Konkurs ! / Giveaway ! - VSO Video Converter

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Dzięki uprzejmości Pani Annelise - z zespołu VSO Software, specjalnie dla użytkowników PzD
mamy do rozdania 5 (wieczystych*) licencji na rewelacyjny program VSO Video Converter

Szczegółowe informacje o VSO Video Converter i innych programach VSO Software znajdziesz na stronie producenta -
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

KLUCZOWE CECHY:

- Konwertuj wideo do dowolnego formatu
  • Konwetuj z dowolnego formatu wideo, jak DVD, AVi, Blu-ray, flv, mp4, dvd, iso...
  • do: DVD, AVI, MKV, iPhone, iPad, iPod, Xbox, PS3, Playstation, MPEG2, MPEG4, H.264, Xvid, telefony z Androidem i tablety...
  • Dostępnych wiele formatów Audio: stereo, wielokanałowe, AC3, DTS, AAC, MP2
  • Całkowicie wszechstronne narzędzie do edycji: nie jest wymagany żaden dodatkowy program!
  • BEZPŁATNA konwersja do MKV, OGG, formaty wymagające Remuksu!

- Dla początkujących i zaawansowanych
  • Jedno kliknięcie: dodaj wideo i kliknij "Konwertuj"
  • Wyświetlanie na linii czasu dla łatwości przeglądu i użycia
  • Automatyczne wykrywanie filmu głównego i poprawnego kąta dla Blu-ray
  • Dołączony podgląd na żywo dla Audio oraz napisów
  • Własne ustawienia dla zaawansowanych są tylko 1 kliknięcie dalej

- Jakość
  • Imponujące efekty wynikowe dopasowane do urządzenia docelowego
  • Jasność, kontrast, nasycenie oraz wypełnienie dla materiału wideo pod kontrolą
  • Zaawansowany Filtr Obracu do konwersji z HD do SD
  • Załączony koder H.264 dla opcji zgrywania Blu-ray

- Specjalne funkcje przez własne dostosowanie
  • Dodawaj napisy: zaawansowany edytor i podgląd, DVDsub lub przekodowanie, wsparcie dla wymuszonych napisów
  • Wycinaj niechciane części materiału wideo
  • Łącz pliki i twórz unikalne dzieła
  • Opcja offset pozwala na doskonałą synchronizację Audio/wideo/napisów
  • Obracanie obrazu
  • Własne profile: twórz własne profile dla ulubionych kodeków, określaj rozdzielczość, bitrate oraz pliki
  • Profile Remux dla MKV
  • Efekty dźwiękowe
  • Wsparcie dla rozdziałów: zachowaj oryginalne rozdziały lub twórz nowe
  • Korekcja Audio
  • Opcje przycinania i dopasowania wideo
  • Dopasowanie interfejsu Użytkownika, ponad 20 projektów

- Kodowanie sprzętowe + wielordzeniowość + H.264
  • Koder zoptymalizowanu dla procesorów wielordzeniowych dla 3x szybszej konwersji
  • Kodowanie sprzętowe DXVA2: NVIDIA CUDA, Intel oraz ATI Technology
  • Korzysta ze sprzętowego kodowania: NVIDIA CUDA
  • Równoległa konwersja kilku zadań jednocześnie

Nie są wymagane dodatkowe kodeki lub oprogramowanie, za wyjątkiem dekryptera, celem usunięcia zabezpieczeń z nośników Blu-ray/DVD.

(*) Licencja jest ważna dożywotnio na wersję którą wygrywasz w tym konkursie. Bezpłatnie otrzymujesz aktualizację przez 1 rok od wygrania konkursu. Po roku możesz zachować obecną wersję lub zdecydować się na zakup nowej rocznej subskrypcji bezpłatnych aktualizacji z rabatem (30% taniej)

Zasady konkursu:

1. Napisz sensowny komentarz (w kilku zdaniach) co podoba Ci się w programie "VSO Video Converter" i dlaczego chcesz go wygrać.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział wszyscy zarejestrowani użytkownicy.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 24.01.2015.
5. Zwycięzcy są zobligowani wysłać do mnie wiadomość z pełnym imieniem i nazwiskiem oraz adresem e-mail w ciągu 48h.

Competition rules:

1. Write a meaningful comment (a few sentences) what do you like about VSO Video Converter and why you want to win a copy of Video Converter.
2. Comment in Polish or English.
3. The competition is open to all registered members.
4. Completion of the contest will be held on 24.01.2015.
5. Winners are obliged to send me a PM that includes full name and email address within 48 hours.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania.
To enter this contest you must comply with these above simple conditions to be considered as a valid entry.

Zwycięzców wyłoni portal random.org
Winners will be drawn by random.org portal

Życzę powodzenia!
I wish you good luck!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Jest to bardzo przydatny program,który pozwala na dopasowane pliku uzyskiwanego przy konwersji do urządzenia docelowego. Dlatego jestem poważnie zainteresowany. :england

Dziękuję!

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs! :dziękuję
Mam nadzieję, że program dorównuje jakością znanemu ConvertXtoDVD. Posiada obsługę mnóstwa formatów wejściowych i wyjściowych. Gram! :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Chciałbym ten program mieć w swoim posiadaniu,ponieważ w tej chwili nagrywane filmy są w różnym formacie,niektóre mój telewizor nie może otworzyć i mam problem.VSO przekonwertuje mi do formatu jakiego potrzebuję i o to właśnie chodzi.Startuję w konkursie i dziękuję. :dziękuję

Ora

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wiele dobrego słyszałam o tym programie i z tego co widzę, umożliwia przerobienie praktycznie każdego dostępnego formatu video na inny. Często potrzebuję przerobić filmiki na format, który potrafi obsłużyć mój telefon dlatego i ja chętnie skorzystam i przystąpię do konkursu. Dziękuję

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
VSO to dobry program do konwertowania plików, obsługuje wiele formatów, jest łatwy w obsłudze a jakość skonwertowanych plików jest bardzo dobra. Czasami potrzebuję wideo w innym formacie, gdyż mój telewizor go nie obsługuje. Dzięki za konkurs.

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
W VSO Video Converter podoba mi się najbardziej to, że obsługuje wiele formatów, a chcę go wygrać, ponieważ potrzebuję dobrego programu do konwertowania plików.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Konkurs o VSO Video Converter rozstrzygnięty,
portal random.org wyłonił zwycięzców, a są nimi:

• Dark
  • alberto
  • Ora
  • senior38
  • tofana

6V96cKl.png

Zwycięzcy są zobligowani wysłać do mnie wiadomość z pełnym imieniem i nazwiskiem oraz adresem e-mail w ciągu 48h.

Serdecznie gratuluję!

Do góry