to jedyny program na którym się nie zawiodłem,a używam go od kiedy potrzebowałem pierwszego użycia tego typu programu.Nigdy się na nim nie zawiodłem dlatego chciałbym go wygrać.Pozdrawiam i dziękuję za zorganizowanie konkursu.

rohflesh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Dolny Śląsk

Zgłaszam się do konkursu. WinRar - zdecydowanie naj ze wszystkich znanych mi ziperów ale niestety płatny.
W oczekiwaniu na wygraną lic używam IZArc. :)

:dziękuję dla organizatorów konkursu :ok
pozdrowienia dla forum

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa

Co tu dużo mówić, rarek to najmocniejszy paker na rynku ;)
nigdy nie miałem z nim żadnych problemów, zawsze otwiera archiwa, pakuje szybko, potrafi
naprawić uszkodzone archiwa i co najważniejsze interfejs jest tak zrobiony że i laik i osoby
lubiące zaawansowane ustawienia poruszają się po tym programie bez problemu.
Wielkie dzięki za konkurs,
niech giveway będzie z Nami :)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury

Witam WinRaR to program legenda do archiwizacji danych. zapewne każdym o nim słyszał. Bardzo prosty i po polsku, korzystałem już z niego i chciałbym go wygrać.

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Witam
WinRar to moim zdaniem najlepszy program do archiwizacji danych. Format .rar jest najpopularniejszym formatem w internecie, dlatego posiadanie softu, który bez problemu obsługuje ten format jest podstawy przyjemnego i szybkiego korzystania z zasobów sieci.
Na chwilę obecną używam programu 7zip, który jako darmowa alternatywa nie oferuje wielu przydatnych funkcji, które zimplementowane są w WinRarze.
Pozyskanie licencji na ten przydatny program pozwoli na jeszcze szybsze i bardziej optymalne zarządzanie moimi danymi, co przy ograniczonej pojemności dysku nabiera codziennie coraz większego znaczenia.

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Chcę wygrać WinRAR ponieważ uważam, że nie ma lepszego programu do archiwizacji danych i bardzo przydałaby mi się legalna licencja na ten program.

Leszek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Program ten jest uznawany za jeden z najlepszych kompresorów. Nie ukrywam, że miałem już go na swoim komputerze i byłem bardzo zadowolony z jego działania i mnogości funkcji. Teraz używam darmowego odpowiednika, ale to nie jest to. Tak więc dzięki Wam jest szansa abym znowu mógł stać się szczęśliwym posiadaczem tego programu. :)

Do góry