Konkurs ! / Giveaway ! - TrustPort Antivirus 2014

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Konkurs dla użytkowników PZD

Do wygrania są 2 licencje do programu TrustPort Antivirus 2014

sh9DQtL.png

Licencje na konkurs przeznaczył Producent programu firma TrustPort, a.s. .

Chciałbym podziękować producentowi TrustPort, a.s., w szczególności Pani Hedvika Novotná za możliwość zorganizowania konkursu.
I would like to thank TrustPort, a.s. in particular Mrs. Hedvika Novotná for the opportunity to organize a contest.

Opis programu / Description of the program

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady:
  • Proszę napisać komentarz dlaczego chcesz wygrać licencje do programu TrustPort Antivirus 2014. Możesz napisać, dlaczego lubisz TrustPort lub wskazać funkcję, która jest zastosowana tylko w rozwiązaniach firmy TrustPort i nie ma takich rozwiązań w innych programach. (Komentarze głupie, bezsensowne będą natychmiast usuwane a osoby spamujące forum będą dyskwalifikowane z wzięcia udziału w konkursie).
  • Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
  • Konkurs otwarty jest dla użytkowników, którzy mają co najmniej 20 postów
  • Zakończenie konkursu odbędzie się dnia: 02.11.2013 r. o godzinie 9:00
  • Licencje zostaną rozlosowane za pomocą - Random.org
  • Zwycięzcy będą mieli 24 godziny, aby wysłać mi e-mail
  • Powodzenia !

Rules:
  • Please write a comment why would you like to win license TrustPort Antivirus 2014. You can describe why do you like TrustPort or function which is only in TrustPort solutions and there are no such solutions in other programs. (Every stupid post will be immediately deleted and the spamming person will be disqualified from giveaway).
  • Comments in Polish or English
  • The competition is open to users which have at least 20 posts
  • End of the contest will be held on: 02.11.2013 r. at 9:00 a.m.
  • The lucky will be selected randomly by – Random.org
  • Winners will have 24 hours to send me an email address
  • Good Luck!

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
W grudniu kończy mi się roczna licencja na ESS i chciałbym spróbować czegoś nowego. Proszę więc wziąć mnie pod uwagę przy losowaniu nagród w tym konkursie. Pozdrawiam

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Nie miałem antywirusa firmy TrustPort, a.s. . Czytając opinie program jest lekki dla systemu, dlatego zgłaszam udział w konkursie

pozdrawiam

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Niespodzianką w tym konkursie jest jedna dodatkowa licencja. W związku z tym licencje wygrały trzy osoby.

Wyniki

jxlLaol.jpg

Zwycięzcom gratuluję i proszę o wysłanie na PW danych (loginu i adresu email) dla producenta.
Termin na przesłanie danych mija jutro (03.11.2013 r.) o godzinie 11:30 (Strefa czasowa - UTC +1)

Do góry